Monday, 1 April 2013

Serius LOL - Kedai Paling Merugikan Di Malaysia?


#SeemsLegit

Apa ada pada nama?


Laporan asal Twitter @CoreyAlias

24 comments:

  1. pon boley..hahaha~!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedai tak untung takpe meniaga sendiri, asalkan jangan merembat harta rakyat, Masalah nepostisme & kronisme di Malaysia (klik disini).

      Delete
    2. Di post oleh Kekanda Corey
      Haha..Gayest name ever..

      Delete
    3. ini dekat lenggong, perak, nama mmg camtu, tapi tokey nya hidup aman damai sejahtera, satu malaysia.

      Delete
  2. \dayyum

    admin BANkami

    ReplyDelete
  3. From the picture somehow it shows that this business has yet to attract customers and gain profits or somehow to divert the attention permanently and formally from the potential robbers and douche tax people..

    ReplyDelete
  4. ini gambar yang sangat lama. kedai ni di bentong rasanya dah takde dah pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang di Pekan Bentong, Pahang..daH XDE SEBAB MMG X UNTUNG..

      Delete
    2. kat muo la der..jmput dtg lalu dpn bustand..bkn bustand express tp dkt tnjung..

      Delete
  5. yup memg kat bentong... tp dh x prasan dah kedai ni, klau x slap kedai ubat

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu tandanya kedai tu dh tukar nama jadi jadi Ban Ko Rap

      Delete
  6. Satu lagi, kalau dia ni nama Ling depan, buka company letak nama
    Ling Corp. = lingkup

    ReplyDelete
  7. penyahtinjaan

    ReplyDelete
  8. kimak ni semua salah mak korang dan pakatan!!!

    ReplyDelete
  9. Kedai nehh masih ada dekat tempat kitaorang . Tapi untung jeaa punn :)

    ReplyDelete
  10. OWNER BLOG NI PENGAMAL FREE MANSON DAN PENAGIH GANJA.

    ReplyDelete
  11. Nuar Berahim1 April 2013 17:54

    Jangan risau tuan-tuan... bila pilihanraya nanti, hari ni kita menang esok kita mansuh semua-semua yang tak untung ni. saya bermanifesto lagi sekali tuan-tuan, bila menang nanti kita akan wjudkan sebuah bank yang menjaga kebajikan rakyat iaitu Bank of Kerap. Jadi kerap-keraplah datang memohon lon di bank tersebut supaya saya dan rakan-rakan zionis saya jadi lebih kaya. gerenti bebas riba pasal kerusi semua cukup. takyah dok atas riba-riba ni semua.. nahaii!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. DIAM LAH PUKIMAK

      Delete
    2. UMNGOK!!!!! PUIII......

      Delete
  12. THA HICK OBE.....obe gemuk pig

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails