Wednesday, 15 February 2012

Serius Cool - Meja Pool Di Atas Kapal Yang Awesome!


Gyeahhhhhhhhh!!



121 comments:

  1. FIIRSST LA BONGAK!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. shiaaal ar.. pui

      Delete
    2. laju la .... puii... cehh..puiii!!
      noob anon!!

      Delete
    3. vavi!!! siyal la internet lembap!! lau tidak... aq yg feesstttt!!!!

      Delete
    4. haha... hidup anon!! anon2 yg berwawasan

      Delete
    5. sial la. bagi la aku peluang utk menjadi 1st.. apa bengap korang benda2 mcm ni pn xbleh pk.. ad yg kena tendang kang nenek2 korunk.. bodoh sial!

      Delete
    6. Anwar Ibrahim sokong Israel.. terbaek ar...

      Delete
    7. celangkang aku dulu klau nak 1st.!! pui..

      Delete
    8. makcik anon..

      Delete
    9. anon hisap gam, eh aku pn anon jgk.

      Delete
    10. siak..cecom bokben aku slow,noob!

      Delete
  2. 2-2 mamat orang putih ni berlagak je lebih main pool atas kapal. tapi haram tak reti main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena reti main lah baru boleh main?? so bila nak reti kalau tak pernah main? =..=

      Delete
    2. bukan soal reti x reti main. ni soal ko mampu ke x nk main pool atas kapal macam mat saleh tuh?

      Delete
    3. lahanat umpama kau hanya mampu mengomen disisi kapal mewah yang sedang berlayar..

      Delete
  3. Replies
    1. bodo. hari tu bukan main nak remove blog obe dari bookmark la apa la. sembang bikin bimbang. last2 orang tak layan ko datang macam anjing kurap. lain kali kalo duduk diam2 kan bagus.

      Delete
    2. ntah... bodo

      Delete
    3. jilat prut boroi obe..sial lah kau...

      Delete
    4. mmg aku remove dr bookmark, tapi xremove dari google..haha..xsangka aku korang ingat aku..haha..love uolll!

      Delete
    5. pernah rasa tonjol x kat lubang jubox?..pritt..

      Delete
    6. ada lagi mamat profile ni cakap tak serupa bikin,eii takpe aku cakap benda yang sama gak,pepek mak engko terburai.

      Delete
    7. takpela..at least die ade faraj, tp mak ko kn khunsa..lg sedih..hehe

      Delete
  4. I support all efforts to protect the security of the state of Israel

    ReplyDelete
    Replies
    1. apekah ini sumer???
      camne obe post video cool tibe2 ko nak berpolitik ni haa
      penisless!!! shit!

      Delete
    2. last ko kena penyepak bila...?

      Delete
  5. video lain , komen lain .. =.="

    ReplyDelete
  6. SELANGOR MENANG KELANTAN KALAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelantan kalah mmg padan muka ko org kelantan siak!!!!!!!!!

      Delete
    2. BABI KAU! PUAK MCAM BABI!!!

      Delete
    3. selamat aku perak....hahaha

      Delete
    4. pergi mampus la ko!!

      Delete
    5. perak lagi bodoh kalah dengan singapork kat tempat sendiri.

      Delete
  7. mencabar la main pool atas kapal..x seimbang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu ada meja ni kan

      Delete
    2. memang la..xkan nak main atas lantai plak..adui..

      Delete
    3. yela kan,kan,kan..~ (ats aku suma gay)

      Delete
    4. ats aku suma gay

      Delete
  8. Tolong jangan merapu.Ada masalah yg lebih besar dalam video tu. Bidang-bidang sains tulen seperti matematik, fizik, kimia dan biologi memang semakin kurang diminati disebabkan peluang tawaran di pasaran kerja begitu kurang sedangkan pelajarannya sukar. Kerana itu ada pelajar lulusan sains tulen ini akan mengikuti Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI) di Institut Perguruan Guru (IPG) selama setahun untuk bertukar menjadi seorang guru, bukan mempraktikkan dirinya sebagai seorang pegawai sains, penyelidik atau saintis. Ini pun satu masalah dan memberi kesan kepada kekurangan pegawai sains tulen dalam industri sains negara.
    Sila beri perhatian, dan sebarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak berceramah bagai bukan kat sini.....xde kene mengena pun jadi cikgu ngan main pool atas kapal woiii!!!

      Delete
  9. Itu tidak berapa serius .. guru KPLI masih boleh bekerja cuma tidak naik DG44. Ada yang lebih diberi perhatian Bagaimanakah cara kita hendak menyelesaikan masalah di atas ? Cara kita menjawab atau menyelesaikannya adalah bergantung kepada persepsi kita sendiri terhadap alam sekitar . Ia juga mendedahkan cara hidup kita; adakah cara hidup kita dapat membantu memulihara alam sekitar atau sebaliknya ? Unit Pendidikan Persatuan Pencinta Alam atau Malaysia Nature Society (MNS) sering menerima pertanyaan tentang apakah cara-cara memulihara alam sekitar yang sepatutnya dilakukan oleh semua pihak . Tidak kurang juga yang menanyakan adakah usaha seorang individu dapat memulihara alam sedangkan masalah-masalah itu telah menjadi semakin rumit.

    Jika kita meniliti punca-punca masalah alam sekitar, kita mendapati bahawa kebanyakannya disebabkan oleh permintaan manusia terhadap hasil keluaran industri . Ini membawa kepada masalah tekanan terhadap keupayaan bumi membekalkan ruang dan sumber untuk permintaan ini .

    Tekanan terhadap alam sekitar terdiri daripada dua bentuk .

    Pertamanya tekanan daripada permintaan terhadap sumber asli seperti bahan api, air dan juga tanah .

    Keduanya, ialah sisa industri yang mencemarkan udara dan persekitaran .

    Ini menyebabkan berlakunya pencemaran serius secara global seperti kesan rumah hijau, permusnahan ozon dan hujan asid .

    Bila kita fikirkan mengenai pencemaran secara global ini, rasanya terlalu sukar untuk seseorang individu itu memperbaiki keadaan . Kita mungkin tertanya-tanya, apakah tindakan seorang individu itu berupaya untuk memberikan apa-apa kesan ? Namun begitu, kita harus sedar bahawa pencemaran yang serius beginilah sebenarnya berpunca daripada tindakan individu juga . Oleh yang demikian, tindakan individu jugalah yang dapat membantu menyelamatkan bumi kita ini .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape yang ko merepek ni shaiton

      Delete
    2. Bodohnye ko ni
      point ko tak masuk langsung dengan huraian
      bodoh level infiniti

      Delete
  10. anon atas aku, ko tak remark untuk persatuan anon beri perhatin dan sebarkan.
    Jadi kami tak sure ini siriyes atau pun tidak.
    Cepat maklumkan info ini sebelum ianya jatuh ke tangan yang tak bertanggungjawab seperti anon yang mengamalkan fahaman jumud dan assobiyah.

    sila kemukakan priority hal tersebut sesegera mungkin.

    ReplyDelete
  11. gua nk register msk persatuan anon bole, camne nk register?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi kat belakang jalan chow kit, simpang no 3 ko belok kiri, depan tu ada kedai jual kaca. pegi sebelah tepi kedai, ade satu pintu belah kanan warna merah. masuk pintu tu, jalan terus lagi sampai belakang ko akan nampak satu longkang besar. kerajaan panggil longkang tu terusan banjir. ko terjun masuk dalam longkang tu, nanti ko akan nampak satu signboard persatuan anon sedunia. mintak borang kat kaunter depan.

      Delete
  12. ko lupa U-turn la bai..
    cepat edit balik, malu la karang orang tengok.
    ye la, apa pulak kate orang nanti ye..


    Kita anon mungkin menyeleweng menyimpang dan kurafat sikit sikit, tapi kita tak pernah salah bagi direction.

    ReplyDelete
  13. anon 7:39, anda di pecat daripada keahlian anon sedunia berkuatkuasa serta merta

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni aku anon 7:39. bagi aku peluang untuk buat rayuan boleh?

      Delete
    2. anda perlu menulis 'obebabi' sejuta trilion di sini

      Delete
  14. Persatuan anon tidak pernah menyimpang dari tujuan asal. Apa yang penting kita medukung aspirasi kerajaan, dalam memakmurkan produktiviti dan modal insan yang amat berada di tahap kritikal.

    Holistic performance measures, covering speed quality and cost should be in key parameter. Sustainability dan confidence level dari pelabur amat penting untuk Persatuan Anon Se Malaysia (PERASE).

    Selamat menyambut Hari Ponggal!

    ReplyDelete
  15. Persatuan Anonymous Negara Timur Asia Tenggara : PANTAT

    ReplyDelete
  16. setelah ada Persatuan Anon, apa kata kita tubuhkan Koperasi Serbaguna Anon Malaysia (KOPESAM).

    ReplyDelete
  17. susah nak main meja macam tu! Siapa nak maki blog ini?

    http://ohsenyum.blogspot.com/2012/02/ohsenyum-akibat-makan-chilli-paling.html

    ReplyDelete
  18. sebagai presiden PANTAT, anda dilarang sekeras2nya mempromosikan blog anda di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokongan 100%!!!! hidup anon

      Delete
  19. Walaupun sebahagian besarnya anon-anon ni lagho dan berpendirian berkecamuk, namun kami tak pernah terdetik untuk bertidak secara mazmumah, lebih lebih lagi memaki belog selain dari belog obe.

    Di sini kami nyatakan sekali lagi pendirian kami seperti yang disebut oleh Anon Feb 14, 2012 08:14 PM, di mana kami menyokong penuh aspirasi kerajaan, dalam memakmurkan produktiviti dan modal insan yang amat berada di tahap kritikal.


    Sila ambil siriyes perlembagaan kami.


    p/s: Saya sebagai Anon menyokong penuh kemasukan semula Anon Feb 14, 2012 08:12 PM

    ReplyDelete
  20. as recap,.. anon performance pada minggu ini berada pada baseline yang normalise, ia akan menimbulkan proses yang tidak linear.

    ReplyDelete
  21. Anon di sini patut dinominate sbg komenter yg paling kelakar
    lg menghiburkn. Korang tanak troll blog lain ke?

    ReplyDelete
  22. Hati jiwa ini andai kau tahu..


    Menangis merindu
    Merintih merindu
    ..tersangat... rindu


    Kata yang satu menyepi
    Kalam yang satu menyendiri
    menyapa hati
    kalbu yang dini


    kamu... sampai bila lagi..
    kamu... sampai ajalku mati?


    Sesungguhnya.. hati jiwa ini andai kau tahu..


    Ingin menyapa kamu
    Tak sanggup lagi sendu
    ... sungguh.. aku rindu.


    Merindu yang tak sudah
    Merindu sungguh nan gundah


    Alpaan tangis ini menggapai semangat
    pada alam yang satu
    pada dingin yang kalbu


    Kini.. aku faham hati jiwa mu Pungguk
    faham akan jiwamu yang tak habis rindukan bulan
    biar bulan kejam, engkau tetap di situ
    menanti merindu.. meniti merindu..


    Apa akhir rindu kita Pungguk?

    ReplyDelete
  23. Kita patut boikot blog Obe ni.. Apa pandangan ahlil ahlil anon yang lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. go fuck urself

      Delete
    2. kau xpyhlah oh senyum..macam anjing mintak makan lah kau ni..xpyh nk pki anon..

      Delete
    3. apa pulak babi? kita perlu ke blog oh senyum, ikut aje lah perintah aku. Jangan jadi babi minta penendang, Babi.

      Delete
  24. Wah.. bestnya blog ni bang..
    http://irinenadia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. ape yang ko merepek ni shiton....

    ReplyDelete
  26. irene taknak consider join puak puak anon?
    kami memang perlukan gadis gadis cantik macam irene sebagai pembakar semangat.
    FYI Neelofa dah kompem join anon, so Irene ade kawan la nanti.
    Dia akan join anon lepas Azura 2012 masuk Astro First, macam dah tak lama tuh..


    anon, sek kitto jange pecohh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon kelantan hahahaha! cam xkene je.jgn lah samakan lidah dgn jari..

      Delete
    2. sudah-sooodahhh.... x pyh gaduh pasai pompuan cantik kat sini, nk bakar semangat kunun. x perlu cantik2, cukup la sekadar awek aku fatin liyana (honey koyuki) jd setiausaha persatuan anon2 asia tenggara nih.

      Delete
    3. Kelate is ok. Tapi kalau ada Amir Raja tak lawak, dlm persatuan ni, aku berjanji akan menggunakn nama penuh serta gambar kad pengenalan utk selama-lamanya di blog ni.

      Delete
  27. kepada anon yang tidak ada astro first boleh , dapatkan pinjaman dari koperasi yang dinyatakan oleh

    Anonymous Feb 14, 2012 08:18 PM diatas.

    Pinjaman boleh dibuat dalam tempoh 3 - hingga 99 tahun Leased hold.

    Terimakasih

    ReplyDelete
  28. Apa kelebihan or "fringe benefit" bila join persatuan anon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko leh mensarut ngn behemah tnpa rasa malu pd diri sendiri yg xtau malu,disamping ko mcm mensarut kt diri ko sendiri la...ha mcm tu..

      Delete
  29. Kenapa Anon Anon perlu berpersatuan?

    Jika kita lihat dari keperluan sejarah, tuntutan kemerdekaan dibuat melalui berpersatuan.
    Tertekan akibat penjajahan British, sebahagian rakyat Tanah Melayu bangkit membentuk persatuan politik seperti AWAS, API dan PUTERA-AMCJA. Mereka agresif dengan slogan MERDEKA. Inilah namanya kekuatan dalam satu pasukan.
    Namun, timbul pula persatuan seperti UMNO yang berslogankan HIDUP MELAYU, kemudian melalangkan diri kepada Merdeka pada kemuncak 1950an.

    Hasil daripada konsep lalang ini, mereka berjaya menjadi persatuan paling berjaya dalam setiap pilihanraya.
    Kesannya, terdapat banyak lembu dan kondo yang digazetkan kepada ahli keluarga terdekat.

    Kesimpulannya, dengan berpersatuan, faedah seperti Astro First, Lembu dan kondo boleh dikongsi bersama secara telus dan adil.

    Oh ye, serpihan daripada pihak yang tak berjuang langsung pada pra kemerdekaan mengambil keputusan membentuk PERKASA yang perasan dengan keahlian 5000000000 orang. Oleh kerana sejarah penubuhan persatuan yang samar-samar, mereka mengambil sikap melompat parti bagi mengisi masa yang terluang.

    ReplyDelete
  30. persatuan juga akan mengadakan "Seminar Pendidikan Anak-Anak" yang akan diadakan tidak lama lagi..

    ReplyDelete
  31. boleh tak persatuan memberikan voucher diskaun untuk membeli Motorola Razr?

    ReplyDelete
  32. Anon taknak buat Usrah Anon ke?

    ReplyDelete
  33. Siriyesnya komen..
    takewt kittew saje la ayoorkk!

    ReplyDelete
  34. persatuan PANTAT perlu bersatu melawan pahlawan ludah...kita kene masuk PRU yg ke 13..kita kalah kan umprono dan al-juburi..kita la pantat-pantat yg akan di julang...

    ReplyDelete
  35. 1st!
    fucker la lu obe.
    malas baca blog kw.
    baik tngok kasanova XXL,dari tngok obepigfatfagass buat ape!

    ReplyDelete
  36. keanonan adalh milik anon yg mempunyai hati sutera, tulang marmar, mata zmarud, kemaluan flexible, kulit kalis lesar..inilah ketua anon yg baru..dinamai MAHARAJAKEANONAN..ingat namaku..pasti anon2 sekalian hormat..sekian terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape kau merepek...jd anon biasa je sudah.kecoh ah

      Delete
  37. Malaysia sedang mendahului Korea 1-0 dalam perlawanan Kelayakan Piala Thomas, Macau. Untuk melihat keputusan live, KLIK: http://www.tournamentsoftware.com/livescore/scoreboard.aspx?id=F2683684-3720-4E9A-9ED2-14612CA675D0

    ReplyDelete
  38. sampah giler isi blog kau sekarang.

    ReplyDelete
  39. sebagai presiden PANTAT yang baru di sini saya ingin menegaskan kita adalah persatuan yang pro kerajaan,ini kerana penulis blog ini adalah org umno sebab obefatfuck pernah bergambar dengan ketua pemuda umno,ahli2 anon yang tidak bersetuju dan x memberikan sokongan moral love and affection,digesa untuk berundur dari persatuan PANTAT,sebelum tindakan diambil.

    ReplyDelete
  40. MOHD OBE, AKU XKESAH KOT TAKAT ANON2 NK COMMENT. TP LAU COMMENT BENDA BKN2. MENYAKITKN HATI, LUCAH2 BAGAI BEK XPYH. ROSAK2. BURUK BLOG KAU AKU TGK. MUAK TGK ANON GILE.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah la masuk sial kalo tak suka,ko faham tak sistem kapilatis tu apa blog ni guna sistem tu, gi belajar account ekonomi semua?hang mmg bodoh,nak haram,mak hang menonggeng jilat jubo anjing.

      Delete
    2. NTAHNYE PAKAI BAJU LUV, GILE GAYYYY SYIALLL

      Delete
  41. Khas utntuk anon2 semua...terimalah....



    Sajak untuk minggu kali ini ialah aku sebatang pensel.

    Aku sebatang pensel…
    Yang digunakan untuk menulis, draf gambar, menconteng, mengarang, sebelum ia menjadi tulisan yang betul-betul serius…

    Digunakan disetiap tempat belajar dari waktu tadika, sekolah rendah, menengah… universiti, kerja dan macam-macam lagi…

    Aku yang masih relevan lagi digunakan sehingga hari ini…

    Proses membuat aku, dari mencari kayu, karbon ku sebagai bahan utama untuk menulis… bukanlah semudah yang disangka…

    Dari hutan , ke kilang , kemudian ke kedai, pasaraya, hinggalah aku digunakan oleh mereka yang memerlukan aku dengan harga yang murah

    Zaman sekarang, masih lagi relevan, tetapi sekarang tulisan boleh ditulis secara digital, tanpa memerlukan aku… pen tak perlu juga..

    Namun, aku sedar hanya sebatang pensil. Beli baru kiranya hilang. Tiada kesedihan untuk kehilanganku. Tiada ulang tahun memperingatiku. Itulah aku… Sebatang Pensil..

    ReplyDelete
  42. haha anon pensel ni celaka wakaka
    omg blog obe dah jadi macam wall fesbuk
    Apa kaitan WALL dan YAHUDI??? Kaitan mereka sangat ERAT & MESRA.. DINDING RATAPAN. Di dinding itu mereka menangisi dosa- dosa mereka. Hati-hati nanti bisa jadi ‘tassyabuh’ atau menyerupai kaum lain (Yahudi). Oleh karna itu, jangan kita jadikan "WALL FACEBOOK" ini sebagai tempat curahan perasaan seperti mereka... Anda Buka www.google.com dan search "wailing wall of israel"

    ZMOG ILLUMINATI!!

    ReplyDelete
  43. welkem back all dumb ass anon!!..fuck u all hard2!!..yeahhh!!

    ReplyDelete
  44. Is this a real life?

    ReplyDelete
  45. kami group hackerz yang akan menguasai dunia tak lama lagi... bwahahaha..

    Anonymous~

    ReplyDelete
  46. OOO~~00OOBEE..

    http://andrewjameslockhart.com/category/i-love/

    ReplyDelete
  47. mana nak download borang persatuan anon?

    ReplyDelete
  48. agak2 ade x anon wanita yg mencarut2 kat sini ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sume anon kt cni wanita la syiallll

      Delete
  49. ada..anon yang paling bnyk mencarut tu anon wanita la. yang juga merupakan mak hang..

    ReplyDelete
  50. Gerakan membentuk gelombang " Anon Muda Geng Kita " dengan satu logo yang sama ke seluruh negara adalah gelombang baru yang akan mewarnai pergerakkan pemuda PANTAT ke tengah - tengah masyarakat sekaligus bergandingan "sehayun tangan dan selangkah kaki " bergerak mara ke hadapan memenangi dan menjuarai apa jua isu anak muda yang boleh ditangani dan diperjuangkan .

    ReplyDelete
  51. Persatuan Anonymous Negara Timur Asia Tenggara ( PANTAT )
    sila daftarkan diri anda di alamat berikut :
    Ibu Pejabat Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu (UMNO)
    Tingkat 38, Menara Dato’ Onn
    Jalan Tun Ismail
    50480 Kuala Lumpur

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the info

      Delete
    2. thanks for this shit to mr/ms presiden pantat kurap

      Delete
    3. mcm budak2 ah kau ni nak presiden bagai.biasa je sudah ah..ni mcm bodo aku tengok.

      Delete
    4. argh kau..p mati la..jgn sampai kne ludah dgn panglima perang PANTAT...

      Delete
  52. nasib baik aku cepat
    first.

    ReplyDelete
  53. Anon tanak buat rally sempena LBGT dan 8 Tuntutan Adil ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails