Friday, 9 December 2011

Serius Cool - Bila Storm Trooper Menjadi Rempit


Winnnnnnnnnnnnnnnnn!!

Kebanyakkan baju leather yang ada dipasaran nampak bosan tak cukup bad ass. Oleh sebab itu UDReplica, sebuah syarikat berpengkalan di Kanada menghasilkan full leather suit yang direka menyerupai pakaian Stormtroopers Star Wars. Sungguh cool beans dan sekiranya anda mahu menempah harga sepasang suit lengkap ialah CND 1,165 . May the Rempit be with you!
Link






Laporan asal UDReplica

14 comments:

  1. bunuw jew lukew skywalkew tewwww....

    ReplyDelete
  2. Babi kau jews anon 9december 2011 16:20

    ReplyDelete
  3. Ade cop SIRIM?

    ReplyDelete
  4. ni klu lepak kt dataran pkai bju cmni kena bahan x ?

    ReplyDelete
  5. yg warna hitam tu jpj tak approve,hehehe...

    ReplyDelete
  6. BALLS COVER MANYAK BAIK MAAAA

    ReplyDelete
  7. aku suka glove itu!
    psstt: sape blogger pro kt sini, nk mintak tunjuk ajar la..share la ilmu weyh. peace =)

    ReplyDelete
  8. pakai ni, bawak hayabusa... fuuhhhh!!! fukken ohsem!

    ReplyDelete
  9. nek moto besar memang begaye lah...
    klo nek ex5?...

    ReplyDelete
  10. @alto

    ko nek ex5 nak beli menda alah nih?

    dr ko beli menda alah ni bek ko beli satu lagi ex 5

    campur 2 ko da jadi ex10

    muahahahah

    sarcasm

    ReplyDelete
  11. gamabr last seolah olah dialog nya


    "aku lah di sebalik topeng ini"


    hahahahhahahah

    ReplyDelete
  12. Dapat kasut pun jadi la weh..

    Word verification : conet (cinonet)

    ReplyDelete
  13. Lets Suit-up!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails