Wednesday, 28 December 2011

Serius Shit - The Devil Inside : Cerita Hantu Baru Yang Macam Shitbrix


Sila Download Pakai UNIFI

Filem camni sure tak lepas Malaysia. Satu kerana ada momok melampau dan kedua terlalu banyak dakyah Jesus



44 comments:

  1. firstttt first first shitbrixxx

    ReplyDelete
  2. sampai tersembur darah dari pepek.shiattt!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. kalau bwak awek tgk citer ni best wooo...sik kene peluk je sbb dia takut nengok momok hahahahhaha

    ReplyDelete
  5. fook fook fook!!!!!!!!!!! thiz iz fooking seram dude...SUMPAH AKU NAK TGOK CITE NI...mintak2 la masuk malaysia pasal LPF da x tapis filem..hahahahaha amin~

    ReplyDelete
  6. scene paling RARE bila paderi tu bunuh baby...peeerghhh!!.bappak kejam siall...
    excited aku nak tgok..

    ReplyDelete
  7. Obe, hari tu aku gi GSC ada poster filem ni untuk yang 'akan datang'.

    ReplyDelete
  8. anon?? serius ke masuk mesia...ohhh yeahhh!! seronot...

    ReplyDelete
  9. release 5 januari 2012..tayangan serentak kat malaysia..lyn tgh mlm ..heheh

    ReplyDelete
  10. FUCK!
    This is better than zombi kampung pisang!
    in the list of must download movie 2012!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. cilake ni power sangat........ fuck muvi melayu

    ReplyDelete
  12. hahah..
    kalo tyang kt malaysia
    cnfirm bnyk cut scene
    mcm cita immortals n twilight saga: breaking dawn
    DAMN IT LPF

    ReplyDelete
  13. cter dh ad ad priview kt sume wyang da..
    cmfurm ad..
    jom tgok bwak awek rmai2!!
    HAHAHHAHHAA

    ReplyDelete
  14. cite long khong lagi best.. best horror film EVA!!!!!

    ReplyDelete
  15. da ade trailer cite ni sbulan lepas kat wayang.

    ReplyDelete
  16. Apapun, hantu setan iblis tak boleh kalahkan manusia.

    Kita lagi 'fucked up' as a species.

    ReplyDelete
  17. jgn terlepas peluang menonton filem nie..
    http://bit.ly/p9n9rV

    ReplyDelete
  18. g bawak jumpe harun din...brulaa leh sembuh..hee~

    ReplyDelete
  19. da kuar iklan kt pwgm da pon .

    ReplyDelete
  20. yo yahudi melayu! i loike! hahaha!!

    ReplyDelete
  21. Bangang tak pernah tengok wayang ke obepig ni, iklan Devil Inside ni dah kua kat wayang, so tak lame lagi akan ditayangkan la bodo..

    "Filem camni sure tak lepas Malaysia" <-- selidik dulu la bodo, nak kawin otak jadi gemuk ke tak selidik dulu

    - Obepig

    ReplyDelete
  22. mcm citer emily rose la.. cnfrm bapak seram gila babi setan lahnat nie.

    ReplyDelete
  23. obe yg SERIUS FAIL!!

    ReplyDelete
  24. ah benci aku tgk filem cm ni..pegang camera all the time.tak pakai stand.buat pening kepala jer..potong stim

    ReplyDelete
  25. babeng!!! Papa I Love U gak yg best..seram sebab ade lisa surihani..argh!

    ReplyDelete
  26. weh kesian ak tgk obe..tiap2 post mest ad yg x puas hati..cmne ko ley tahan bro?

    ReplyDelete
  27. cam crite emily rose ni

    ReplyDelete
  28. err..tgk trailer die pown da takot..huu~

    ReplyDelete
  29. @ayunda maajis


    +99999

    ReplyDelete
  30. aku dh ler ada penyakit terkejut..tngok movie cm ni...x psl2 tergigittelingaorgsebelahdlm wayang..lalaa

    JOM LA WEHH MASUK UNIVERSITY,KORANG NAK KERJA APA NANTI!?

    ReplyDelete
  31. @ akwonderoberasacmne

    provokator2 ni la yang tolong 'panas'kan post.

    Rating naik, fulus pun masuk!
    hahaha

    ReplyDelete
  32. serbanista takde nak komen ke...

    ReplyDelete
  33. sebenarnya Obe pig sudah silap oo...
    dah berapa minggu lepas aku pegi, ada je preview filem ni kat skrin depan wayang tu.
    Tapi biasaklah...penyukung cool akan kata Obe troll je tu. Padahal dah silap teruk. Filem ni dah dapat keredhaan finas utk tontonan Malaysia.
    Lain kali selidik dulu. Malu ooo..

    ReplyDelete
  34. http://allsofts2009.ucoz.ru/load/serialy_onlajn/zakrytaja_shkola/serial_zakrytaja_shkola_3_sezon_2012_1_serija_smotret_onlajn/124-1-0-1571

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails