Friday, 12 April 2013

Serius LOL - Testimoni Produk Kecantikan Kulit Muka Paling Syaria Compliant


Dunno if troling or srs.....

Hmm................ camne ni?




Laporan asal @_Loveshak

25 comments:

  1. Replies
    1. suka? seronok?

      Delete
    2. kiyomi~ kiyomi~~

      Delete
    3. Nak royi?

      Delete
  2. alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Aku 1st!!!! Haha

    ReplyDelete
  4. 1st yahoo yabedabedu..!!

    ReplyDelete
  5. dahi dia kan dah putih tu.
    nampak jgkla bezanya.
    heh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak brightness lebih pon bole putih

      Delete
    2. faoundation letak lebeh kat dahi putih la... dah berpurdah pon nak meniaga tayang lagik.. tak dapat tayang muka tayang dahi pon jadiii ler... Cikgu Alias Samad SKTMR jb

      Delete
  6. nak bisjut?

    ReplyDelete
  7. Pakai filter Magic Skin kat Camera 360 pun muka jadi flawless.

    ReplyDelete
  8. menjual agama atau produk?

    ReplyDelete
  9. diorg akan gelap tang dahi je..

    ReplyDelete
  10. blah dahi tu je yg putih,kat bawah tu masih hitam.

    ReplyDelete
  11. makan colagen boleh tukar tudung hitang jadi tudung merah. cubala colagen chameleon nadia ayu

    ReplyDelete
  12. "Tengok Kak Ton... comel tak?"

    ReplyDelete
  13. how the fuck do we know its the same person!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. kuda menunggang monyet, monyet berasa sakit hingga demam selsema

    ReplyDelete
  15. Sebelum: Ramai Kawan
    Selepas: Dah takde kawan dah...

    ReplyDelete
  16. WANT TO HAVE A FAIR SKIN?
    INGINKAN KULIT CERAH?
    CALL / SMS 016 271 5447

    - Can be applied all over the body - face, hand, leg etc.
    - NO exfoliation
    - Organic & Halal
    - Trial Pack / Product Sample available
    - Special Promotions offered

    ReplyDelete
  17. Produk kecantikan alami herbal, bikin sihat dan cantik kulit!

    ReplyDelete
  18. Adakah isteri / suami anda bekerja di luar pejabat atau kerja lapangan? Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari? Adakah anda masih ingin kekal Cerah?

    Call / Sms: +6016 2715447
    Email: 772shine[@]gmail[.]com
    Google up: Shine FS

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails