Saturday, 17 December 2011

Serius WTF - Pemegang Kopi Mahal Dari Jimmy Choo


What?


What? Wat? Wat? ........ Ini sangat.. DERP. What is the point? Pemegang kopi brandedpun mesti ada branded cup holder? This is insane. Kill me now. Pemegang kopi Jimmy Choo dijual dengan harga USD 138 sebuah dan dibuat dengan menggunakan kulit ular. Belilah satu kalau nak kena penampar.




32 comments:

  1. apa hal nak tampar2..ada duit aku beli la..-shahreel-

    ReplyDelete
  2. serious sape beli ni membazir tahap jamban. bukan tangan terbakar pun klu pegang cawan kopi tu without the holder. tapi klu dh kaye sgt smpi dh tak tau nk buat ape dgn duit, boleh la beli kaaaaann..

    ReplyDelete
  3. wow..jimmy choo tu ԅ(ˆoˆԅ)

    ReplyDelete
  4. Orang kaya boleh lah beli. bagi mereka barang branded tu melambangkan status. Tak luak pun duit diorang kalau melabur nak beli cup holder ni.

    ReplyDelete
  5. sangat alergik dengan reptilia ni.. so, saya takkan beli punya..

    ReplyDelete
  6. aku akan beli buat hadiah hari perkahwinan obe..leh la obe minum kopi hari2 guna menatang ni...harap obe berubah ke arah kebenaran dan dapat menurunkan obesiti kegendutan beliau..hidup obe!!!

    ReplyDelete
  7. ari tu kat flat ikan UPM ade ular sawa. rase2 ade lg bangkai dia tu. gi la amik kasi jimmy choo buat 5-6 keping cup holder.

    ReplyDelete
  8. minum kopi pakai holder ular ni mesti kopi pun rasa cam ular kan?? x pun rasa menyampah...

    ReplyDelete
  9. apsal dia pkai trademark "London" ea? teringin jugak ade bende yg tulis prkataan Malaysia kt kotak2 barang branded

    ReplyDelete
  10. damn!! kesian ular2 nie kna bnh sbb nk wat cup holder jex!!

    ReplyDelete
  11. serious shit, masuk market malaysia kang aku nak beli dua. satu letak kat kampung, satu kat opis. boleh berlagak depan kawan-kawan. tapi kalau jumpa jimmy choo ni, harus aku sepuk kepala dia.

    ReplyDelete
  12. Rosmah la beli buat cenderahati kt kenduri kawen ank die nnt..haha

    ReplyDelete
  13. Isi bontot obe yg obes pasti cukup untuk menghasilkan one of this shit. Seriously dude. Go jogging.

    ReplyDelete
  14. iluminati semue ni..hahahhahahaha

    ReplyDelete
  15. MURAH JE POWN BENDA TU. Aku orang kaya, aku boleh beli pukal pemegang ni. Siap kasi free dgn anak2 yatim lg. Tapi aku sayang haiwan exotik seperti ular... So aku xkan beli benda ni. Aku ada duit, aku juga ada otak.

    ReplyDelete
  16. apa kebodohan ni....

    ReplyDelete
  17. stuju dgn CHA. buat la barang2 mahal merapu utk orang kaya. gerenti mmg dorang beli, tp kalo org kaya tu jenis buang duit ke arah yg sia2 gak la pada pikira kita. haha

    lepas ni nak buat alas kaki jahit dgn bling2 permata. konpem org kaya jutawan beli utk toilet.

    ReplyDelete
  18. babikk membazirnya! kesian byk ular yang mati

    ReplyDelete
  19. now we know the world's greatest troll are malaysian. dato jimmy choo FTW

    ReplyDelete
  20. mmg serius wtf+sengal.aku dpt bayangkan.tak lama lagi mesti cup holder ni ada jual kt uptown murah2..lepas tu mcm2 jenis design ada utk cup holder..budak2 yg baru nak up ataupun gadis2 yg perasan mati salih yg selalu lepak star bucks ke ape ke sambil borak kosong for sure akan beli lepas tu tunjuk bagus minum air kopi dgn menatang tu..sigh!

    ReplyDelete
  21. opps sorry..bukan mati salih.. *mat saleh* .SERIUS SORRY! haha!

    ReplyDelete
  22. @Kah Weng

    So now making a cup holder out of some snake is classified as trolling? Hate to break it to you, but you are an internet dumbass.

    ReplyDelete
  23. Mohon Dato Jimmy Choo keluarkan cover kotak rokok bagi menutup gambar-gambar ekstrem tekak berkulat, bayi tidak cukup bulan, dan sebagainya terima kasih.

    ReplyDelete
  24. ada je idea nak cipta satu barang kan..hanya pemegang kopi,salut leather,trus jadi mahal tu woo..kalau satu2 brand dah ada namanya di atas,buat dan cipta apa benda pun orang akan nak jugak..

    ReplyDelete
  25. @rekti,
    I did not mean trolling on the internet, what i mean is IRL troll on the rich people.




    word verification: jecoli
    u jeli?

    ReplyDelete
  26. @Kah Weng

    Yeah, that is also not classified as trolling you stupid shitbag. Maybe you should crawl back into your bottomless pit of idiocracy and stay the fuck there instead of spreading your dumb ideas to the world. You think you can do that, turd?

    Word verification: fuck you
    U mad bro?










    Then fuck you.

    ReplyDelete
  27. PEMEGANG KOTE ADA

    ReplyDelete
  28. nanti rosmah beli lah buat collection

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails