Wednesday, 28 December 2011

Serius WTF - Gadis 8 Tahun DIludah Dan Dimaki Kerana Tak Menutup Aurat


Aurat is SRS BSNS - Even in JEWLAND

Di Israel seorang anak gadis berumur 8 tahun diludahi golongan Yahudi fanatik kerana tidak menutup aurat. Naama Margoles sedang dalam perjalanan ke sekolah apabila bertembung dengan sekumpulan lelaki Yahudi Ortodoks di bandar Beit Shemesh berhampiran Juruselem. Ibu kepada Naama juga berkata selain diludah anak beliau juga dimaki sebagai seorang pelacur dan anak haram oleh kumpulan yang sama. Golongan Yahudi Ortodok ini juga memaksa Naama memakai pakaian mazhad Heredi. Wanita Yahudi Heredim memakai pakaian serba hitam , berskirt panjang, baju lengan panjang serta memakai penutup kepala bagi "menutup aurat".

Akibat dari insiden ini Presiden Netanyahu melabel golongan extremis ini sebagai pengganas dan mengarahkan pasukan polis melakukan rondaan bagi mengelakkan kejadian sebegini berlaku. Insiden ini adalah insiden terbaru yang melibatkan golongan Yahudi Ortodoks yang mahukan Israel mengamalkan kerajaan Yahudi sebenar. Mereka mahu wanita Yahudi Israel menutup aurat disamping meminta ada pemisahan antara mereka yang bukan muhrim. Antara kemahuan mereka ialah laluan berbeza bagi mereka yang berbeza jantina di Israel.

LMAO. It seems even in Israel we have RABBINISTAS. Pretty classy bastards I must say. I mean Yahweh must be pleased that these religious fucks spit and curse an 8 year old because she is not Heredim enough in their eyes. Bunch of scumbags!



Laporan asal DailyMail

40 comments:

  1. muka dia buruk pun

    ReplyDelete
  2. tunggu la 10 tahun lagi.. tobat hot gila neh!

    ReplyDelete
  3. ok..pas ni boleh beli hoodie ironman..konfem bole tangkis ludah..LOL

    ReplyDelete
  4. dalam Islam pun tak sekeras itu..

    ReplyDelete
  5. oklah tuh, budak nih pakai inner lagi okeyh?! =p

    ReplyDelete
  6. obepig cuba memburukkan yahudi! Obepiq muslim sejati!!

    ReplyDelete
  7. ni mesti pengaroh video panglima umno ni

    ReplyDelete
  8. nampaknya ajaran ludah meludah dah tersebar hingga ke israel....hahaha

    ReplyDelete
  9. secara jujur nya aku jauh lagi suka ko kutuk yahudi dari ko kutuk bangsa seislam ko sendiri

    ReplyDelete
  10. aku tak kutuk yahudi

    aku kutuk the hypocrisy of RELIGIOUS people

    using hate to scare people and then hide behind "i am doing this in the name of god" to justify their asshole behavior

    ReplyDelete
  11. azila: We're talking about the golongan fanatik yahudi. Bukan Yahudi tu sendiri.

    ReplyDelete
  12. "i am doing this in the name of god" to justify their asshole behavior

    FCKING RIGHT U OBE

    babi betul mereka2 yg berperangai cam pantek itu.

    ReplyDelete
  13. agak2 la kot...
    shes just 8
    x tau la maybe for yahudi mmg kene dr kecik
    still....
    extremist sungguh act dorang
    sometimes actions speak too loud

    ReplyDelete
  14. religion for loser

    ReplyDelete
  15. aku tak berapa suka ayat "hipocricy of religious people". too general. macam cakap semua orang 'religious' hipokrit

    ReplyDelete
  16. ahli pas pun suka ludah orang2 umno kat kelantan.. so orang pas bolehlah disamakan dengan golongan extremis ortodox yahudi ni jugak..

    ReplyDelete
  17. sebenarnya cara meludah nak bg prg tutup aurat mmg sgt2 tidak sesuai dan bukan ajaran nabi utusan allah.

    TAPI,perlu di ingat golongan rabbi yg othodoks ini lah yg masih mengamalkan ajaran berpegang dgn ajaran nabi isa alahisssalam dan bible original-old testament-(kalu dlm quran di panggil "ahli kitab" di kalangan Bani Israel.

    Mereka beriman kpd Allah dan Jesus@Isa adalah nabi mereka.

    Ramai yg beranggapan yahudi ni semua perlu di tentang ddan dihapuskan.

    Dlm islam sah kita makan sembelihan golongan ini dan kita juga dibenarkan supaya berkahwin dgn wanita dari golongan ini.

    Sekian untuk renungan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wrong facts mr... jangan baca al-quran jer.. faham apa y dibaca di dalam al-quran tu penting gak..

      Delete
  18. Segelintir orang Islam meludah dengan cara menghamburkan cacian dan makian di Facebook, blog,YouTube bila ada wanita yang tak tutup aurat. We ain't no better bro! :-)

    ReplyDelete
  19. Anon 07:50

    Yahudi ortodok ni x pcaya Jesus. Golongan ni lah yang ludah, maki dan salibkan Jesus. Kalu x cukup ilmu simpan jari menaip tu. Malukan diri sndiri sja. BTW, sya sokong OBE.

    word verf. :sersnio:

    ReplyDelete
  20. Now I know that Obefiend Weiland is an anti-religious extremist..
    He hate religious people even they do nothing for Obefiend.. you just hate them because your life is full of maksiat craps! Now you know that God is not on your side

    ReplyDelete
  21. Obe,suruh la bakal isteri ko tu tutup aurat,jgn jadi suami dayus..LOL

    ReplyDelete
  22. Anon 07:50

    Salam,
    FYI, penganut agama Yahudi yg sebenar adalah pengikut Nabi Musa a.s.
    Penganut agama Christian yg sebenar adalah pengikut Nabi Isa a.s.
    Cuba baca sejarah2 nabi.
    Salam

    ReplyDelete
  23. pedulik apa aku

    aku nak bini aku dress whatever she want

    ReplyDelete
  24. Yahudi tak makan babi.

    ReplyDelete
  25. I don't have problem with God, but I have problem with your fan club...

    ReplyDelete
  26. Hmmm...aku terima pa yg AXHAN and anon 10.36 ckp...

    p lps nie try yer check or buat research psl yahudi nie yer...

    Yg mana satu yg yahudi maki and salib so called "Isa or Jesus"

    Yg mana satu lak yg yahudi yg berimankan Old Testament and Torah by Moses.

    and yg mane satu lak jenis yahudi yg bertebaran kat muka bumi yg mmg mengaku mrk "Jewish" padahal mereka org russia mane ntah...hehe

    And yang mane lak tribe2 asal yahudi yg hilang setelah mereka dihalau dulu,sampai ke china,india pon ade.

    and yg mana satu lak golongan yahudi yg di panggil "ahlil kitab" dlm Al-quran dan kaji pa hikmah al-quran menghalalkan kita berkahwin dgn wanita dari golongan mereka dan sah sembelihan mereka bagi org islam.

    Sekadar untuk renungan aje,bkn nak berbalah...moga sama2 kita semakin
    mendapat kebaikan.

    ReplyDelete
  27. @ Obe
    Kalau bini ko nak bogel depan orang ramai pon boleh jugak ke??
    Memang ko ni jantan dayus.

    ReplyDelete
  28. Kalau saya jumpe golongan lelaki tersebut,saya tampar dan saya ludah!!
    Pui!!!Tuii!!

    ReplyDelete
  29. Comment section di sini sekali lagi menunjukkan sifat kiasu orang gila agama, ingat dia sendiri lagi bagus dari orang lain, gerenti masuk syurga.

    Tapi bila argument fail, pergi maki bini orang lain pula. I had no respect at all for such people.

    (But at least korang maki bini orang lain "in the name of Allah", right?)

    ReplyDelete
  30. Muaz,

    You said "aku tak berapa suka ayat "hipocricy of religious people". too general. macam cakap semua orang 'religious' hipokrit"

    ts true that religious people are hypocrites, theres no such thing as religion, only a way of life.

    With religion, comes priesthood, and whereever there's a priesthood system, there's always hypocrisy.

    ReplyDelete
  31. inb4 i am a jew and i find this post offensive

    ReplyDelete
  32. ME: obe ur butt is on fire!!

    OBE: What??! it's not.. huh

    ME: oo maybe it just hurt... kahkahakahkahakahkahakahakah


    tokey gugle is legend! hahahaha

    ReplyDelete
  33. kt israel ludah sbb aurat. kat malaysia ludah sbb politik. pui

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails