Tuesday, 20 December 2011

Serius Cool - Dine-Ink : Set Sudu,Garfu Dan Pisau Pejabat (5 Gambar)


This is kinda awesome.

This could fall under cool or bodoh. I am partial to cool pasal hey, why didn't I think of this? Dine-Ink ialah set sudu, garfu dan pisau yang juga merupakan sebatang pen. Kalau di pejabat nak makan dekat meja Dine-Ink is just for you. Harga satu set Dine-Ink ialah USD 12.63. I think I need one. Selalu makan depan meja dowh!





Laporan asal Amazon

14 comments:

  1. wah... menarik... mm... mybe 1st?

    ReplyDelete
  2. Bodoh punya first

    ReplyDelete
  3. la. tak perlu pun bende ni..bagi aku la pakai fork n spoon biasa pun lagi senang..nak lagi senang pakai buang punye jek..

    ReplyDelete
  4. apeda sebot2 babi ni..

    ReplyDelete
  5. sape first dan perasaan first, die seekor babi sundal

    - Obefiend

    ReplyDelete
  6. sekali dakwat bocor, mau biru mulut tu. huhu

    ReplyDelete
  7. penah korang terbaca tak yg pen dkt pejabat ade berapa bnyk bakteria dan virus? nak ke korang sumbat dlm mulut?

    ReplyDelete
  8. virus pjbt apa la sgt. kepala kot*y yg mmg sah2 guna utk kencing pun ada org isap kuikuikui

    ReplyDelete
  9. Err, guwa nak beli tp taknak pakai utk mkn. Guwa nak pakai pen tu jer lgpun penutup pen berbentuk pisau is kinda cool.
    Muehmuehmuehmueh.

    ReplyDelete
  10. sapa 1st butoh pak ang

    ReplyDelete
  11. "Selalu makan depan meja dowh!"
    tell me something new.

    depan meja dowh tu tak penting.dua perkataan mula2 tu the main point. Please stop it Obe. You are too fat now. Put the sneakers. Go for a jog. Kegemukan boleh menyebabkan kebusukan.

    ReplyDelete
  12. memang sibuk sangat lah tu kalau tak dapat nak amik sudu garpu biasa..kena pakai yang ni..
    tapi kreatif!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails