Saturday, 3 December 2011

Serius Cool - Makanan Jepun Yang Aneh Tetapi Cool


Nandakure?

Apakah ini? Ada pembaca Blogserius di Jepun yang boleh bantu. Aneh tetapi cool.

Thanks @AfiqAoki for the Twtip



29 comments:

  1. @obefiend
    http://www.jbox.com/product/KNS400

    seems like a candy ..

    ReplyDelete
  2. erk... seram pon ade.. nmpk mcm banyak bahan kimia jek!

    ReplyDelete
  3. Tak tau la. Tapi nampak geleman!

    ReplyDelete
  4. It's some sort of sushi... they always have this instant meal in the form of serbuk. When u add liquid it will become solid food.

    ReplyDelete
  5. bapak ahh..chewing gum ke ape nie??

    ReplyDelete
  6. those were candy. quite a trend there in Japan.
    some of them edible some not.
    incredible creations.

    ReplyDelete
  7. HARAM! HARAM! HARAM! HARAMJADAH!

    ReplyDelete
  8. ni cam gummy candy..dh lama trend kat sana diy candy..mcm2 ada..pelik2.

    ReplyDelete
  9. slowpork gila babeng

    ReplyDelete
  10. condom powder?
    u doing it wrong!!

    ReplyDelete
  11. saya study kt jepun, ini ini kat jepun depa pggl roti canai

    ReplyDelete
  12. nmpak cm sedap...
    gum gum....

    ReplyDelete
  13. orang utara buto dan anak haram!3 December 2011 07:11

    org jepun buat anak guna template ni la.

    hak ni lah!
    hak ni lah!
    hak ni lah!

    ReplyDelete
  14. ini kott

    http://olivepixel.livejournal.com/128775.html

    ReplyDelete
  15. tu nmenya 'kracie neru-neru'.
    snack kt jepun.
    tgok sini http://www.youtube.com/rrcherrypie

    ReplyDelete
  16. gelatin babi perisa grape

    ReplyDelete
  17. aku kalau jepun punya makanan xde la aku nk mkn...teringat lg aku tentang coklat diperbuat dari tahi manuasia...wekk...papepun berhati-hati dengan perempuan cantik.tengok ni... http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/aksiair-liur-meleleh-tengok-artis-ini.html

    ReplyDelete
  18. ini instant bacon in powder form

    ReplyDelete
  19. nampak macam unagi atau salmon dipped in cheese sauce

    ReplyDelete
  20. Nak!!!!!!......try. hehe

    ReplyDelete
  21. menurut google translate mende tu name die gumibyun, sejenis gula2.. gumibyun = gummybear?

    ReplyDelete
  22. wow..makanan teknolgi NASA, kat Marikh boleh makan bende ni

    ReplyDelete
  23. apekah?kenyang ke tu? 0.o

    ReplyDelete
  24. haih..cam bhn chemical pulak.
    takut nak makan.

    kat japan memang slalu lain dri yang lain kan.always something dat out of our mind.

    ReplyDelete
  25. Popin cookin.Korang boleh bli dkat www.deconeko.com.Bnda ni hlal.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails