Wednesday, 21 December 2011

Serius Kreatif - Illustrasi Iain Macarthur Yang Awesome (12 Gambar)


Very Nice

Iain Macarthur (25) ialah seorang illustrator yang berasal dari Swindon England. Karya cool super detail beliau digunakan pada kemeja yang dijual oleh Nike dan Umbro. Sungguh cool. Jelespun ia jugak pasal I have no talents what so ever.









Laporan asal IainMcArthur

64 comments:

  1. terbaik aku suka yang 1st and 2nd pic

    ReplyDelete
  2. tengah tunggu untuk geng-geng paranoid meleis untuk post pasal ni!!! hahahahhaha.....(artikel pancing geng meleis paranoid yahudi dan freemason!!!)

    ReplyDelete
  3. yep, illuminati. and this what we call mind ****ing

    ReplyDelete
  4. Shalom aleichem.
    Hidup Iluminati.

    ReplyDelete
  5. wait for it.....wait for it....wait for it...

    ReplyDelete
  6. Cool!!! Aku nak buat tshirt print 1st pic... pastu mesti org kutuk2 cakap aku mason...

    ReplyDelete
  7. ini adalah dakyah dajjal al masih....lol...

    ReplyDelete
  8. babi obe ejen freemason! insaflah dunia dah nak kiamat!

    ReplyDelete
  9. 3rd n 4th pic cooooolll!!
    Btw, adakah post ni mencari para arrivaltards dan anon yg selalu melontar komen illuminatikus dan freemahsong diblog ini? keh3

    ReplyDelete
  10. 2 gambar terakhir jelas menunjukkan kebencian Obe terhadap gaya hidup sihat. Kurangkan makan tidak menjadikan seseorang itu tengkorak. seriously dude. Pegi jogging now. No more KFC.

    ReplyDelete
  11. its a beutiful art... WAIT WHAT?!

    ReplyDelete
  12. yg suka tu iman ko dah goyang der..suka atau buat seakan org kafir skali pn ko dh mmg mcm mereka..bila kata ko kafir ko marah.tp ko ske bentuk agama mereka..ko pkr lah sndri.dh besar

    ReplyDelete
  13. ekceli most of u obe buttlickers fucktard got PWND already...u guys waiting for this so called serbanistas whatever...but guess what?..nothing happened..
    hahahhhhhhhhahhah...bodoh siaaaal lu orang..

    ReplyDelete
  14. 3 and 4 pic cool beans!!

    ReplyDelete
  15. obe! kenapa kau bocorkan rahsia 33th degree illuminati? nnti kau kena sambar petir!

    ReplyDelete
  16. bende camni ko cakap cool. BODOH la ko nih

    ReplyDelete
  17. Manisnya kurma:

    Trololol. Kau pun percaya cakap kapir gak tu. Teori konspirasi apa jadah.

    Memang ada sebut dajjal ada satu mata, ada dalam Quran sebut suruh cari dia? Sibuk nak cari buat apa? Pegi hafal ayat2 dalam surah al-Khafi and then go on with your life. Simple.

    ReplyDelete
  18. ILLUMINATI in da house..all hail!!!!!

    ReplyDelete
  19. "manisnya kurma said...
    yg suka tu iman ko dah goyang der..suka atau buat seakan org kafir skali pn ko dh mmg mcm mereka..bila kata ko kafir ko marah.tp ko ske bentuk agama mereka..ko pkr lah sndri.dh besar"

    WOOOT WOOOOTTT
    hahahahahahahahhaha
    babi betol

    ReplyDelete
  20. kau tengok gambar Josephine wall serius lagi kreatif.. segala pari2 semua ada.. setan gondol apa tak taulah, tapi aku suka.
    aku tak bg link nanti ingat nak publisiti pulak.. cer gugil

    ReplyDelete
  21. birthday ko eh Obe? Hepi B'day!

    ReplyDelete
  22. Obe abang kawasan illuminati malaysia

    Anwar Ibrahim ayahanda illuminati malaysia

    ReplyDelete
  23. hafez said:

    dsotm

    ReplyDelete
  24. peh.. freemasons~

    ReplyDelete
  25. present arijadi obe

    ReplyDelete
  26. gambar atas ni symbolism illuminati dan tkde kena mengena dgn freemason

    ReplyDelete
  27. ini semua kuda dan acai dajjal al-mason..

    #haruk tgk kyopropaganda nya pasal..hahaha

    ReplyDelete
  28. azree newsted said...
    wait for it.....wait for it....wait for it...


    GELI JEK NAK WAIT, WAIT... FUCKER

    ReplyDelete
  29. Rahsia orang bodoh itu terletak di mulut

    renung2kan lah

    ReplyDelete
  30. ini....ini... iluminati!!!!

    ReplyDelete
  31. ini.... ini... lu mati.! haha~

    ReplyDelete
  32. "saya nak bagitau saya dan rakan2 dari pergerakan pemuda freemason munich utara nak bagitau pada mahasiswa yang kurang ajar lukis grafik berasas simbol freemason, jangan sampai kami jumpa kami tampar kami ludah muka engkau. kau ingat kau siapa berani datang kacau tempat kami. jangan sampai satu hari kami jumpa kami ludah, berani kau kurang ajar dengan kami yeh?

    ini semua panglima-panglima perang tau? ini semua panglima2 mason tau? kami tak gentar .... semua. .. jadi macai & kuda anwar ibrahim betul tak? ko hanya macai dan kuda pembangkang betul tak? kau hanya digunakan sebagai kuda untuk memalukan diri sendiri, betul tak? .. bagi kau belajar, jadi mahasiswa, bukan jadi kuda freemason, bukan jadi kuda anwar ibrahim, bukan jadi macai anwar ibrahim. jelas menunjukkan mahasiswa macam korang ni, otak letak kat kepala lutut. kalau aku jumpa budak yang lukis grafik tu aku jumpa aku ludah muka kau! kurang ajar punya budak! puii! aku jumpa aku siap!"

    ReplyDelete
  33. RAMAINYA PROFESOR BIDANG ILLUMINATI KAT ATAS NI!!!!!!! KIMAK TOL!!!!

    ReplyDelete
  34. GELI JEK NAK WAIT, WAIT... FUCKER

    21 December 2011 12:49


    HAHAHA...LAGI FUCKER PNYER KOMEN....HHAHAHA

    ReplyDelete
  35. OBE ANAK HARAM FREEMASON MALAYSIA...HOHOHO

    ReplyDelete
  36. azree newsted replacement utk penyokong tegar blogfag ni kot ea?yg tegar dulu aku slalu nampak dia komen.skg ni azree newsted lak.hahahaha.

    ReplyDelete
  37. it's free. it's mason. tapi artistik tahap superb. ahh on no mason -.-

    ReplyDelete
  38. masonic level: 9999

    ReplyDelete
  39. hudohnya...x menenangkn jiwa lnsg

    ReplyDelete
  40. Mn komen butthurt serbanistas yg korg tgu?
    Para seriusnista syok sendiri.
    hahaha..
    btw, obe nabi palsu la wehh.. xyah terpedaya

    ReplyDelete
  41. nmpk sngt ilmuniti..baek korang jgn tngok pic2 tu..baik lyn pic bawah ni..lalalala..

    PLAYBOY LINDSAY LOHAN (10 gambar)-enter with your own risk

    ReplyDelete
  42. lmbg renaissance ni..-better dlete la entry ni utk ksjhtraan bsma..mgkin x ssuai ;)

    ReplyDelete
  43. freemason beb. banyak sangat ni. dlete la. serius tak cool.

    ReplyDelete
  44. LOL LOL LOL LOL LOL

    ReplyDelete
  45. @hanafijaafar

    +1000

    ReplyDelete
  46. obe penjilat bontot nuar brahim..logo puki R sama dgn pic atas sekali..

    ReplyDelete
  47. 109. Al-Kafirun

    [1 ]

    Katakanlah (wahai Muhammad): “Hai orang-orang kafir!

    [2 ]

    “Aku tidak akan menyembah apa yang kamu sembah.

    [3 ]

    “Dan kamu tidak mahu menyembah (Allah) yang aku sembah.

    [4 ]

    “Dan aku tidak akan beribadat secara kamu beribadat.

    [5 ]

    “Dan kamu pula tidak mahu beribadat secara aku beribadat.

    [6 ]

    “Bagi kamu ugama kamu, dan bagiku ugamaku”. …

    ReplyDelete
  48. FUCK U FREEMANSON!!!!

    ReplyDelete
  49. serious takk cool kalau kau rasa ajaran sesat tu cool .
    dan aku rasa kalau kau ,orang islam yang berbangga menjadi islam , better kau tunjukkan islam ni lagi cool dari diorang .
    seriously .

    ReplyDelete
  50. APA MOTIF KAU IKLAN KAN GAMBAR2 NI??????????

    ReplyDelete
  51. yahudi babi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails