Sunday, 25 December 2011

Serius Genius - Prank Hadiah XMas Paling Kejam (12 Gambar)


Terlalu epik dan win!








Laporan asal Ibtimes

28 comments:

  1. kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    ReplyDelete
  2. fap fap fap ! santa awang hitam keji . troll rakyat kenya .

    ReplyDelete
  3. quite stupid.. by logic bile org buka wrapping tu tgk ade batang besi je, surely buang stret away... rugi je bg beany tu.

    ReplyDelete
  4. haha..all this for a nintendo beanie..:P:P

    ReplyDelete
  5. aku lagi kesiankan si pembagi hadiah. punye la rajin dan susah2 diri jer nak wat smpai cmtu. nak cari wielding tools, nak beli ais lagi. etc.

    ReplyDelete
  6. Obefiend Weiland (Forever LOSER)25 December 2011 19:28

    fucking deleted my comment!!!!!!!!
    u r fucking jewish loser!!!!!!!!!!

    FOR ALL READER!
    BEFORE THIS OBEPIG WAS SECOND!HE DELETED FIRST COMMENT BY ANON!
    HIS FUCKING LOSER

    ReplyDelete
  7. sape yg tk fhm sila baca buku know about troll. Kt mph ada jual

    ReplyDelete
  8. troll or no troll this is still stupid

    ReplyDelete
  9. fak btul...memang letih arr nk bkak..

    DOWNLOAD SHARK NIGHT BRrip (2011)

    ReplyDelete
  10. ak rase, sampai kt welding tu, msti dia give up @ dia sangka welding tu arca hadiah dia kot~ hahaha~

    ReplyDelete
  11. aku ase kan smpai xmas 10 taun akan dtg pon die xtau ap kah hadiah itu.. lol...

    ReplyDelete
  12. hahah troll ke bodoh..aku tgk wrapping dia aje aku tak nak bukak. buruk gila hahah

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. delete komen pun emo.. this is the best xmas prank everrr

    ReplyDelete
  15. mak datukkk caner nak bukak woi....punohhh!!!

    ReplyDelete
  16. gila ah....

    http://engineering-joke.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails