Monday, 26 December 2011

Serius Kreatif - Ukiran Dari Buku Terpakai Guy Laramee (10 Gambar)


Awesome!

Guy Larrame ialah seorang artis dari Montreal , Kanada. Beliau menggunkan buku lama yang sudah tidak digunakan lagi sebagai medium ukiran beliau. Setakat ini beliau sudah menghasilkan dua siri ukiran berasaskan buku yang diberi nama Biblio dan The Great Wall. Dalam siri Biblio beliau mengukir bangunan manakal dalam siri The Great Wall beliau mengukir lanskap muka bumi di China. Both are awesome as you can see below.




Laporan asal Guy Laramee via Colossal

19 comments:

  1. tak salah nak share . posts kat 9gag pun semua share . bukan asli . yang asli pun meme kot .hey derp, Y U NO THINK ABOUT THAT?

    ReplyDelete
  2. bro takde ke gambar semasa dia ukir art ni??

    ReplyDelete
  3. ni sumer adobe je la... adoii.. siyes bro.. adobe potoshop je.... cube google la lau tak caya..

    ReplyDelete
  4. tak sangka ad jugak orang bengong kat cni.. if you dont know what is adobe photoshop.. please.. dont comment here.. even if you know what is it, what i can told you is.. FYAH..

    ReplyDelete
  5. do i get paid if i give my old books for carving, i have a lot of em..:P

    ReplyDelete
  6. obepiq. kau memang selalu plagiat dari 9gag kan? puihh.

    ReplyDelete
  7. post terbaik...

    ReplyDelete
  8. Semua sila terjun @KBMall now!

    ReplyDelete
  9. hanya mampu berkata..."WOW!!"

    ReplyDelete
  10. kreatif sesangat! berangan nak buat cm ni juge,huhu

    ReplyDelete
  11. nice la gila!

    ReplyDelete
  12. wondering.ape lah isi kandungn buku buku tu?

    ReplyDelete
  13. serius aku nk bli kalo de jual!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails