Saturday, 3 December 2011

Serius Cool - Makanan Jepun Yang Aneh Tetapi Cool


Nandakure?

Apakah ini? Ada pembaca Blogserius di Jepun yang boleh bantu. Aneh tetapi cool.

Thanks @AfiqAoki for the Twtip



29 comments:

  1. @obefiend
    http://www.jbox.com/product/KNS400

    seems like a candy ..

    ReplyDelete
  2. erk... seram pon ade.. nmpk mcm banyak bahan kimia jek!

    ReplyDelete
  3. It's some sort of sushi... they always have this instant meal in the form of serbuk. When u add liquid it will become solid food.

    ReplyDelete
  4. bapak ahh..chewing gum ke ape nie??

    ReplyDelete
  5. those were candy. quite a trend there in Japan.
    some of them edible some not.
    incredible creations.

    ReplyDelete
  6. HARAM! HARAM! HARAM! HARAMJADAH!

    ReplyDelete
  7. ni cam gummy candy..dh lama trend kat sana diy candy..mcm2 ada..pelik2.

    ReplyDelete
  8. slowpork gila babeng

    ReplyDelete
  9. condom powder?
    u doing it wrong!!

    ReplyDelete
  10. saya study kt jepun, ini ini kat jepun depa pggl roti canai

    ReplyDelete
  11. nmpak cm sedap...
    gum gum....

    ReplyDelete
  12. orang utara buto dan anak haram!3 December 2011 at 07:11

    org jepun buat anak guna template ni la.

    hak ni lah!
    hak ni lah!
    hak ni lah!

    ReplyDelete
  13. ini kott

    http://olivepixel.livejournal.com/128775.html

    ReplyDelete
  14. tu nmenya 'kracie neru-neru'.
    snack kt jepun.
    tgok sini http://www.youtube.com/rrcherrypie

    ReplyDelete
  15. gelatin babi perisa grape

    ReplyDelete
  16. aku kalau jepun punya makanan xde la aku nk mkn...teringat lg aku tentang coklat diperbuat dari tahi manuasia...wekk...papepun berhati-hati dengan perempuan cantik.tengok ni... http://terubukbakar.blogspot.com/2011/12/aksiair-liur-meleleh-tengok-artis-ini.html

    ReplyDelete
  17. ini instant bacon in powder form

    ReplyDelete
  18. nampak macam unagi atau salmon dipped in cheese sauce

    ReplyDelete
  19. menurut google translate mende tu name die gumibyun, sejenis gula2.. gumibyun = gummybear?

    ReplyDelete
  20. wow..makanan teknolgi NASA, kat Marikh boleh makan bende ni

    ReplyDelete
  21. haih..cam bhn chemical pulak.
    takut nak makan.

    kat japan memang slalu lain dri yang lain kan.always something dat out of our mind.

    ReplyDelete
  22. Popin cookin.Korang boleh bli dkat www.deconeko.com.Bnda ni hlal.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails