Sunday, 25 December 2011

Serius LOL - Lagu Krismas Paling Best Dan Butthurting


Classic Southpark!



50 comments:

  1. u laugh u go to hell hahahahaha

    ReplyDelete
  2. obepig babi! kapir kapir kapir

    ReplyDelete
  3. aku setuju obe ni kapir! mak bapak dia dia tak ajar agama Islam pas tu tak anta obepig pegi fardu ain. sebab tu la dia bebal bab agama. so don't butthurt la!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. god is gonna kick your ass infidelic pagan scum. Wahahahahaha

    ReplyDelete
  6. @anon 12:07 dan @anon 12:32 ko dok kutuk org babi dan ckp obe xpg fardu ain, xblaja agama...yg ko dok pggl org babi tu pahal?ckp org kapir?ko pn xpg skola agama ke?xpg klas fardu ain?mcm tu la kalau org xde otak bercakap..

    ReplyDelete
  7. lagu ni aku dah dengar time aku kecik2 lg. dalam 15 tahun yang lalu?

    ReplyDelete
  8. ko ingat lawak sgt ke obe? skang lawak la.. depan allah ti ko tgk la lawak ke x.. org suh bace quran hadis ko p bace buku Robert Fisk.. bodo piang obe..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. bila muslim buthurt dengan post ni...haha. dok cakap orang kapir la ,apa la...solat fardhu belum cukup lima kali sehari, fapping time tiap2 malam sambil layan porn,buang masa,sumpah maki kat orang tua,tak sabar,bawak pompuan sana sini...muslim lah sangat. Korang pun takde beza dengan kapir-kapir. Nama je Islam....

    ReplyDelete
  11. entahnya si obe ni kan @kip kan? orang suruh baca quran hadis.. dia baca blog obe kan? kan? kan? gehahahahahhahahaha

    ReplyDelete
  12. anon butthurt tu sebenarnya anon hindu dan shinto tapi menyamar jadi anon muslim. tuhan kim salam.

    ReplyDelete
  13. @asip : at least aku xmnghina agama aku..

    ReplyDelete
  14. peh obe. xsangka. kecewa dow ngan post cmnih. stakat post2 kau yg pro pembangkang tuh aku xkesah, tp ni dah melibatkan agama, kau boleh ckp LOL?? im a muslim. n im butthurt with this post. facepalm.

    ReplyDelete
  15. Nahhh.. boring la obe..as usual akan bermain dengan agama, for his fucking rating..semoga ko ditunjukkan jalan yang lurus.

    ReplyDelete
  16. obe, kalo dosa yg mbabitkan org laen taubat sendiri pn xbkesan taw bila dah tua n ada anak... kene mtk maaf kt setiap org yg terbabit bru taubat dterima... post mcm ni xde kebaikan...

    p/s: try say 'LOL' to god and ask him "butthurt?" if you dare..

    ReplyDelete
  17. im still glad malaysian muslim not suicide bombing or threathen to kill south park producer. Its ok if we fell butthurt and there is always way to express our butthurtness non violent way. (by comment in this blog like anon above?) But still i feel sad because most of the time we do nothing to our muslim brothers and sisters who being tortured and killed and rights taken away just because of our faith in allah and muhammad :(

    ReplyDelete
  18. org hina dan main2 kan agama ko sndiri pun ko bleh anggap bnda tu lawak yek? aku rasa...obe ni orang org asli mcm yg duk kat hutan tu la xde agama kot...bab dunia mmg nampak ko byk pngetahuan tp bab agama aku rasa ko same mcm budak xpas UPSR.. haha..

    ReplyDelete
  19. troll y memakan dri sendri...jd ke x jd...mmg jadi...

    ReplyDelete
  20. fuck you obi, apa yang bestnyer? suka la kalau kapir hina agama lu sendiri? fuck u.

    ReplyDelete
  21. @anon 20:52
    kau ingat semua org asli yg duk kat hutan tu xde agama ke? mungkin kau yg xde agama, mungkin pegangan mereka lebih kuat dari kau

    ReplyDelete
  22. What some people would do just to get some pointless blog ratings. Agama sendiri pun sanggup dijual demi duniawi. mengucap Obe mengucap.

    umadbro?

    ReplyDelete
  23. "Hey there Mr. Muslim, Merry Fuckin' Christmas
    Put down that book 'The Koran'
    and hear some holiday wishes.
    In case you haven't noticed,
    It's Jesus' Birthday
    So get off your heathen Muslim Ass
    And fuckin' celebrate. "

    Lagu yg suruh kita tinggalkan Quran & pergi sambut Krismas.. Ya Allah ini syirik yang jelas teramat2. Jadi betul lah apa yg org kata pasal Obefiend selama ni..

    ReplyDelete
  24. Obe, I admit you have posts many interesting and awesome entries but still some of it quite dumb sebab ko ingat dalam dunia ni ko sorang je betul. but for me, yng ini benda paling bodoh ko pernah post. x lawak langsung. konon kau islam terlebih urbanlah.

    ReplyDelete
  25. byk gak org yg xlayan south park kat m'sia ni..hehe...

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum brother,what was wrong with you?do you know what your religion is?i'm afraid that you will slip out of our tracks.how could you post this kind of so-called "hillarious" video?a friend of mine did ask me to visit your blog and watch the video.i was shocked.astaghafirullahal'azim.subhanallah.

    ReplyDelete
  27. obe tolong la remove post yg nie..tolong ye..terima kasih..

    ReplyDelete
  28. not just remove.. remove dan minta maaf secara trbuka..

    ReplyDelete
  29. ok, im a fan of amanz.my but because of u, im a fan no more. aman pun can consider abet dgn obe. both can go to hill. tq.

    oh, yesterday was the very LAST Christmas is it? bcs next year the world ends on its 21st Dec. oh luckily Raya Aidilfitri still ada satu kali lagi. kthxbai

    ReplyDelete
  30. astaghfirullahalazim..ak ni xde la alim sgt..tp bwat obe, bwa2 la btaubat kalau ko ni Islam..

    ReplyDelete
  31. mana gih pengikut2..obepig.. diam jerk.. meh la sokong idola gemuk korang ni..

    ReplyDelete
  32. benda ni berkait dengan akidah. sedarkah?

    ReplyDelete
  33. we hate christians andjews. we hate all who is not a muslim. they shall die. Allah wills

    ReplyDelete
  34. jesus is not born on 25 december~ problem christians ??

    ReplyDelete
  35. No wonder u keep on failing in university..hidup tak berkat kot :)

    ReplyDelete
  36. hey mr muslim merry fucking xmas.........

    ReplyDelete
  37. hey obefiend , have egg and bacon for your bfast ? well , get plenty of socks form your farking santa last night ? haha

    ReplyDelete
  38. my breakfast, bacon and it's sweet. problem muslim????hahaha

    ReplyDelete
  39. semoga perkahwinan ko "diberkati" oleh tuhan obe....

    ReplyDelete
  40. obepig ni mana ada agama. mak bapak dia tak hantar pergi fardu ain masa dia kecik tu yang jadi bebal. nak kejar rating sampai kutuk agama orang. shame on you. agak2 angkat nikah kau tu sah tak? kang anak kau jadi anak haram. baik kau mengucap balik. btw, aku saje letak anon sbb aku nk bg kau ngn butt licker kau butturt. HAHAHHA

    ReplyDelete
  41. Sedih aku tgk obe nie...tak habis2 permainkan isu agama...lagi sedih aku bila pk camner la die nk bimbing cik mean die bila dah kawen nnti..cik mean, if u're muslim, think again before you marry this guy..

    ReplyDelete
  42. komen2 suma dasyat2 belaka.... yg mana satu SERIUS LOL, video atau komen2 kat atas ni...

    ReplyDelete
  43. kesian aku tengok si gemok obe ni menagih rating.. apa sudah jadi bro?

    ReplyDelete
  44. Peminat Obe Lama

    nak tanggung anak orang nanti. terpaksa lah jual agama. harap-harap kau tak tarik mak bapak kau masuk neraka sekali nanti obe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails