Friday, 16 December 2011

Serius Fakta - Fakta Mengenai Perkataan FUCK


Edukesyenel!






Laporan asal Sortable via Izi

36 comments:

  1. What the actual fuck?

    ReplyDelete
  2. Fornication Under Consent of the King

    ReplyDelete
  3. SENGGAMA TUAN HAMBA - Hang Tuah kepada Hang Lekir, tahun 1259

    ReplyDelete
  4. haha bodoh. so fucking fact. bdw aku tgok kt sini pengomen ramai giler anom. one of da reason sb rmai yg kena bahan kot. salah ckp siket ada yg kena kot.huhu.
    p/s.aku pon jd anom even aku ada blog sndri, sb errr mlas laa.kbai

    ReplyDelete
  5. lets Fuck that Fucking Fuckers

    ReplyDelete
  6. http://www.youtube.com/watch?v=QdzQpq1CkKU

    teringat lecturer india ni explain kt student dia.

    hahaha...

    ReplyDelete
  7. common give try on this vid
    http://www.youtube.com/watch?v=TPFvmvQPWOw

    ReplyDelete
  8. Dkt Norway mase aku pegi dulu dorg guna FAEN! Dorg tak gune Fukka utk mencarut walaupun mksdnye fuck..

    ReplyDelete
  9. Lgpun aku rase tapenah dgr/jumpe fukka..knulle atau parre adela

    ReplyDelete
  10. Fornication under consent of Obe... FUCO...

    ReplyDelete
  11. this is fucking educational! fuck yeah!

    ReplyDelete
  12. Wahaha. member aku iranian pernah tegur aku kalau angkat jari ibu tanda "good" takleh buat macam kat atas. kene pusing 90 darjah counter clockwise. kalau tak makna sama dengan angkat jari tengah je. haha. ini sangat fakta.

    ReplyDelete
  13. Pasang lagu hotdog sambil membaca tentang post fuckta ini.

    ReplyDelete
  14. F.okus
    U.ntuk
    C.apai
    K.ejayaan !

    @anon 09:26
    Betul ke? adakah itu bermaksud penis Iranian bebentuk seperti ibu jari?????????

    ReplyDelete
  15. "Fuck my ass" - Bad teacher, Cameron Diaz

    ReplyDelete
  16. Strictly educational...
    http://www.youtube.com/watch?v=lx8dC2nUFc4&feature=related

    ReplyDelete
  17. there's also a myth.. so tak real laa kan since xde dalil yg bleh kuatkn myth ni.. yg, it has started since zmn victorian dlu2.. mse tu bla. bla..(sejarah)..bla bla.. f.u.c.k tu stands for "fornication under consent of king"..

    ReplyDelete
  18. Kalau thumbs up itu bentuk macam penis bagi orang Arab, maknanya, orang Arab punya penis sangat pendek.

    Tak percaya? Cuba bandingkan panjang ibu jari dengan panjang jari tengah. LOL

    ReplyDelete
  19. uhhh kotor otak aku.

    ReplyDelete
  20. kena downlosd cepat2.. 2, 3 bulan lagi. dah delete dah image ni. yg tinggal link dia jer. huhu

    ReplyDelete
  21. What the fuck have you done lately?

    ReplyDelete
  22. so, ASS can say in TV right?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails