Thursday, 18 April 2013

Serius Kreatif - Kereta Kebal Salji Dari Russia (15 Gambar)


Soviet Russia

In Soviet Russia mereka tidak membina snowman ketika musim sejuk. Mereka membina replika kereta kebal yang super cool instead. Inilah sebab kenapa Hitler kalah di Stalingrad. They make tanks with snow! Onward tovarisch




Laporan asal MilitaryPhotos via TheBridgade

14 comments:

  1. Replies
    1. dey carlos x daa kerja kaa???

      Delete
  2. Nak 1st ke tak nak yerk...Phuuuiiii...
    -aNgkEr-

    ReplyDelete
  3. byk main world of tanks ni...obe u should check that game out

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tau takpe.. kalau tak sebab game tu sampai skang aku tak kenal T-34, T-50-2, Tiger, Panther

      Delete
    2. pengaruh T-55/54 keta kebal salji ni..

      Delete
  4. kereta kebal leftenan Adnan tak de ke?

    ReplyDelete
  5. gila detail tank salji depa ni dh mcm real tank dh..klu time perang wat byk2 then susun mesti musuh gerun tgk dr jauh...respect

    ReplyDelete
  6. dakyah pmbangkang semua ni

    ReplyDelete
  7. obey gemok komfirm tak boleh masuk

    ReplyDelete
  8. wot ftw
    http://worldoftanks-sea.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails