Friday, 30 December 2011

Serius - Mari Melawat Penjara Di California (10 Gambar)


Prison Break

Sebelum ini aku ada paparkan kedaan serba daif penjara di Brazil . Banyak yang kata padan muka. Hari ini mari lihat keadaan penjara di California. California sekarang mengalami masalah kepadatan penjara yang kronik. Pasal terlalu padat artis macam Lindsay Lohan dan Paris Hilton dipenjara BEBERAPA JAM setakat nak cukup syarat. Yes that is why these two females tak dipenjara lama walaupun dijatuhkan hukuman penjara berbulan. Penjara lelaki yang dah penuh terpaksa menukar bilik rekreasi menjadi dewan penjara raksasa. Dayyum! Ini lah dia masalah negara dunia pertama. Banyak orang jahat masuk penjara sampai penjara dah tak cukup besar.






Laporan asal Reuters

39 comments:

  1. Hope that guy on the last picture changes his life and be a BILLIONAIRE :)

    ReplyDelete
  2. alaaa.. xsmpat

    ReplyDelete
  3. dont drop the soap.

    ReplyDelete
  4. michael scofield dislike this

    ReplyDelete
  5. hudud can solve these i guess... very economic also

    ReplyDelete
  6. depa dok pnjra mcm hepy... mkn tgung berak cangkung...

    ReplyDelete
  7. mcm hostel asrama sekolah.

    ReplyDelete
  8. dah hostel, asrama pulak. kau ni mcm budak opis aku je. he said, kereta cable car.

    kereta cable car, hostel asrama sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu...hostel asrama sekolah...hahahahahaahahah
      tak tahan wei nk gelak..hahahahahaahahahahahaahaah

      Delete
  9. salute for aryan brothers in 2nd pic

    ReplyDelete
  10. kat sana lagi best duk penjara..makan free.....ape ade hal dapat title banduan., kuar penjara geng abang long dan ayahanda menanti.. hahaha...

    ReplyDelete
  11. OBE! IN THE HOLE!! NOW!

    ReplyDelete
  12. wahhh ramai betul :) menarik utk diketahui.. tak sangka kan

    ReplyDelete
  13. campak tunang kau dalam tu. agak2 diorang layan tak keling? haha u mad obebabi?

    ReplyDelete
  14. Sungguh berbeza dengan penjara yang digambarkan dalam cerita Prison Break. Masing2 dapat bilik sendiri yang sungguh selesa. Hehehe. Bak kata some choosen umat, laksanakan hukum hudud. Pasti masalah jel sesak tak akan berlaku

    :)
    by Tyrande

    ReplyDelete
  15. Yang lubang-lubang sebelah telepun tu bekas kene tumbuk sebab tak dapat call awek latewwwwwww!

    ReplyDelete
  16. ni kalau letak luqie kat sini habis kena rogol. nasib ada anwar, boleh duduk satu cell. anwar softcore punya orang. tak ada anal2.

    ReplyDelete
  17. Beuh. Penjaranya ngeri, seperti barak penampungan. Tapi sepertinya setiap negara juga punya kasus seperti ini deh.

    ReplyDelete
  18. Gemuk2 semuanya yg dok penjara. Langsung tak nampak mcm menderita pun

    ReplyDelete
  19. anon 00.00
    tak la.. kalau tengok prison break time yang sarah kena tangkap tuh. macam neh la penjara nya.

    ReplyDelete
  20. perghh...dalam ni mesti ramai gle gay..macam dalam video lawak ni...http://www.youtube.com/watch?v=jMg43jI7WM4...

    ade ke x-men pon cakap pasal gay...ish2

    ReplyDelete
  21. korang tgk prison break jer. cube donlod TV Show 'OZ'. best gak tu. ngahahahaaaaa.....

    ReplyDelete
  22. dulu suka tengok penjara2 sebab tengok citer prison break, michael scoffiels punye pasal~

    tapi skunk aku suker tengok HOSTEL KPOP...kekekeke, merong;P

    sempit camni gak~..ngee

    ReplyDelete
  23. gambar kedua semuanya geng latino..xley campur

    ReplyDelete
  24. huiiyooo..kalau anwar masuk sini abis lah...hehehe

    ReplyDelete
  25. PHD student in USA31 December 2011 13:06

    Berdasarkan tattoo and latino tu.. aku rasa majoriti geng "Mara Salvatrucha, MS13". World most dangerous gang.

    Watch this for info "http://www.youtube.com/watch?v=KHHfP-a0-2Q"

    ReplyDelete
  26. should put them on a vegan diet.

    bodoh apa, gym facilities and high protein diet.

    ReplyDelete
  27. hahaha..siap PHD student in USA ag tu mamat kat atas ni..kembang idung nmpk.rilek r bro..x pyh r smpi nak tulis cmtu..klu sume tulis cam ko..mesti penuh "jutawan said,Dr said,anak dato' said,ustaz said".

    ReplyDelete
  28. muka masing2 mcm bange jewk masok sne an . siap ley tyg body ad :3

    ReplyDelete
  29. ballsack teabegger31 December 2011 22:58

    bayangkn kalo adam af,anuar zain, awal shaari drop da soap kt tmpt nih. kahkahkahkah

    ReplyDelete
  30. ballsack teabegger31 December 2011 23:00

    cube bayangkan kalo anuar zain,adam af,awal shaari,roslan ape name ntah, n azwan ali drop da soap kt tmpt nih. kahkahkahkah

    ReplyDelete
  31. spm student in maldives1 January 2012 09:54

    aku ni takat spm je.. xpe2.. ko phd..

    ReplyDelete
  32. Hantar ke ANUWAR ke penjara ni lepas 901 nih!! Haha!! Padan muka, rodok pungkok orang tak ingat dunia..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails