Saturday, 13 April 2013

Serius LOL - Bila Budak Perempuan Sekolah Menengah Bergaduh


Hahahhahaa

Macam UFC fail edition!

Thanks @Prasys



63 comments:

  1. Dorang ni patut tgk citer tamil bgaduh la. Hero tamil bgaduh pkai kain jgk. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA SO TRUEE.

      Delete
    2. wa melancap beb sambil tgk video ni

      Delete
    3. fap fap..wakaka

      Delete
    4. waa . siap ada mmbe tolong tarik kain ..
      damn ta jadi na fap fap . ini semua salah najib sebab tadak telur

      Delete
    5. panjang gile rambut..
      tak pakaii stokin ke..

      Delete
    6. Harap nik aziz tgk video ni

      Delete
    7. kalu laki gaduh tadak la main pusing2 setengah jam cam tu... buat pening kepala je...nk belasah belasah laa... cam dragon ball je gaduh pun...

      Delete
    8. tak payah lah gaduh pasal obe...

      Delete
  2. hok aloh .,., sek demo pecoh blako

    ReplyDelete
  3. MMG SIAL BETINO GADUH

    ReplyDelete
  4. Buruk laa...serius x paham jln cerita.mula2 blh gelak2 dua2 org.pstu tetibe dh gaduh.dh la d kelantan.memalukn kerabat jek

    ReplyDelete
  5. natang beruk.

    ReplyDelete
  6. cam lage ayam je...

    ReplyDelete
  7. apahal bila ada lagi ekstra 2 orang masa hujung video bergaduh, tu nak leraikan pulak? yang 2 orang dari awal bergaduh, lain semua sibuk bersorak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pnah tgk gusti ker? tu kn pngadil....

      Delete
  8. sepatah harem x phm tunggu gak kot2 ade petik name lan todak ke, akak besar ke..

    ReplyDelete
  9. bila tu anak pompan hang, baru tak LOL kan. ini dah kira kasar utk perempuan. lagi-lagi kalau ini anak pompan hang semua.

    ReplyDelete
  10. xsaket mane leher nk tgok vid ni

    ReplyDelete
  11. well, kelantan always being the first-rated state yang conquer rating negeri paling banyak aksi ganas dari bebudak sekolah perempuan diorang. search more, youtube is suggested. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amma tak ganas ke? mai la abang cubit2 amma yea bior ganeh sikit boleh kita main nyorok-nyorok dalam bilik atas katil nak tak sayang hahahahaha

      Delete
  12. inilah didikan PAS banggakan dengan ceramah politik jer hasilnya darknight in the toilet ini kalilah TUKAR sek PAS menghancurkan anok mudo bahe pil kudo denge burit pah tu gocoh hasil didikan ilmu agamo hok PAS bowok TUKAR Kelate KEKAL PUTRAJAYA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini mesti orang PAS burukkan BN punya kerja Rubbishh

      Delete
    2. ini mesti orang UMNO punya kerja TUKAR Putrajaya KEKAL Kelantan Undilah Cslon PAS Putrajaya MUKA PECAH TANAH dan BATU ASAS

      Delete
    3. BN suci!! Undi BN masuk syurga!! BN BN BN BN BN BN BN BN

      Delete
    4. macai bodo..klo aku katekan kawasan nie kawasan gua musang.jgn lupe gua musah bawah sape..klo bukan bawah umno..sbb tu bodo belake..kantoi komen xde otak..kah kah kah

      Delete
    5. tanya sama anwar apa sebab gaduh nanti jawab anwar takut na debat

      Delete
  13. http://pendekarlima.blogspot.com/

    informasi pelik tapi benar

    ReplyDelete
    Replies
    1. daging babi tapi sedap

      -Pendekar Babi

      Delete
  14. kelantan mmg camni

    ReplyDelete
  15. dalam toilet makan??BUSUK LA WEH MULOT!

    ReplyDelete
  16. rice eating monkeys in this blog likes to see couple of smelly cunt rubbing against each other and jacking off to it while squealing in ecstasy

    Soon.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. u org mana? ureng puteh ka? soon, what? kalau berani cakap lah..

      Delete
  17. obe..mcm xbest citer pasal bdk2 gadoh2 nie.... cover story lain la... kalo kita dok post2 benda2 mcm nie..apa beza kita ngan bdk2 sekolah....


    ReplyDelete
    Replies
    1. bdk skolah xde duit.. kta yg dh keja da duit.. bdk skolah x leh pkir hal politik..kta yg dh x skolah blh mncarut hal politik...

      Delete
  18. minit 7:31 nampak peha yg puteh gebu........

    ReplyDelete
  19. bagi dua2 ekor yg gaduh tu duduk atas kotey aku. baru mau berdamai kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kotey ko mutant ke,bole dedua sekali duduk....sorang je bole duduk atas kotey pada satu masa...

      Delete
  20. ini semua salah nik aziz dan ustaz azhar idrus.. fuck east coast! nick aziz where u at? azhar idrus where u at? rombau most wanted yaww

    ReplyDelete
  21. red warriors..

    ReplyDelete
  22. Looking at them make me orgasm. Arghhhhh. Hmmmmm. Kelantan punya puki memang best. Sedap...Tapi aku ambik org Terengganu jadi bini sebab lembut skit. Muahahahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weh.. kelantan pun saudara islam kamu jugak.. tolong lah gunakan 1 persen dari akal kamu tu sebelum menghina org ok. And by the way, aku bukan org kelantan, aku org islam johor.

      Delete
  23. muko hok nate berok...

    ReplyDelete
  24. http://pendekarlima.blogspot.com/2013/04/its-just-not-only-wordits-view-of.html

    ReplyDelete
  25. pundek...aku mengharap lesbian orgy di penghujung video...

    ReplyDelete
  26. ore tino boddo...

    ReplyDelete
  27. ramai sunggoh la batu api..

    ReplyDelete
  28. kelate buduh

    ReplyDelete
  29. Suka hati je ckp ni dari kelantan. Usul periksa dulu la weh. Terengganu pon ada yang ckp pekat mcm ni gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sene cakak duo2 buduh kawe ore narathiwat xD

      Delete
    2. Kelate boddo...............

      Delete
    3. mmg kelate pun nih...xse ngaku lagi demo
      nih

      Delete
  30. this is among the latest in YT

    http://www.youtube.com/watch?v=9Ic4V83aRkM

    can anyone lodge a report?

    TQ

    ReplyDelete
  31. melayu melayuuu,
    sodihh

    ReplyDelete
  32. kelantan terbaik..aku terbayang2 kalu neelofa gaduh dlm jamban sbb berebutkn kote aku.

    sek kito jange pecoh! jambe tempak kite gocoh! kalu nok berok buleh gok

    ReplyDelete
  33. boleh laporkan kepada kementerian pelajaran agar semua yang terlibat di buang sekolah... ahahahah!!!

    ReplyDelete
  34. siap ikatkan rambut , huhui

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails