Wednesday, 24 April 2013

Serius WTF - Homme Mystere : Pakaian Dalam Wanita Untuk Lelaki (12 Gambar NSFW)


What the what?

Adakah anda seorang lelaki macho tetapi jelly dengan pakaian dalam wanita yang lebih seksi dari pakaian dalam anda? Mahu Victor's Secret wujud bagi menggnatikan Victoria Secret? Anda bernasib baik kerana kini wujud Homme Mystere (Rahsia Lelaki ) bagi memenuhi kehendak anda. Mereka menghasilkan pakaian dalam wanita untuk kaum lelaki. Mahukan bra berenda dan babydoll untuk tidur? Belilah dari Homme Mstere. Kini anda boleh berpakaian seksi seperti teman wanita anda.




Laporan asal HomeMystere

33 comments:

  1. Replies
    1. Cikgu lawak la... Nk tetek tak?

      Delete
    2. tak nak. cikgu nak Amir jugak.

      Delete
    3. ni pakaian khas utk Gay ke ape? ada la pulak org jantan nk pkai mendalah cmni?
      Sibuk sgt nk pkai bra ngn spender mcm pompuan ni x risau telo tu terselit ke? aduyaiii....

      Delete
  2. 1st! aku 1st!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mak kau pelacur la! 1st konon....oi obe gemuk knp censored kote model tu! ish...melepas tgk kote! hoi anon2 bodoh sila jolok puki aku ni...freeeee aje..

      Delete
  4. macam harammm

    ReplyDelete
  5. peluang menjana pendapatan anda dan keluarga tanpa perlu berhempas pulas
    komen 1st korang boleh dapat duit ke? - fikirkan

    ada blog ada duit - bagus - orang ini jarang-jarang ada
    baca blog ada duit - bagus - orang ini kadang-kadang ada
    ada blog tak ada duit - hampeh - orang ini sentiasa ada - ada ke terasa?
    update blog tunggu duit dalam dolar - ada - orang ini kadang-kadang ada

    jangan jadi orang yang rugi baca blog orang tapi sesen pun kita tak dapat.
    jadilah orang baca blog 24jam tapi duit masuk dalam akaun jum invest project di europe. bulanan dapat juga hasil

    daftar di link :
    https://uinvest.com.ua/?amigosid=16504
    nak baca boleh dialukan tiada paksaan, fikir dengan tenang dan buat keputusan. PM saya jika nak maklumat lanjut tak salah bertanya rugi jika biarkan berlalu.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

    Link : http:// brothersconcept.blogspot.com
    tinggalkan link fb anda di sini saya akan hubungi

    Peluang sudah ada dan orang paling rugi adalah orang yang membiarkan ia berlalu begitu sahaja tanpa membaut apa-apa.

    ReplyDelete
  6. apa ko merepek ni setannnnnnnnnnnnnn..........

    ReplyDelete
  7. Anuwar pakaikan utk anak ikan dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikuikui...sy sokong..

      Delete
    2. u ulang i saman. .

      Delete
    3. 'You ulang i sodomy you' kata anwar ketika sedang memakai pakaian di atas.

      Delete
    4. Bapak ko !!!

      Delete
  8. Ini sangat bapok..bodoooo

    ReplyDelete
  9. OMG! SO SEXY AND HOT...

    ReplyDelete
  10. ni kalau anwar nampak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. u ulang i saman. .

      Delete
  11. obe gemok, ko cuba test la pakai..

    ReplyDelete
  12. Untuk lelaki gemuk macam aku boleh tak..
    mesti kiut kan.....lol...

    ReplyDelete
  13. anuwek brohim26 April 2013 19:11

    bobo sila pakai pakaian ini dan buat gwiyomi depan anu war berahim al jubs!

    ReplyDelete
  14. best nya tegok bulge mat salleh tu , kalau boleh hisap ke tekak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails