Tuesday, 20 December 2011

Serius Cool - Lazareth Wazuma V8 - "Motosikal" Berenjin Ferrari (10 Gambar)


Woah!

This is insane. Wazuma V8 keluaran syarikat Lazareth ialah motosikal beroda empat (Quadbike) paling insane dan mahal didunia. Ianya menggunakan enjin V8 3.0 Liter Ferrari yang mampu menghasilkan 250 kuasa kuda. Untuk harness the power Waruma menggunakan kotak gear BMW M3. Ia juga menggunakan 4 sports rim MOMO serta satu set lengkap brek dari Brembo. Jika anda berminat membeli ianya kini dijual dengan harga EURO 200 000 (RM 828 ooo) sebuah dan boleh dibeli disini.







Laporan asal JamesList

15 comments:

  1. ni mmg gile babiesss......

    ReplyDelete
  2. katak betong !

    ReplyDelete
  3. fucking awesome..

    ReplyDelete
  4. perghhh tengok intake manifold dia mengadap ke atas..aku x boleh bayangkan kalau tetiba tengah bawak hujan turun lebat...mampus motor mahal tu masuk airrr.....demmmm

    ReplyDelete
  5. seat motor paling tak menarik.

    ReplyDelete
  6. bijan nut kazar20 December 2011 18:43

    i was wondering how does this machine work?i couldn't see any pedals for the footrest.help me i'm lost.

    ReplyDelete
  7. Gler... Enjin 2 generate heat gler babeng. Jd ubi kayu panggang kalu bwk moto ni. Serius dumb.

    ReplyDelete
  8. ni kalau nak ride kena mencangkong ke apa?
    oowhh.. kena meniarap; pelir kena posisi masuk kat tgh seat tu

    ReplyDelete
  9. aku rsa harga dia mahal pasai enjin dia je....V8 tu! proton blum tntu lgi semua pkai enjin tu..lallaal

    ReplyDelete
  10. mampu tengok je20 December 2011 23:48

    proton boleh je develop v8
    tapi takut org mcm anon kat atas ni xmampu nak beli lalalalalaaa

    ReplyDelete
  11. kalau aku bw blik kpg mmg terrrbeliak bijik mata org kpg yg hina aku dulu.. ececeh...
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  12. Wazuma V8F Lazareth, Wazuma V8 model mini cooper convert....niey link video http://www.youtube.com/watch?v=fmdAF4ihedM

    ReplyDelete
  13. Wahhhh lepas join MLM jual air super boleh beli. Yeah skrg dah ade 3 downline. Korang taknak join ke jual air harge 43k?

    ReplyDelete
  14. page fb orang dayak kutuk orang malaya
    https://ms-my.facebook.com/dayakpeopleeducated

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails