Wednesday, 24 April 2013

Serius LOL - Skill Photoshop Yang Gagal Dari Russian (17 Gambar)


Nakharomz

Skill Photoshop yang power dari Russia. Hebak...... hebak! Kalah skill pereka poster parti politik Malaysia.




Laporan asal Sad and Useless

33 comments:

  1. Replies
    1. photoshop ke diorang ni khayal isap gam lebeh cam gampang nenek aku pnye skills lg power la shial

      Delete
    2. boleh muntah darah aku tgk gmbr2 ni...Tp xpe la, fikir positif jek, maybe diorang ni br 3,4 hari belajar photoshop, tu yg hasilnya tu "CUN" sangat...

      Delete
    3. Ini smua dakyah illuminati ni....

      Untuk mlalaikn umat jer..

      Insaflh wei..

      Kmbali kpd Pencipta sbnr..

      Delete
    4. modal RM10... jom daftar percuma... http://www.myr10.com/?id=honeymoney. Akaun RHB dan MayBank. Daftar dulu dan HONEYMONEY adalah introducer anda!

      Delete
  2. power argh yg mandi tu..backgound blkg buh karpet je..hahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha!! karpet pakistan pon jadi laa..

      Delete
    2. aku rasa mmg budaya rusia karpet lekat kt dinding.

      Delete
  3. Why would they do something like this?

    ReplyDelete
  4. org russian suka benda2 mistik ke apa haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kuasa kilat tu mmg x jd terus..

      Delete
  5. ni bukan photoshop la sial..ni paint brush!!!

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. lain kali lah

      Delete
    2. Toksahlah.

      Delete
    3. kim salam lah

      Delete
    4. salah salah salah

      Delete
  7. lain kali lah

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. ke laut ^^

      Delete
    2. ke dalan syurga pas

      Delete
    3. dalan kejadah kau, cilake

      Delete
  9. Ni propaganda amerika untuk memburukkan imej mother russia....

    ReplyDelete
  10. yg komen dalam ni semua babi khinzir dap

    ReplyDelete
  11. ko pun sama babi agak nya..lol

    ReplyDelete
  12. ni semua kazen aleksandr pistoletov ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails