Thursday, 15 December 2011

Serius Kreatif - Iklan Anti Kanser Payudara Paling Adiwirawati (4 Gambar)


Cancer Kills!

Kanser membunuh ribuan manusia didunia setiap tahun. Kanser paling bahaya dikalangan wanita ialah kanser payudara. Dibawah ialah siri iklan anti kanser ini dari Mozambique yang menggunakan tagline "Even Superwomen Get Breast Cancer". One word..... brilliant. Kalau diMalaysia sila gunakan karakter Supermak ok? Kalau tak dapat Supermak, Anita Sarawak pun boleh. She is a mutant right? No human i know have a face that wont age like that!





Laporan asal AdsofTheWorld

25 comments:

  1. first. alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  2. Obe,Good one..!!!! So,ramai lah wanita2 yg akan obses kepada super2 women nih..hehehe...

    ReplyDelete
  3. supermak ade breast ke?..hahahahaha

    ReplyDelete
  4. fap..fap..fap..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. ko pon ada breast kan Obe?

    fatass.

    ReplyDelete
  6. aku pernah baca di national geographic, statistik menunjukkan kanser payudara lebih berisiko dihidapi perempuan yang kahwin lambat/melahirkan anak lambat.

    just saying

    ReplyDelete
  7. Ni lah OBE kata kreative.. yang cukur rambut punk kat indon.. kata bangang.. benda yang baik kata bangang... benda islamic sume bangang...bende yang tunjuk tetek, buah dada.. bola .. lurah... OBE kata kretive...mmg OBESITI otak kotor..

    ReplyDelete
  8. BODOH ko anon 15 December 2011 10:21
    yg bercukur tu kalo dari hati dia x insf pun ratusan kali cukur kepala pun jalan.. tp yg gambo yg Ymcm ko ckp td) tunjuk tetek ni utk kesihatan isteri, adik, perempuan, mak, saudara mara perempuan ko gak.. kalo ko da kawin, tiba2 bini ko kena sbb xtau nk cek pastu kena buang sbelah, ko gak yg rugi xleh nk gentel2..

    ReplyDelete
  9. Reading anon comments really made my day. Hahah. Nyway, She-Hulk got cancer? magadd, plus the radioactive effect. Guwa doakan semoga dia sihat. Hua3.

    ReplyDelete
  10. haha..."even superwomen get breast cancer"...best quotes

    ReplyDelete
  11. obe dah boleh buat label baru - serius anon...

    haha...

    ReplyDelete
  12. Mozambique FTW!

    ReplyDelete
  13. obe ade cancer tetek tak? u fat bastards have higher probability
    #justsaying

    ReplyDelete
  14. kalau xde supermak atau anita sarawak..kita masih ade bik mama...wow besar punya hahaha

    ReplyDelete
  15. @anon 15 December 2011 10:21

    Wei, siot ko guna habis tisu aku. Baru beli semalam kot..

    ReplyDelete
  16. Obe kau pun boleh jugak jadi model. Sudah pasti tetek lelaki kau agak besar kerana obesiti. Sila selamat tetek anda dari kanker payu taruna.

    ReplyDelete
  17. anon 10:38 yg bodoh
    kalau org2 punk xinsaf pun kenapa?
    yg penting usaha 2 ada

    ReplyDelete
  18. yg hijau tu adiwira ape erk?? haha noob!

    ReplyDelete
  19. Kanser payu di udara

    ReplyDelete
  20. anjing kimak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails