Wednesday, 21 December 2011

Serius Iklan - Acer Aspire S3 Versi Special Edition Intel


Special Edition

Minggu lepas berapa ramai antara anda semua membeli Acer Aspire S3 Core I7 dengan potongan harga RM1000? Kalau dah beli tu enjoice tak? Hari ini tak ada banyak yang nak aku katakan. Kalau puas hati baguslah. Personally aku enjoice je pakai Acer S3 Core I5 aku sekarang. Rasanya Ultrabook aku ini lebih dari apa yang aku nak dari sebuah komputer untuk menulis while on the go. The keyword here is menulis while on the go. Kalau nak gaming while on the go harus aku buat disclaimer ini bukan laptop untuk anda. Untuk gaming aku reserve kepada desktop Core I5 Quad Core aku dengan Nvidia GT950 GTX aku. Gaming pada laptop kecil tak berapa feel to be honest. Kalau dekat desktop boleh dual screen. Sebelah gaming sebelah lagi monitor komen “ini semua kerja mason obesetan” yang ditinggal oleh some of you fine loving jokers. Yeah real funny guys.

Anyway disini ada beberapa gambar Acer S3 Core I7 special edition yang hanya boleh didapati direct dari Intel. Sadly dekat Malaysia pelekat yang aku rasa cool untuk S3 maca ini taka da. Sadness. I mean I would probably have to customise my own S3 dengan sticker sendiri. Dekat mana eh ada servis print laptop sticker di Malaysia? Anyone know?



Laporan asal DesignMilk

17 comments:

  1. gemok macam rosmah

    ReplyDelete
  2. Kat area Subang ada satu kedai printing...seksyen 5 tak silap aku.

    ReplyDelete
  3. Plaza Alam Sentral Shah Alam, g cari kedai Sticker Master.

    ReplyDelete
  4. BAPAK NIPIS

    lagi nipis dari roti al-canai

    ReplyDelete
  5. pic no.3

    Y U NO

    ReplyDelete
  6. ade ke gtx 950 ? gtx590 ade la..

    ReplyDelete
  7. obe tahi kat lowyat pon ade

    ReplyDelete
  8. print sticker Dekat downtown Cheras ada

    ReplyDelete
  9. obe buat graphic card baru? that's insane! try google "gt950 gtx"

    ReplyDelete
  10. dekat Lowyat Plaza ade.

    Wrapper ke ape tah nama die, tingkat 3 klu x silap.

    ReplyDelete
  11. obe...sony vaio s series pon ringan n mantop...spec sama...vaio lagi...siap ade cd player built in...berat 1.7kg jek plus batt..rege beza seratus dgn s3...ok laaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails