Saturday, 17 December 2011

Serius Bodoh - Minum Air Abu Al Quran


Bangang Bangang Bangang





58 comments:

  1. saye kedua ke?

    ReplyDelete
  2. serbanista latu yang beli.

    ReplyDelete
  3. comment yg takde kaitan tp takde kaitan. aku tau hitchen mati dr blog kau! nway, although aku kureng selesa ngan hitchens pasal cara dia attack extreme muslims cam 'menambah gasolin keatas bara', tp seronok dengar argument outspoken atheist such as him. boringlah dia mati...kurang heated argument pasal religion against atheism. tinggal dawkins ngan bill maher jelah!

    ReplyDelete
  4. bla bc artikel ni tingat ms zaman skolah. kalu nk passs exam, rebus buku teks n minum air dia hehehe...

    ReplyDelete
  5. manusia akhir zaman...

    ReplyDelete
  6. I still remember those times when my teacher said:

    "kalau nak pandai english, rebus dictionary, then minum air tuh."

    wakakakakaka!

    ReplyDelete
  7. boleh ke bakar Quran??? tu je aku nak tanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh untuk tujuan pelupusan... selalu Quran lama...

      Delete
  8. bole bakar quran..tp kene betol la niat tuh..kalo niat utk bakar quran rosak xpe..tp leceh gak la procedure dia, dlu ustaz aku ade ajar..aku lupe

    ReplyDelete
  9. Kebodohan yang nyata. Semua nak senang. Ini zaman apa nak buat macam ni lagi...

    ReplyDelete
  10. hijabsterism said...

    serbanista latu yang beli.

    17 December 2011 13:59


    u faggot.lick my shit two girls n a cup bitch

    ReplyDelete
  11. lololol. khasiat al=quran pada bacaannya dan amalannya. bukan makan atau minum air rendaman atau air abu. ini kepercayaan tahyul =..=

    ReplyDelete
  12. eeeeeeeeeeeeeeeeeee magicnye. bangang nk mampos. nasib baik bangang tak menjangkit. fuck serbanistadz.

    ReplyDelete
  13. kitab shit tu nak watpe

    ReplyDelete
  14. the key solution: Malays need to learn common sense and logic.

    ReplyDelete
  15. pencinta unta marah

    ReplyDelete
  16. Somebody place their palms on my face please, I've run out of hands

    ReplyDelete
  17. this is typical Meleis bro. Nothing peculiar.

    ReplyDelete
  18. sweet mother of jah...

    desperation is the mother of all mindfuckerism

    ReplyDelete
  19. when it come to religion, obe like to play with it..i know what u try to do up there..

    ReplyDelete
  20. klu nak jadi gay sejati..rebus buku nobel twilight

    ReplyDelete
  21. better dari minum arak. so boleh disimpulkan di sini kalo orang tu minum air dari abu al Quran tu bangang. makanya yang minum arak tu terlebih3 bangang. am i rite?

    ReplyDelete
  22. minum irish whiskey sambil layan boondock saints lagi sedap dari minum air rebusan kertas. bangang nak mati

    ReplyDelete
  23. saya nak...nak buat lap buntut lepas berak.

    ReplyDelete
  24. @antit oto

    sangat betuuuuuuuul! 100 markah! sekurang2 nya minum abu quran menunjukkan dornag mungkin jahil atau kurang ilmu pada bnde2 kurafat ni. tp arak? dah memang terang2 muslim mmg takleh minum. tp ade gak yg minum.

    aiiiii

    ReplyDelete
  25. air kaki ayah pin pon org sanggup minum, apatah lagi air + abu quran~

    FAKTA : Kepercayaan ditegur Mufti Perak~ LOL~

    benda ni pon boleh jadi fakta ???

    FAKTA : Obe Al-Illuminati juga membidas kepercayaan sesat tersebut~ hahahaha~

    ReplyDelete
  26. saya beli pastu buat lap berak. itu khasiat terbaik...

    ReplyDelete
  27. buat lap berak ko cakap??

    boleh la panggil ko kapir ni kan. ni la sumbangan terbesar obe si kapir lahanat ni. menambah bilangan2 kapir lahanat, dah macam setan dah ko ni obe, tarik ramai2 masuk neraka ngn ko.. kesian mak bapak ko,, serius kesian,,

    ReplyDelete
  28. hahaha.. aku rasa tunang ko tu terencat la obe, kalau tak terencat mesti ex-whore/slut yang dah sangap gila kan.. hahahaha..paling kurang la, blog whore yang rasa bangga dapat tunang bloggers.. kenapa aku cakap camni.. sebab susah nak percaya ada perempuan berunang ngn mamat bodo, penghasut, atheis macam ko... cheers...

    ReplyDelete
  29. posting anda membuka peluang untuk orang yg tidak bertanggungjawab menghina/mencerca/memandang serong terhadap kitab suci agama...tahniah kepada blogger kerana taksub/riak/angkuh dengan idea2..dan ilham2 yg di kurniakan tuhan...tidak semua perkara boleh dijelaskan dgn akal fikiran manusia yg tidak seberapa ini...lebih2 lagi mereka yg merasakan diri mereka lebih bijak/arif..dari yg lain...

    ReplyDelete
  30. http://www.bharian.com.my/bharian/articles/HimpunanSejutaUmat_MubalighKristianberjubahsolatZuhur/Article

    saya suka part yg di bold kan :

    EXCO Hal Ehwal Islam, Adat-Adat Istiadat Melayu dan Kemudahan Awam Selangor, Datuk Dr Hassan Ali, ketika mendedahkan perkara itu berkata sasaran utama mubaligh itu ialah orang Islam yang miskin, kurang pengetahuan agama, akidah lemah, orang yang berhutang, mereka yang rumahtangganya kucar-kacir, mereka yang menghadapi masalah selepas bercerai, golongan berfikiran liberal dan terbuka serta mereka yang tidak mengamalkan cara hidup Islam.

    ReplyDelete
  31. http://www.bharian.com.my/bharian/articles/HimpunanSejutaUmat_MubalighKristianberjubahsolatZuhur/Article

    saya suka part yg di bold kan :


    EXCO Hal Ehwal Islam, Adat-Adat Istiadat Melayu dan Kemudahan Awam Selangor, Datuk Dr Hassan Ali, ketika mendedahkan perkara itu berkata sasaran utama mubaligh itu ialah orang Islam yang miskin, kurang pengetahuan agama, akidah lemah, orang yang berhutang, mereka yang rumahtangganya kucar-kacir, mereka yang menghadapi masalah selepas bercerai, golongan berfikiran liberal dan terbuka serta mereka yang tidak mengamalkan cara hidup Islam.

    ReplyDelete
  32. @konversatif vs liberal

    nauzubillah. ya Allah keluarkan aku dan keluarga ku dan kawan2 ku dan SEDARA2 seislam ku dari senarai2 sasaran tersebut. Amin.

    ReplyDelete
  33. inilah contoh manusia yang meletak kan diri di atas Tuhan, rasa diri lagi hebat dari Tuhan, atau xpercaya pada tuhan.. ko ingat obe, satu hari bila kau kena kau jangan cari Tuhan, jgn mengadu pada Tuhan. Nabi ko si karl marx tu pun cari tuhan bila nak mati.. hahaha..

    ReplyDelete
  34. kerja gila

    dan bodoh

    ReplyDelete
  35. Tak paham..pesal ramai anon mau ngamuk pasal post nih?haha

    ReplyDelete
  36. sarcasm pun nak serious. dah la blog serious, lek lek suda. x payah nak melenting tak tentu pasal. sendiri tulis sendiri tanggung.

    ReplyDelete
  37. actually, part yang bangang is that ada company yang buat duit nak lupuskan Quran.

    tu datang hukum dari ulama mane plak tu, kene ade proper procedure lupuskan quran? the irony is that hukum lupuskan Quran was taken outside of the Quran. theres no such thing in the Quran at all.

    hai, pantang dengar atas nama agama, suma laju je nak buat duit, dengan industri halalnye, dengan tadika agamanye, dengan penjualan air zam2nye, macam2 beb.

    serbanistas ni kurang menggunakan akal, Quran is just a book, the proof is in the contents. bakar ke, buang dlm laut ke, buang belakang rumah ke, sama je, bukan korang baca pun.

    ReplyDelete
  38. Mengata orang lain bangang tak menjadikan diri kita ni brilliant.

    ReplyDelete
  39. rasa nyer komen2 yg kutuk Islam dan kitab Al-Quran tu boleh la tuan blog remove kan..dalam bab minum abu kertas nie saya pun tak sokong sgt..tapi keajaiban dan kehebatan Al-Quran tu tak di nafikan..kita tak tau misteri tu..wallahualam

    ReplyDelete
  40. kalau minum boleh jadi kurus, kau nak minum tak? Seriously jogging please.No more KFC no matter how many they give free coupon to you. Its a trick, fatso Obe.
    My word verification is prappr.Its sound like you fat pig obe's fart. damn.

    ReplyDelete
  41. anon 02:04 Quran bukan Allah, kalau ko percaya minum air abu quran bole tenangkan hati da masuk syirik la ngeng -_-" keajaiban dan kehebatan Quran tu bila ko baca, ko amal, zaman nabi manede Quran atas kertas lagi. ye dok?

    ReplyDelete
  42. hadoiiii hahaa. BENGONG sangat la. abu gi minum plak.

    ReplyDelete
  43. abu mayat tak nak try minum ke? for eternity

    ReplyDelete
  44. yang aku tau kumpulan2 atheists je yg letak gamba hitchens...Kau atheist kah Obe?

    ReplyDelete
  45. sunni memang bodoh, yang gay comolot kat gereja tu pengikut sunni, yg minum air abu ni pun org sunni, mmg org sunni amat kreatif...jom wat bom kat badan masing2..

    ReplyDelete
  46. sape2 yg minum air peluh celah pelipat perut rosmah mansor...insyaallah akn jadi awet muda dan panjang umur

    ReplyDelete
  47. minum beer lagibagus drpd minum abu quran.

    ReplyDelete
  48. melayu skarang mmg bodoh. percaya benda tahyul macam benda mustajab. gelang ac mizal lah, cincin penunduk lah. bodoh.

    ReplyDelete
  49. meleis with their superstitious beliefs. please refer back to religion if you think drinking a glass of water mix with the ashes of Al-Quran will make any difference. hanya allah s.w.t sahaja tempat kita bergantung nasib, rezeki, dan etc.

    ReplyDelete
  50. aku yang terakhir

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails