Thursday, 29 December 2011

Serius VS - Kaya vs Miskin Di Negara India


Depressing!

Baca fakta dibawah dan rasa depress kejap. Then rasa bersyukur Malaysia dibawah kepimpinan mapan jitu dan adiwira Datok Seri 1Najib memastikan kekayaan dikongsi bersama.





Laporan asal Visually


55 comments:

  1. berbeda kasta dan taraf. its all about money.

    ReplyDelete
  2. Anon 00;29

    berbeda bapak kau. berbeza lah bodoh

    ReplyDelete
  3. gaji ibu lembu n gaji anak lembu jauh lebih mahal dari rakyat marhean

    ReplyDelete
  4. lemboo malaysia suka jadi pencacai

    ReplyDelete
  5. tunang obepig papan29 December 2011 at 00:39

    Tunang papan

    babi la kau kutuk2 tunang obepig, even tunang dier asal sana, dia cntk lah mcm papan keyboard. made in India.

    ReplyDelete
  6. lemboo umno lemboo suka bodek

    ReplyDelete
  7. jgn la kutuk tunang obe..please~~~~ muka die cam ex aku dulu...aku rindu die~~~ eeeiiiwwww~~~

    ReplyDelete
  8. sistem kapitalis..

    ReplyDelete
  9. sistem kapitalis..

    ReplyDelete
  10. obebabi,found a new way untuk kejar rating selain kutuk2 agama org, kau jual cerita pasal tunang kau, seems ramai suka kat tunang kau. ada berani?

    ReplyDelete
  11. Obe dah jadi terserlah ke'babi'annya.

    Anyway i do enjoy your blog.

    Eh, tunang lu kasi gua pinjam buat main boleh? Spark plug aku pun dah lama x cuci ni, boleh la... trolololol hahaha

    ReplyDelete
  12. kembu sharizatkan ada...pilih je tepi2 jalah tu...kemutnya lg sedap..hahahha

    ReplyDelete
  13. tak baik lah kutuk tunang obe, dia tak bersalah.

    ReplyDelete
  14. Bitch~! plz~~ lame post. nothing to do here.

    ReplyDelete
  15. Francis Xavier Jr.29 December 2011 at 01:32

    obe ni ok sebenarnya ,kalau bab agama pun dia selalu highlight kan sisi salah sang penganutnya bkn nya dia kutuk agama tu. tapi semenjak si obe ni pos video merry fucking Chrismas from south park hari tu, ak terus hilang respect kat si obe ni.why bro?
    regrets, non-Muslim reader.

    ReplyDelete
  16. panglima masuk...ada org nk diludah..hahahha..name die 9gagArmy.

    ReplyDelete
  17. Aisyah

    masa dia syok dok kutuk agama orang tu, ada dia rasa bersalah? I dont thnk so. Well, Karma is bitch.

    ReplyDelete
  18. aku bukan cacai unmo

    berapa gaji kau sebulan jadi obepig asslicker ni? trolololol

    ReplyDelete
  19. mesti ramai orang gay macam dalam video ni...http://www.youtube.com/watch?v=jMg43jI7WM4&feature=mfu_in_order&list=UL

    tapi....

    ReplyDelete
  20. kalau korang perasan, yang gamba kucing dok jerit pertamax kat kome paling atas tu, tu miss mean kan? apalah perasaan dia baca komen2 jahat korang ni. ish2.

    ReplyDelete
  21. syukur kepada tuhan kerana menakdirkan najib sebagai perdana menteri malaysia yang bebas rasuah, mengutamakan agenda rakyat, tidak pandai menipu dan tidak rasis! alhamdulillah!! #kahak

    ReplyDelete
  22. we re not much different..albeit in smaller scale

    ReplyDelete
  23. pengajarannya, pastikan populasi malaysia tak banyak melampau macam india

    use condom or pancut luar dowh

    ReplyDelete
  24. hanya Sivaji The Boss saja yang dapat mengubah senario ini.

    ReplyDelete
  25. ketigapuluhduaxxxxxxxx!! madafakka!! whose yur daddy now! hahahah

    ReplyDelete
  26. i is nangis bila baca obi dan tunang kena kutuk. i tak sangka ramai orang jahat kat melasia nih. i benci kamu semua. obi, jom kita kawin lari. darah gay i memuncak bila lihat budak jambu turunkan bendera aritu. mesti koneknya sedap dihisap.

    ReplyDelete
  27. Obe tiru 9Gag??? LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLL!!!!

    ReplyDelete
  28. obe

    if you become another umno-pig, i'm afraid i will have to abandon your blog sooner or later

    most of your recent blogs have been biased. previously, you are politically neutral.

    u have change, bro. u have changed. and it's not good for your online reputation

    and i haven't even mentioned of your shameless plugs for your "jambul ayam" friend's car, just becoz you get nice food and free tickets...

    ayam dissapointed...

    ReplyDelete
  29. mmg byk info dlm blog nie dtg dr 9gag..tp mcm la info2 y korang post kt korg pnya blog/fb korang sndiri y cri/buat..ps2 libatkn tunang dia plak? sial lawak la melayu nie..sbijik mcm org kafir..org kafir amerika blame Islam dlm tragedi 9/11 pdhal cuma sorg dua je y buat taik, bnuh org y x brdosa..cermin blik la diri msing2..dlm dunia maya punya la lancau jd keyboard warrior tp dunia nyata cuma jd mamat loser y byk habiskn msa on9 kt internet cri bahan2 porn..

    ReplyDelete
  30. sabu pernah kena tangkap khalwat
    Anwar dah dua kali bicara liwat
    Elizabeth wong gambar puki berbulu kat internet
    Kafir mengkafir agama pas
    Rasis pemimpin DAP, tapi tuduh melayu pulak rasis
    Khalid ibrahim ambik tanah rakyat, curi pasir, sampah tak dikutip, kotor

    inikah pemimpin yang baik untuk menerajui malaysia yang tercinta?
    Yang pasti, Indon akan tertawa ngan kita bila terbaca berita sensasi pemimpin tertinggi pembangkang..

    ReplyDelete
  31. satu lagi percubaan menghasut dr puak freemason

    ReplyDelete
  32. Meleis lancau yang duk provoke tunang orang ni aku doakan lonely seumur hidup.

    Cakap je la korang ni mandul ke, miskin sangat sampai tak mampu nak cari tunang.

    Ni la spesis meleis2 jahanam. Perangai macam pukimak. Ke memang keturunan kepala butuh ko ni stok2 anak zina. Keluarga korang memang macam taik kan? Keluarga disfunctional. Tak cukup kasih sayang.
    Sebab tu hasad dengki macam babi tu.

    ReplyDelete
  33. kalo malaysia plak mcm ne? dgn menteri2 yg kaki rasuah..agak2 rakyat miskin melarat gak ke mcm india nih?

    ReplyDelete
  34. @LUCIFAH

    dude..... it is called SARCASM bro

    i was mocking 1Najib ....... dude i haz dissapoint ur sarcasm radar rosak liao

    ReplyDelete
  35. u ask me how i feel? my exact feeling is "meh, amateurs"

    ohai baby

    ReplyDelete
  36. APA KOMEN MELALUT KORANG NI,OUT FROM TOPIC BETUL!MESTI KORANG NI LOW-EDUCATED PUNYA ORG,KUTUK2X TUNANG ORG,LAU KENA KAT KAKAK,ADIK,DAN MAK KORANG,BARU KORANG TAW,X YAH NAK TUNJUK AKIDAH KORANG YG LOW TU,AGAK2X AR BERBICARA,BANGANG TAHAP CIPAN BETUL!AKU YG SILENCE READER PUN NAEK MELUAT DGN KOMEN2X JAHILIYAH KORANG NI,HARAP2X KORANG X DISIKSA KAT KUBUR GARA2X KATA2X KORANG YG BANGANG DAN MENYAKITKAN HATI,NMPK SGT SHALLOW-MINDED,WAKE UP LAH!

    Megat,JB

    ReplyDelete
  37. rileks ler megat tak usah masuk campur yang lu g baca komen mereka buat pa? biarkan sudah.. hal mereka pandai lah mereka urus.. hahaha

    ReplyDelete
  38. tak cukup dengan kutuk obe, kutuk tunang die plak. haih, melayu camni je la. korg2 ni lah yang buat Msia cm India nnt. dh la kutuk anon plak 2. no balls. syok sendiri je la.

    ReplyDelete
  39. cute ape tunang dia.
    *a compliment*

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. AXHAN hisap konek please!

    ReplyDelete
  43. cilakak obe jadi anon 12:11.

    macam aku tak tahu. kah3. lek obe lek.

    ReplyDelete
  44. What the Fuck you retards, Can't you see that the Najib the King part was meant to be a sarcasm? Dumbfucks Indeed.

    ReplyDelete
  45. alaa yg dok kutok2 obe n mean selame nih smue bebudak agas baru nk naik ar nih. dengki pasal blog derang x best.hahaha. tp aku pasan gak pas si obe sometin kt BS 2 3 ari pastuh kuar kt blog derang lak. heh wat a moron. now go die.

    your sincerely
    mr.obe buttlicker

    ReplyDelete
  46. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  47. setuju dengan obe..syukur kita ada pemimpim mcm najib..semua kekayaan dibahagi sama rata antara DIAORG..

    ReplyDelete
  48. btol la ape axhan ckp tu. xde taste r korang ni. dasar pelir x idup. tp kalo pakai tudung lg elok

    ReplyDelete
  49. apa kejadah korang merepek ni setan..baca blog ni diam2 sudah!

    ReplyDelete
  50. sebab saya masuk BS sebab di dalamnye ade komen yang rage, off topic.makian.teguran.

    sume sakit ati sebab blog masing2 xbest.
    heh

    ReplyDelete
  51. serious, I am now in india, studying, and I have been to mumbai last month. I mistakenly stayed in bandra and went to dharavi. It was just so uncomfortable with the hectic and crowded places. But the kids at the slum looks so contented while they never knew how harsh their life gonna be when they grow older.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails