Wednesday, 21 December 2011

Serius Cool - Sebuah Resort Yang Cantik Di Maldives (10 Gambar)


Kalau Ada duit

Bulan depan aku kahwin. Takde duit nak pergi overseas pasal Obefiend miskin macam government mule. Anyways kalau ada wang aku nak pergi ke Island Hideaways Resort di Maldives. Ianya sebuah pusat peranginan mesra alam dengan setiap pelawat diberikan sebuah chalet untuk diduduki. Resort ini sudah dibuka sejak 2005 lagi dan dibina disebuah pulau yang mempunyai pandai hanya sepanjang 3KM. Harga chalet bermula dari USD576 semalam sehingga USD 1079 semalam. Not that bad tapi still out of my budget.Sigh. Tahun ini kerja keras kumpul duit. Tahun depan target ulang tahun pergi sini. Insyallah...........







Laporan asal AmazingZone

33 comments:

  1. ko pn sama mcm umno cybertrooper yg tak dapat gaji ke?

    ReplyDelete
  2. Good luck obe... you can do it.

    ReplyDelete
  3. Subhanallah..lawa-lawa..Hang pi pantai Morib dah le dulu Obe...dah ada bajet baru pi Malvides na

    ReplyDelete
  4. anon 22:56.. ko kutuk2 obe.. entah2 ko isap puting mak ko sendiri pun ko keras... mcm vintage blue titlenya taboo...

    ReplyDelete
  5. eh... hilang plak comment anon 22:56... hahahha...

    ReplyDelete
  6. nanti mesti ada yg comment baik ko kumpul duit pegi haji LOL ^^

    ReplyDelete
  7. awesome gler...terasa mcm nk gi jgk...sgt cantik...

    ReplyDelete
  8. seronok kalau dpt pergi honeymoon kat sini bersama isteri... menggauli isteri di tempat yg indah & damai... yahooo

    ReplyDelete
  9. eceh. every month income 15 ribu dari blog xkan xmampu obel

    ReplyDelete
  10. sgt jauh huruf 'T' & huruf 'D'....

    ReplyDelete
  11. survey tempat honeymoon ke obe? goodluck

    ReplyDelete
  12. maldives & palau~ definitely a must visit in my list!



    word verification : mariflu ??

    ReplyDelete
  13. Lawa gila pulau ni. 30 bintang cantiknya. Tapi kan... klu org honeymoon kat sini, cantik2 pun dorg x pandang. Tau la, shoot sperm dalam bini lps tu blah. Cam tu je slalu...

    P/S: Aku kerja resort, tiap kali kemas bilik mesti ada cecair yg blm kering. Apa punya org, shoot pun missed.

    ReplyDelete
  14. InsyaAllah obe. InsyaAllah.

    Hahahaa

    ReplyDelete
  15. Anon 07:51 punya comment takleh bla xD
    hahaha

    ReplyDelete
  16. "shoot pn miss"
    ni sumpah lawak...
    wakakakakakaka

    ReplyDelete
  17. elok ko pegi th ni obe... th depan dh ada anak, anak ganggu... th depan sekali lgi ada no 2 pulak, semua terganggu... LOL

    ReplyDelete
  18. best giler duk sini..jeles tul org yang mampu pergi.hek!

    ReplyDelete
  19. @anon 07:51

    bodoh piang betul kau ni, bukan sebab missed shoot la bodoh. itu creampie la bangang.

    ReplyDelete
  20. OBE!!! Jom daftar masuk UMNO...
    baru boleh holiday tempat2 cmni.. masyukkk!!!!

    ReplyDelete
  21. lol obe nie bongok wat pe ko nak g situ da la x de bende lain asik2 men rom#$*

    ReplyDelete
  22. insya allah ada rezeki dpt la tu...

    ReplyDelete
  23. whore mana yang kawen ngn ko obe?

    ReplyDelete
  24. senang nk gi bilik sebelah la

    ReplyDelete
  25. lawa seyh...kuase Tuhan....dgr nyer kalo global warming blh menyebabkn maldives ni tenggelam..tol x tak taw r...so spe yg ade ongkos berkepok2 tu sile pegi..aku xpat pg...kne blck list Mara...muahahahaha..shiyak jew...

    ReplyDelete
  26. Obe kalo ko nak pergi ko book hulhule hotel..not bad gak semalam usd330 dgn pemandangan yg superb kool..sebelah otel bleh mandi trus ke indian ocean..tempat level 2 hotel ader restaurant pastu ader binocular besar utk skodeng..terbaik haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails