Monday, 1 April 2013

Serius Cool - Motomorphic JAFM : Motosikal Dengan Rekaan Yang Sasa (12 Gambar)


Vroom!

Motomorphic JAFM ialah motosikal untuk mereka mahukan kenderaan beroda dua yang sasa. Ia dilengkapi penyedut udara pada bahagian hadapan seakan sebuah muscle car dari Amerika Syarikat. JAFM diperkasakan dengan enjin 997 cc dengan 110 kuasa kuda. Satu lagi perkara yang unik tentang motosikal ini ialah casisnya diperbuat dari tiub besi yang juga merangkap sebagai tangki minyak. Beans! Jika berminat anda perlu membayar USD 100 000 untuk memiliki motosikal yang unik ini. Nice!




Laporan asal Motomorphic

18 comments:

  1. Replies
    1. ko sebenar wira motor sejati.

      admin BANkami


      Delete
    2. Obepig bawak moto pon tak reti
      ptuiiiihhhhhhh

      Delete
    3. looks like shit..
      Dari depan macam wall-e da.

      Delete
    4. ni 1st bwk kompem kekok cm taikk...

      Delete
  2. Aku first lg..hahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st terkam mahasiswa di bilik hotel kan

      Delete
    2. wei org atas aku pon tgk jugak dia menerkam org secara tiba2 ..haha!!!

      Delete
  3. Sioknya first.....tobat siok...

    ReplyDelete
  4. Norhafizam,fathi,nash,ader,yiyi...first

    ReplyDelete
  5. Tu la . Hudoh cem wall-e. bodoH ropanya amerika ni

    ReplyDelete
  6. Macam MOMOS MAD ASS....

    ReplyDelete
  7. weh, semat la sial....fack
    i should fap to this shits
    fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  8. moto mcm dlm movie priest..

    ReplyDelete
  9. Moto x lawa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails