Monday, 26 December 2011

Serius Cool - Nissan Juke R : Apabila GTR + Juke (10 Gambar)


Mmmmonstar 4x4

Nissan Juke R ialah variant kepada SUV Nissan Juke yang diberi suntikan DNA Nissan GTR. Nissan Juke yang dahulunya nampak biasa kini nampak bulkier and dare I say sexier than their normal brethren. Kuasa enjinnya juga dinaikkan dari 180 kepada 480 HP. Nissan Juke R dibawah dibina khas sempena Dubai 24 Hour Race yang akan dilangsungkan Januari depan. Looks super nice.







Laporan asal Autoblog

19 comments:

  1. peh jahat ya la siaa rekabentuk dia!

    ReplyDelete
  2. sangat meanie bestie.......

    ReplyDelete
  3. ini kereta gaya bontot jahat. me likey!!!

    ReplyDelete
  4. ntah la, pada aku masih lg keter yg mempunyai pandangan hadapan paling maha huduh di dunia ni.

    tp kalau ada 480hp maybe bleh bwk lelaju smpi jadi blur mcm the flash.

    ReplyDelete
  5. in B4 kelajuan mansoon illuminiti yg menyesatkan.

    ReplyDelete
  6. ni lah kereta JOKER. JUKER-R = joker see?

    tapi mcm kereta batman pun ada.

    ReplyDelete
  7. design depan mcm lubang hidung

    ReplyDelete
  8. RARE di bontonya----fap..fap..fap....

    ReplyDelete
  9. huduh.. tegamak dia buat keta jd gini..

    ReplyDelete
  10. LAWA! kepada yang bodoh2 pasal fizik. bentuk kete ni sgt aerodynamic.
    ko x ske, ko senyap je la

    ReplyDelete
  11. nampak cam savvy + satria neo je..

    ReplyDelete
  12. mak aih smart sial..bulky lar sangat..perghh..

    ReplyDelete
  13. apesal la korang2 ni comment macam korang jilat pepek mak korang.. macam anjing menyalak je..

    ReplyDelete
  14. bontot dia cantik..nampak tegang..

    ReplyDelete
  15. tapi yang pakai dkat malaysia mungkin dalam 400 je...harga cantik bro...awesome..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails