Thursday, 15 December 2011

Serius LOL - Adakah Anda Merindui Smartshop (9 Gambar)


Barangan lol yang sudah tidak terjual

Adakah anda merindui Smartshop? I sometimes do. Suka tengok macamana barang-barang yang useless boleh terjual kepada orang ramai dengan harga yang tak sepadan. To be honest aku rindukan iklan yang corny dari Smartshop not to mention the funny censorship bila dalam iklan alatan exercise ada awek pakai bikini. Good times...... good times. Oleh itu mari layan beberapa barangan yang hanya boleh terjual di Smartshop. Personally body shaper bawah ini macam aku perlukan aje. Ha ha!






Laporan asal Izismile

27 comments:

  1. brg2 smartshop nie kdg2 cam kelakar je.. hahaha

    ReplyDelete
  2. takat telur pun nak kena ada special tool pe jadahnya haduii

    ReplyDelete
  3. haha..mengimbau kenangan lalu..time2 tghr..hahaha~!

    ReplyDelete
  4. i love that shapeup pad.
    need to buy for my gf

    ReplyDelete
  5. Haha... teringin plak nak tgk iklan tv utk EZcracker tuh... cemna la agaknya dia kelentong penonton... "wow, i need this right now!!"

    ReplyDelete
  6. Obie dear boy, you dont need the Body Shaper. Thats just a girdle for men, or to be more exact for girlie-men. Are you a girlie-man?? Does it hurt your vagina to be so fat?
    Go and exercise Obie. Workout. When people say "there is more of you to love" they mean more penis not more belly

    P90X yet?

    ReplyDelete
  7. Aku rindu pisau dapur samurai tu. Smart sial. Buleh potong durian.

    ReplyDelete
  8. Freemason.. masonic..

    ReplyDelete
  9. Yesss Didi Seven!

    ReplyDelete
  10. Shape Up Pads is fukken WIN. Kah3.
    Yea, I do sometimes miss the show. Huhu~

    ReplyDelete
  11. Obei, Didi7 xde ke? ;p *friggin LOLed*

    ReplyDelete
  12. kalau dulu bangun je pagi nampak iklan smartshop. haha

    ReplyDelete
  13. dulu best, balik sekolah tengok smartshop. Tu yang ramai yang creative, pandai carik duit. Budak2 sekarang, balik sekolah tengok sinetron. Sebab tu byk yang perangai macam harem.

    ReplyDelete
  14. tgk smartshop leh latih dak jdik xtra inovatif & kretif tau, ssb pernah guna idea dlm rancangan smartshop tuk msuk pertandingan rekacipta, menang dpt no 1 kot....heheheheh

    ReplyDelete
  15. HAHAHAHA...miss the old days....maser tuh kalo wat promo diorg ade audience....kalo fakta pasal produk tu...semue muke teruje n angguk2 kan kpale....hahahah nmpk sgt smue kne bayor tok dok dlm studio....hahahaah

    ReplyDelete
  16. iklan feveret zaman aku kanak2 dulu.:)

    ReplyDelete
  17. paling aku ingat produk DD SEVEN dia..boleh gilap barang2 lusuh..rendam je pun dah berkilat.

    ada satu tagline smartshop x salah " im not exercise at all"

    ReplyDelete
  18. tuku refleksi ada?

    ReplyDelete
  19. a'a la DD7 paling femes dulu!!!!! aku teringat tengok benda ni..pastu hari ahad after benda ni mesti ada Sinaran Pasport Kegemilangan! hahaha

    ReplyDelete
  20. plg suke skali static duster tu..bleh melekat semua habuk..padahal bli kat tmpt lain pun mcm tu jgk

    ReplyDelete
  21. Tilam angin pun ada. Lori gelek tilam pun masi lagi steady...

    ReplyDelete
  22. Pak Salam Erwin Joko Anuar2 January 2012 at 22:19

    360 swivel car seat???cam babi...

    ReplyDelete
  23. Mana nak cari DiDi7 neh..ada lg ke?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails