Thursday, 22 December 2011

Serius Genius - Car Jack Yang Harus Anda Miliki


Sangat Winning!

Woah ini adalah sangat winning! Pernahkan anda mengalami tayar pancit? Aku dah kena dalam 4 kali seumur hidup. Pernah sekali langgar bumper dan tayar meletup Kena lah aku memerah keringat waktu tengahari buta nak menukar tayar. The bullshit part masa menukar tayar ialah untuk jack up the car. Car jack yang sedia ada dalam kereta anda sangat WOEFULLY inefficient dan memenatkan untuk digunakan. Disinilah car jack berbentuk beg udara dapat meringankan beban anda. Paling win ia menggunakan ekzos kereta untuk mengembangkannya! Genius! Apparently teknik menukar tayar dengan airbag dan ekzos bukan perkara baru dan telah digunakan pihak tentera bertahun-tahun lamanya, Sebab ianya digunakan ialah dalam tentera anda perlu cepat dan jack biasa ambil masa yang lama. Time is of the essence. Kalau nak beli ianya beharga AUSD 95.95 atau ( RM305) sebuah. I think this is cheap for a very nice convenience bila berlaku kepancitan. DO WANT!



Laporan asal Direct

24 comments:

  1. awesome stuff. Where to get it?

    ReplyDelete
  2. bayangkan kalau tetiba kereta anda terbalik......

    ReplyDelete
  3. jack guna air bag dh tgk. tapi guna exhaust... mmg win...

    ReplyDelete
  4. pam pakai ejos??
    walaoweiiiiiii

    ReplyDelete
  5. PERHATIAN- facebook anda dalam BAHAYA :
    Ancaman virus spam sudah merebak... tagged you in a post...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/facebook-ancaman-virus-spam-sudah.html

    ReplyDelete
  6. Perhh ! Gile superb lah..Klo harga RM300 memang murah la untuk menda cegini. Xdo la den ponat2 laei nak porah peluh.

    ReplyDelete
  7. cukup ka pressure ekzos nak lift body kereta tu?

    ReplyDelete
  8. tak perlu lagi cari alas nak letak bawah jack... rasanya pancit kat pantai/pasir pun buleh jack keta dengan senang hati...

    ReplyDelete
  9. hahahha..
    sume slowpoke..
    proton dh ad bnde ni lme dah..

    ReplyDelete
  10. ekzos besar tak muat..


    word verification : lampacul.ftw!

    ReplyDelete
  11. anon 15:45

    yeke? proton ape? aku guna proton gak takde pun benda alah ni?

    ReplyDelete
  12. potong jaka ada lahhh...buleh kembang kuncup...kembang kucup...ahhahahahaha...

    ReplyDelete
  13. First time rasenye tengok Obe taip almost perfect without typo

    ReplyDelete
  14. dah lame la bnde ni ade kat malaysia... cume lain patern skit je.. pernah masuk dalam rancangan tv3 psal proton punye kete pon..

    ReplyDelete
  15. nothing new. Proton dah lama ada bende ni. tak include dgn kereta proton sbb rakyat malaysia jakun. Confirm nnt banyak kes kereta terbalik time tukar tayar

    ReplyDelete
  16. Yupp. Bapak aku dah pakai, masa aku darjah 6 lagi. Tapi ada kelemahannya. Ambik masa yang sangat lama untuk penuh, actually.

    Beliau pun pakai benda ni tak lama, sebab 'renyah'. Tapi aku tetap rasa cool. Hahah.

    ReplyDelete
  17. sape pkai kerete elektrik xboleh ar pkai benda ni sbb kereta elektrik xde ekzos.........

    ReplyDelete
  18. Barney Stinson

    aku to bole pakai ni.sebab kete aku cam tinggi gila dan setting missfiring..ekzos kluar api walau idle.

    proton? ape tu..basikal ke?

    ReplyDelete
  19. nurzarina mustaffa said24 December 2011 10:05

    Pukimak Punya OBE!! dah la gemok, bodoh pulak tu..

    Apesal campur aduk bahasa melayu dgn english? bodoh nak mampos eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. at least die lagi pandai dari ko..ko bace blog die..die ade bce blog ko?ko taw x blog 2 ape?lagi 1,obe x kate cik nurzarina mustafa pukimak kan?

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails