Monday, 12 December 2011

Serius Cool - Gambar Menarik Mukabumi Dari Pandangan Udara (14 Gambar)


Woah!

Bumi yang diubah permukaannya oleh manusia dan kuasa alam. Sungguh cantik dan menarik.







Laporan asal Atlantic

18 comments:

  1. Oh yes baru buat presentation pasal kebaikan space exploration untuk kelas soft-skills aku.

    ReplyDelete
  2. ohsem..pic yg no3 tu sebenanye ape?

    ReplyDelete
  3. ada unsur ilumnati dalam ni

    ReplyDelete
  4. WoOOooOOoOoOOoooOOOoOooOoOOo...

    ReplyDelete
  5. hahaha...pic no 3 tak abes loading la....pasal tu la nampak siottt jer...

    ReplyDelete
  6. gambar no 5 dan 10 tu dekat mana?

    ReplyDelete
  7. inilah namanya remote sensing
    series shittt xbley buat duit..

    ReplyDelete
  8. ni bukan kuasa alam..tp kuasa Allah..sama juga "alam semula jadi"..ini salah..sebenarnya "alam dijadikan oleh tuhan".. mana mungkin kereta terjadi dengan sendirnya.smuanya ada pncipta.tiada semula jadi.alam tidak berkuasa.kuasa mutlak adalah milik tuhan sang pencipta alam

    ReplyDelete
  9. npe takde org ckp pasal freemason ni? selalu ada..

    ReplyDelete
  10. dasat..mklum lah x prnah naik heli tngok dari atas,,

    AKSI PERTAMA MAT TUNE'S DI MALAYSIA!!

    ReplyDelete
  11. ini bukan guna heli bro...suma gmbar di atas dari di ambil dari binatang kat atmosfera tu.....cuma kena zoom jer...

    ReplyDelete
  12. Subhanallah. Maha Suci Tuhan yang menciptakan.
    Allah Maha Besar.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails