Monday, 19 December 2011

Serius Cool - Bilik Hotel Bertemakan Hello Kitty (12 Gambar)


Kawaiii

Adakah anda peminat keras teras Hello Kitty? Kini ada sebuah bilik hotel yang bertemakan Hello Kitty di Beverly Hills. Ianya dibuat khas oleh syarikat alat solek Sephora sempena pelancaran alat solek Hello Kitty mereka. You can pay to sleep in this Kittylicious room kerana hanya pemenang lucky draw sahaja yang boleh tidur semalaman disini. Shame. Kesian Diena Wong melepas.







Laporan asal Hello Kitty Junkie

25 comments:

  1. cantik. aku 1st!

    ReplyDelete
  2. kalu kepala katil tu berkepalakan HK lagi cun!

    ReplyDelete
  3. siap ade pelayan hello kitty lg, wow

    ReplyDelete
  4. dulu masa kecik2 minat lar hello kitty..skrg dah tua rasa yakk plak

    ReplyDelete
  5. kalau include kitty baju merah yg dua orang tu confirm aku jadi pelanggan tetap hotel tu...hahahaha

    ReplyDelete
  6. kalau Obe sesuai dgn Garfield aje. perut nampak seiras

    ReplyDelete
  7. bessttt..lagi best klau semua warna pink..hehe

    ReplyDelete
  8. suh member aku datang ni, dia memang gila hello kitty,haha

    ReplyDelete
  9. aku suka bed spread dia!!!!

    ReplyDelete
  10. tisu 2 syg nak gune lap burik..haha~

    ReplyDelete
  11. wahh.suka!
    kitty kitty meowwwwww~... :P

    ReplyDelete
  12. Cantek kalau lah dapat stay few night mesti best

    ReplyDelete
  13. lg cantek dpt stay few night ngn Amoi Farah..

    ReplyDelete
  14. FUUU tisu jamban pun letak muka hello kitty? adakah ini satu jenis sarcasm?

    ReplyDelete
  15. thanks obe..this is the new level of depression T__T

    ReplyDelete
  16. gambar no.2 tu dpt gak ke bila sewa bilik ni?

    ReplyDelete
  17. does the service include a complementary pussy?

    ReplyDelete
  18. terpengaruh dgn fetish love hotel jepon ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails