Wednesday, 21 December 2011

Serius LOL - Orang Uzbekistan Tak Tahu Guna Eskeletor


Welcome to 1960's Uzbeks!

Uzbekistan ialah sebuah bekas negara kesatuan Soviet. It seems lately baru ada eskelator dipasang di negara ini. Hasilnya rakyat Uzbek yang selama ini naik turun tangga tak tahu macamana nak menggunakan eskelator. The result? ....... TROLOL. Lagi 40 tahun nantikan video "Orang Uzbek baru tahu menggunakan iPhone" pula.,

In B4 Slowpokepig


57 comments:

  1. hahahahaha....that so funny man.....

    ReplyDelete
  2. owh. dulu kecik2 mcm ni la aku naik eskelator.

    ReplyDelete
  3. fakap! kenapa kenapa dia tahan .. aku tak pernah jadi camni . argh ini adalah lawak akhir tahun untuk aku . terima kasih obepig. selepas ni aku boleh rehat untuk next 2012 funneh

    ReplyDelete
  4. handrail tu xgerak..
    patut lepas jela tangan tu..nak jugak pegang..

    ReplyDelete
  5. Ahahaha..pagi2 buat aku terbeliak! macam dah kene gam kaki,ada law ke lau nek skeletor kaki kene step situ je..Ahahaha.. orang Meleis butang STOP pakai kaki je tekan.. Siap ada lari2 macam Takasima lagi..AhaAHAHAHA

    ReplyDelete
  6. seriously they dont know how to use it?? seriously??

    ReplyDelete
  7. ini bukan funny, ini kesian dowh.lebih2 lagi yang kene tu org2 tua..patut kene bg instruction dulu ni huhu

    ReplyDelete
  8. Menangis gelak.. teringat dulu2 pun memang camni..

    ReplyDelete
  9. -_- tu la gemok sgt.kan susah nak balance badan..

    ReplyDelete
  10. kenapa escalator die, tempat pemegang tangan tu xbergerak? mmg la bole jatuh sbb kaki gerak then tangan xgerak. haha!

    ReplyDelete
  11. la..bukan diorang xpndai naik.. tu kat pemegang tangan tak gerak.. D: kesian kene gelak.. bukan salah diorang

    ReplyDelete
  12. lolollololololololololololol!!!!!! meleleh air mata aku bahak kan diorang! yup i know im bad! BUT THIS SHIT IS FUNNY!

    ReplyDelete
  13. mesti encik Borat ketawa terbahak2 melihat video ini...

    ReplyDelete
  14. tengok 0:18 handrail tu memang geraklah..

    ReplyDelete
  15. gerak la handrail die bodoh.
    cube ko tgk btol2.
    kalau ko tekan handrail die kuat2, baru la x gerak.
    bodo.. mmg diorang x reti naik.
    tapi yg pelik nye, nape diorang tau nak turn off

    ReplyDelete
  16. aku tak tau pun escalator boleh tutup emergency. gotta try this. trololol

    ReplyDelete
  17. hahahahahahahhahahahahahahahha!
    Obepig cibai la kao, sama cam meemin arnab fag ko tuh hahahahahaha!!!
    in b4 "kelaka dow vid ni"

    ReplyDelete
  18. teringat pulak kat borat masa dia naik eskalator kat us airport

    ReplyDelete
  19. Get your fact right. it's the problem with the handrail..not because they're that ignorant.

    ReplyDelete
  20. tak payah pergi jauh-jauh, even di Malaysia sndri pun ada kes mcm nie. Abg aku is a teacher in Sabah dan dia bawak student for a trip dekat Kota Kinabalu. Semua tak pernah tgk eskelator, naik apatah lg,

    ReplyDelete
  21. hahahaha uzbekistan ni negara anak menantu najib...x sangka najib suka yang dungu piang

    ReplyDelete
  22. suka tgk kebodohan orang lain? ko lagi bodoh obe!

    ReplyDelete
  23. klu korang prasan...cbe tgk org yg pkai bju oren time awal2 skali... lawak sial!!...hahahah

    ReplyDelete
  24. kelaka giler.. inilah akibatnya bila tiada pemimpin agong seperti pak 1Najib memerintah negara. rakyatnye jadi bodoh

    ReplyDelete
  25. stupid fuck commenters, there is nothing wrong with the handrail, it's black so you don't see it moving. but you could see their hands move up when they touch the rail.

    ReplyDelete
  26. handrail tu gerak la, bukak mata luas-luas tengok bertul-betul.

    ReplyDelete
  27. aku teringat masa memula smpai trngganu tahun 1999 masa tu astaka baru ada exkelator.. mmg penuh ngan bebudak lepak kat situ so xdapat guna jugak eskelator tu

    org terpaksa pkai tangga jugak!

    ReplyDelete
  28. clearly, the escalator doesn't run well. The Handle-Band should runs with the same velocity like the escalator, so that people can balance their body with support of their hand. When i see those people grabbing the bandm seems like their lowerbody went first. eine arschte Escalator. must be local-made.

    ReplyDelete
  29. ade lg yg bangang ckp handrail dia xgerak, gerak la bodo

    ReplyDelete
  30. handrail tu memang la gerak..tapi sangkut2..dari bawah ok je..bila da sampai atas skit dia stop..korang xpenah tgk ke handrail rosak camtu?

    ReplyDelete
  31. uzbek tu dh tentu la baru psg eskalator... sekali aku g KLCC budak2 malaysia nth baru dtg dr mana buat lawatan pakai baju sekolah nk turun eskalator pun takut sampai jem depan eskalator tu... kesian aku tgk...

    ReplyDelete
  32. yup.handrail tu ad prob.sngkut2
    better look clearly fucktards

    ReplyDelete
  33. apa bodoh nufags ni, tengok betol2 escalator tu berfungsi macam biasa. tempat pemegang tangan dia still jalan macam biasa. sial punya nufags. btw pity of those ppl. cuba korang baru dapat jumpa escalator depan mata. sure dalam 2,3 minit fikir nak naik macam mana. pui

    ReplyDelete
  34. and kalau handrail dia sangkut2 pun still boleh naik macam biase. cibai nak menang jugak nufags ni. shitto!

    ReplyDelete
  35. handrail die kejap ok, kejap tidak..tgk pd 0.12sec, tgn bdk tu tak gerak ke atas ikut handrail sedangkan kaki bergerak..juga pd 0.34sec & 0.57sec..tgn yg pegang handrail tu xgerak ke atas..

    aku pernah kena gak cmni..cuma perlu lepas tgn je dr handrail..depa tak lepas tgn sebab cemas kot..ke xpandai?

    ReplyDelete
  36. mula2 aku setuju dengan sape2 yg cakap handrail tu tak rosak, tp bila aku tgk banyak kali baru aku perasan mmg handrail tu rosak....separuh jalan je baru ok handrail tu....juz diorg nak pegang sgt handrail tu je kot masalahnye....

    ReplyDelete
  37. yadayadayadayadayada~~

    *grab popcorn*

    ReplyDelete
  38. sya tahu.. kenape jadi mcm tu. Sbnrnyr bukan diorng tak tahu pakai... esklator tu rosak sbnrnye. kalo dilihat betul2... bila orng mula pegang pemegang kt tepi tu... diorng akn statik di tangan.. tapi.. stairs tu maseh bergerak. sbb tu la nmpk mcm tertahan. maka... terjatuh la ia.

    eskalator ini juga wujud di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Tapi,kt s.alam x lose sgt mcm yg kt uzbekistan.

    sya byk kali main2 pemegang eskalator tu. sape yg pegang.. akn rase nak jatuh. xpercaya? cuba la. mmm.. semua eskalator di plza alam sentral. eskalator yg menaik. yg menurun.. xpernh cube lak.

    ReplyDelete
  39. ok ok stop fighting peoples.

    the conclusion is bukan handrail tu xbergerak lgsung atau bergerak normal tapi die sangkut2 kejap gerak kejap tak. and those people pun baru nak kenal ngan escalator so no wonder dorang cemas tahap nauzubillah bila situasi ni terjadi.

    tapi memangla, kelakar. tapi sian laaaa............. bkn salah drg nak jd lembam gitu dah negara drg kurang maju nk wt cemana...so jgn panggil drg ngan panggilan2 negative okay.. ^_^

    ReplyDelete
  40. so, who the fucktards and nufags now?? ww~

    ReplyDelete
  41. Jangan gelakkan orang. Kat sini pun ada gak aku jumpa. Terutamanya orang tua.

    ReplyDelete
  42. tell me about it!! I one saw one uzbek kat Mekah last year naik escalator exactly macam ni but end up meninggal kat situ sebab jatuh kepala ke belakang! sad! :(

    ReplyDelete
  43. korang lagi bodoh dari orang2 Uzbeks ni bila korang percaya yang depa tergolek sebab tak reti guna eskelator. Obvious, something's wrong with the handrail. observe lil bit more well please.

    ReplyDelete
  44. der.. handrail tu kan boleh bhenti kalo ko tekan ngn tangan. time x tekan die gerak lah.

    ReplyDelete
  45. pelik aku ada member uzbek hot nak mampus dan modern gila siap bela anjing takde ulu mcm ni, aku rasa ada gap besar miskin ngan kaya ni

    ReplyDelete
  46. tapi gadis-gadis uzbekistan di jakarta cantik Sangat.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails