Wednesday, 28 December 2011

Serius Cool - Amangiri : Resort Unik Dicelah Ngarai Utah (16 Gambar)


Wow cantik!

Amangiri ialah sebuah resort istirehat yang dibina di Canyon Point, Utah. Ianya diinpirasikan oleh penempatan orang Red Indian yang minimalis dan blend in with the environment. Amangiri yang mula beroperasi sejak 2009 terdiri daripada 34 shalet yang setiap satunya menawarkan pemandangan Gurun Navajo yang cantik. Pusat peranginan ini dibina khas untuk warga kota yang mahu melarikan diri dari hutan konkrit dan bersantai dengan aman dikelilingi alam sekitar yang asli. Harga semalam di Amangiri resort bermula dari USD950 semalam. Maybe expensive but damn........... the view from the room is worth the price of admission itself!







Laporan asal Yatzer

16 comments:

  1. Mesti susah nak jaga kolam sebab asyik masuk habuk

    ReplyDelete
  2. tetiba teringat scene "wrongturn"! hahaha. tempat org sembelih org...

    ReplyDelete
  3. Subhanallah...Apa lagi Obe...jadikan ni salah satu destinasi bulan madu hang !

    ReplyDelete
  4. fuh! mmg syok kalau dapat tiduq kat sini,huu

    ReplyDelete
  5. susah nak dapat air. mcmane nk basuh berak

    ReplyDelete
  6. beromen sambil tgk view di sini adalah cool!

    http://tepi-pantai00.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. zombie refugee camp..

    ReplyDelete
  8. mebi aku kuno lagi kot. tak mampu aku nak habiskan duit tengok tanah kering kontang macam ni. baru tengok dah dahaga.

    baik aku pegi langkawi

    di langkawi ada motel serendah rm80 satu malam. boleh tengok laut dan mat saleh pakai bikini top.

    ReplyDelete
  9. ramai pelawat mati di patuk ular orok2 dan kala jengking! LOL!

    ReplyDelete
  10. bahaya duduk sini ular orok-orok,coyote,scorpion,blackwidow etc lah eeee tak ada masa aku nak bercuti kat sini baik aku pergi pulau perhentian lagi bagus

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails