Wednesday, 28 December 2011

Serius Cool - Bila Kereta Di PIMPED Ke Tahap Aneh (12 Gambar)


Renault Twingo!

Baru-baru ini pihak Renault menganjurkan pertunjukkan seni yang dipanggil "Cabinet of Curiosities". Didalam pertunjukkan ini beberapa buah kereta Renault Twingo di "pimped my ride" kan oleh beberapa selebriti mengikut kehendak mereka. Hasilnya ialah beberapa pengubahsuaian dalaman yang aneh tetapi unik. Projek Cabinet of Curiosities ini dianjurkan oleh Renault kerana mereka menerima kritikan bahawa hiasan dalaman Twingo terlalu bosan sejak kebelakangan ini. Acara ini dilakukan bagi memberi peluang selebriti terkenal Perancis untuk go crazy dengan idea pengubahsuaian kereta. Some are cool and some are weird. Personally speaking yang rekaan dalaman macam ruang tamu itu agak comel.







Laporan asal Luxury Launches

13 comments:

  1. ini coooolllllllllllllllll bitch!!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. 2012... Hari Kiamat... Lokasi Bakal Berlakunya Kiamat 21 Disember 2012 Jadi Tumpuan...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/isu-semasa-2012-hari-kiamat-lokasi.html

    ReplyDelete
  4. inspired by Top Gear...

    http://www.youtube.com/watch?v=zbU0UJAdFj8

    ReplyDelete
  5. PERINGATAN UNTUK SEMUA!!!!!!!!!
    Minta sebarkan kepada kekawan lain2 juga..

    Jangan masuk toilet pada jam 23:59hrs, 31/12/2011 kerana anda akan keluar daripada toilet hanya pada tahun depan!!!

    ReplyDelete
  6. obefat mane satu kete ko ek?...anyway it look COOL...man

    ReplyDelete
  7. anon 12:48

    hahahahaha lawak gile siot kau.nak muntah aku dengan lawak kau.ape ke bangang la lawak camtu. c'mon you can do better than that.

    ReplyDelete
  8. wonder if they can put some office design

    ReplyDelete
  9. pic number 9 sungguh tak practical..org perempuan da la suka bawak kereta brake mengejut habis la berterabur semua foundation blusher segala atas dashboard tu..:P:P

    ReplyDelete
  10. aku suka pic last skali..ltak LCD kt blakang..tmbh psang cter ombak rindu HD..snang nk layan time wktu jem..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails