Wednesday, 28 December 2011

Serius Cool - Kesemua Lagu Hits 2011 Dalam Masa 5 Minit Yo!


Dah nak Habis Dah 2011

So let's rewind the clock and remember all the annoying songs that gave you ear cancer in 2011. Cool mash up bro!


24 comments:

  1. better than last year's

    ReplyDelete
  2. firsttttt!!!!

    ReplyDelete
  3. keep on dancing till da world gonna boom boom boom boom in 2012..lol

    ReplyDelete
  4. still hate the superbass..and what is so super about the bass, niki?

    ReplyDelete
  5. ape yang aku perasan kat sini... yang semua movie di gabungkn dalam satu trailer untuk 2011 and lagu2 hits digabungkan dalam satu video, semua mcm nak kiamat.. yang lagu boom boom boom, bnyak benda hncur... yang muvie pulak bnyak yang barang musnah, bencana alam, adakah ini satu sublimal mesej or what?

    ReplyDelete
  6. first!!!!! tak kira aku nak jadi first gak!!!!!!! FIRST!!!!

    ReplyDelete
  7. Peminat Justin Bieber mensti sedih sebab lagu die tak masuk dalam tu...

    ReplyDelete
  8. slowpork obe is slowpork.

    ReplyDelete
  9. Siti Sabariah Hashim,

    ni propagnda suh kita menari n bergembira even da world gonna end..hahaha.dan lagi satu..bencana2 skrg ni sbenar nye senjata baru dicipta oleh manusia..hari ni kat russia gempa bumi..keje usa le tu..huhu

    ReplyDelete
  10. serius mash up

    ReplyDelete
  11. wait! knaper x der lagu justin bieber????????ker aq yg x prasan???

    ReplyDelete
  12. i demand 2011 k-pop mashup!!! trololo

    ReplyDelete
  13. anyone notice?thers no bieber??haha

    ReplyDelete
  14. firsttttttttt..........

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails