Saturday, 3 December 2011

Serius Konsep - Motosikal Konsep Karya Mikhail Smolyanov (16 Gambar)


Awesome!

Wow! Terlalu cool sampai aku tak tau nak kata apa. Sungguh retrofuturistik rekaannya! Dibawah ialah 4 rekaan yang aku suka. Kalau nak lagi boleh lawat laman web beliau
SolifDesign

Thanks @ZackPolit for the awesome Twtip







Laporan asal SolifDesign

27 comments:

  1. kalo lalu speed bump cam mane ek..??

    ReplyDelete
  2. yg last tbaek

    ReplyDelete
  3. mcm aku je model mtr ni.

    ReplyDelete
  4. yes anonymous is my name.3 December 2011 07:08

    fuckgly sial. aku dapat bayangkan bila membelok bunyi besi akan kedengaran.

    sakit hati tengok kejuruteraan bangang macam ini

    ReplyDelete
  5. sakit bontot naik moto 1st ... dah la x boleh bawak awek

    ReplyDelete
  6. yg 1st tu mcm thumbdrive..... yg hitam tu not bad design dia

    ReplyDelete
  7. ni lighter ke moto?

    ReplyDelete
  8. isn't having a long wheel base will affects the bikes handling n agility?..juz opinion :)

    ReplyDelete
  9. design motor first mcam bodo je.

    ReplyDelete
  10. In Soviet Russia bike rides you!

    ReplyDelete
  11. corner mcm bawak kontena.

    ReplyDelete
  12. Belilah kereta-kereta GWM dan Naza demi UMNO, Blogserius, Agama, Bangsa dan Negara

    ReplyDelete
  13. Obefiend hipokrit. Dulu. Jadi hero freedom of speech kemain kutok blog-blog yang moderate komen. Sekarang suka delewte komen. Booooo

    ReplyDelete
  14. hmm..kestabilannya amatlah diragui..dan klau diterjemahkan dlam dunia nyata, walaupon dihadiahkan oleh Putera Jeffri Bolkiah tanpa perlu mengorbankan lubang anus, sumpah aku xkan bawak.. ibarat menunggang Effi Obefiend Saharudin dengan perut boyotnya meleset diatas jalan raya kemudian dihambat bump setinggi setengah kaki.. demit.. hodoh sial

    ReplyDelete
  15. weh obe, pahal ko malas sgt update lately? --' lame gua tunggu. aduhai.

    btw, motorbike ni ugly nak mampus. sekian.

    ReplyDelete
  16. jangan pandang rendah pada motor ni...ooo... thumbdrive la..lighter la...
    Ini semua agenda Illuminati. Bentuk motor 1st nampak jelas mereka imitate tabut. siapa tak kenal tabut tu..itulah banyak sangat tengok blue.Buat research sikit dol.

    ni semua freemason.
    Harap dapat sebarkan.

    ReplyDelete
  17. sedeynya

    hari ini ada tragedy kt opis atas kecuaian sndiri

    balik plak rase forever alone

    tak tau nk ngadu kt sape walaopun org kate ngadu lah kt Dia

    tapi

    maybe I just need something in front of me, alive, to watch over me, to listen to me

    cats? pets?

    dunno

    so my last resort is to write in blogserius walopun off topic

    lalalala

    i know. i am silly.

    ReplyDelete
  18. org tgh gembira4 December 2011 00:26

    @org tgh sedey : pergi mampus jauh2 plzzz

    ReplyDelete
  19. orang2 kt blogserius ni mmg bnyk dh tak betul.

    kesian aku tgk.

    aku pun hampir je nk terjangkit. aku rase mungkin satu hari nanti dh nk stop singgah kt sini. takpelah, tiada siapa pedulik pn, tp tu lah, blog obe ni rasenya macam rugi gak kalo tak bace info dia.

    ni lah manusia. kt depan mngkin nmpak baik jer. kt belakang, kt internet, berani lah die.

    kesian org tgh sedih tu. dia pn nak luahkan prasan kt sini gak sbb ramai giler yg buat.

    secara tak langsung yg maki2 ni, mngkin korang maki kt sedara mara korang, sebab kebanyakan ade yg tau blog ni melalui fb. mcm aku, aku tau ade sepupu aku bace blog ni sbb sharing link kt fb. mngkin salah sorang yg kena maki, atau yg memaki. aku doakan jgn la ade sedara mara aku tergolong dlm org yg memaki2 ni.

    amin. skadar khutbah pagi ahad. hah.

    ReplyDelete
  20. aku dah kata.. obe ni bodoh babi.. benda ni dia kata cool.. sial la lu! gemok babi!! obe bodo! jom boikot blog ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boikot je la..x pyah nk bising2 sini..

      Delete
    2. kau diam.. obe ass licker since 1945
      kelas kaw jah...

      Delete
  21. giler stailo, no2 ngn no3 stail steampunk, luv it!

    ReplyDelete
  22. shut the fcuk up and take my money!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails