Friday, 16 December 2011

Serius Shit - Accident Ampang : Superman Sebenar


RIP

Holy ....................

Thanks @ilyana9 for the link



42 comments:

  1. it's a bird. it's a plane. oh. it's apit.

    ReplyDelete
  2. nok haron......

    ReplyDelete
  3. "that's why I aint liking it if you wanna use motorcycle. Kene langgar mati, tak kene langgar pun mati."--my mom.

    ReplyDelete
  4. GTA V: AMPUNK REVENGE

    ReplyDelete
  5. BAAANNGG!!!!.......WEEEEEEEEEEEEEE.........THUD!!.......

    its better than arrow in the knee....hahaha

    ReplyDelete
  6. pasaipa nak holy2 plak... ucaplah astaga kaa..innalillah kaa

    ReplyDelete
  7. holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy holy !!!!

    ReplyDelete
  8. Ni pun rempit kelantan gak. Gua dalam bas time ni, tengah usha awek

    ReplyDelete
  9. g istifar la obei..

    ReplyDelete
  10. tengok 2 kali baru prasan ada suparman lol. anyway,hopefully dia selamatlah. boleh cerita kat anak cucu pengalaman jadi temporary suparman lol

    ReplyDelete
  11. http://www.mmail.com.my/content/63553-biker-dies-after-falling-elevated-highway

    ReplyDelete
  12. @brader bukit bintang..tak lah.dia sihat.pas jatuh tu dia g jalan g 7 eleven bli kondom.

    ReplyDelete
  13. kompem mati nih...bwk laju, jatuh dr tmpt tinggi n helmet trcbut...lg dahsyat dr marco kt sepang..RIP

    ReplyDelete
  14. @brader bukit bintang..tak mati..dia pi tngok wyang cter ombak rindu ngan member2 pas jatuh

    ReplyDelete
  15. da dpt satu maklumat dari info yg dipercayai.. penunggang motorsikal tersebut hanya luka kecil dan hanya patah kaki kanan sahaja..

    ReplyDelete
  16. @brader bukit bintang, dia x mati..dia ngah buat parkour bertaraf superstar tu.dia dah dapat pecah rekod world guiness.

    ReplyDelete
  17. @brader bukit bintang, dia x mati bro. Just dia xblh bawa moto tu balik sbb helmet ntah terbang ke mana.

    ReplyDelete
  18. @brader bukit bintang..dia tak mati la..cuma pergi balik rumah je.ko penah tgk citer harry potter kan? bila langgar dinding trus g tempat lain.mcm tu la gamaknya.

    ReplyDelete
  19. http://www.mmail.com.my/content/63553-biker-dies-after-falling-elevated-highway

    ReplyDelete
  20. one of the comments in Malay Mail link:-

    The KL-Ampang Elevated Highway was a highway that was not designed to accomodate motocyclist; and motocyclist have never been allowed to use this highway. However, the last couple of years, for some reasons, motocyclist have been "allowed" to use this highway due to reasons only known best to the authorities. Now that a fatal incident have taken place, lets see if anything will change or we'll see how the drama & finger pointing will begin.

    one of the comments dlm link malay mail..

    that's the real issue that should be highlighted..

    komen2 spt. parkour bertarap superstar?..beli kondom?..aii please..

    gua motorcyclist masa kt uni..most motorcyclist klu ada duit, beli keter, x nak naik moto klu buleh..

    ReplyDelete
  21. aku harap itu adalah Obe

    oh btw
    holy2

    ReplyDelete
  22. U laugh? U dont know the pain of losing~ That's why u can laugh. May someone laugh upon ur death to those who laugh~~

    ReplyDelete
  23. http://cozimjuliet.blogspot.com/2011/02/al-fatihah.html

    ReplyDelete
  24. first time aku x stuju blogserius bile dia post article ni under serius shit!!! what SHIT mean to u OBE?? wht do u think if u'r brother or sister involved in that axcident? are going to say "serius shit she/he die??"... this is not SHIT jakung!!! hey obe i want hear from u'self here, I heard that from fren of mine tht u are christian, are u??

    ReplyDelete
  25. serius shit ialah

    SHIIIITTTTTTTTT that is crazy

    sila tengok semua benda yang dibawah tag SERIUS shit

    what a fucking assfucker

    ReplyDelete
  26. sudahlah.. jangan kamu gelak atas kehilangan orang yang disayangi.. sama2 lah kita sedekahkan Al-fatihah... ameen

    ReplyDelete
  27. xdela.. biase klu jatuh dhn kelajuan mcm tu, msti bersepai habis. tinngi plak tu.. ingatkan hidup lagi. mungkin tuhan masih selamatkan jasadnya agar dapat disemadikn dgn sempurna..

    ReplyDelete
  28. Setuju dgn firdaus.9898... AKLEH bukan didesign untuk penunggang motor.. tak silap aku dah 2 kes motor jatuh dari highway dan terbunuh... Aku rasa pihak AKLEH kena ban motor masuk AKLEH.. bukan dengki kat mat motor.. tapi memang bahaya keta laju2 tuuu.. mana ada emergency lane.. lebih bahaya bila lori atau bas motong motor boleh sedut masuk bawah tayar wooo...

    ReplyDelete
  29. @Anonymous (berkenaan AKLEH)
    - Pihak AKleh dah ban dari dulu lagi. Tapi disebabkan nak raih undi pilihan raya yang lepas, menteri dah luluskan satu akta supaya motosikal boleh lalu dekat AKLEH, BESRAYA dsn sbgnya..

    Sumber - aku kerja consultant buat sistem toll.. sakit kepala fikir pasal motor

    ReplyDelete
  30. youtube dah remove sial

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails