Tuesday, 20 December 2011

Serius Hot - Awek-Awek Korea Utara Yang Sexeh (8 Gambar)


Sempena Menghormati Dear Leader Kim Jong Il

Dear Leader Lindungan 1000 Bangau Selestial Kim jong Il sudah mati hari ini. Tapi tak apa. Kerana berkat kempimpinan Dear Leader awek Korea Utara semua orginal. Tak ada plastic fantastik macam awek Korea Selatan yang dicemari fahaman anjing kapitalis dan Amerika Syarikat. Terima kasih Dear Leader kerana mempertahankan keaslian gadis Korea Utara dan mengajar anak gadis sosialis yang rupa tidak penting. Menari ligat tak penting. Yang penting gadis Korea Utara can use an AK-47 and POP your K-POP loving ass! Hail Dear Leader!






Laporan asal Reuters

39 comments:

  1. ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppertama

    ReplyDelete
  2. apa yg cunnya, obe?
    kena buat plastik surgery cm k-pop gk ni

    ReplyDelete
  3. pedaih gila muka..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Gila. Korea Utara tak sesak macam KL. Kena jadi model ni. Dasar Pandang Ke Korea Utara.

    ReplyDelete
  5. wajah awek korea sbenar.... tanpa make up,photoshop & plastic sujuriiiiiii... reality korea girl serius mcm nyayo jual sayur..

    ReplyDelete
  6. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  7. serius ori.. cuma comot2 sikit biasa aje tuh.. mcm ni lah rupa asal kpop yg ori tu agaknyer..

    ReplyDelete
  8. memang mcm ni la rupa bebudak kpop tu..

    ReplyDelete
  9. inilah rupa sebenar org korea yg dipuja2 oleh org kita, smpi dh lupa diri. realitinya, org korea,cina,jepun,taiwan,vietnam ka mongolia ka semua mata sepet.

    ReplyDelete
  10. like!!!! aku sokong sngat obe!!! korea utara much2 better than korea selatan yang plastuk semate2

    ReplyDelete
  11. eleh...duk kato org xlawo..mata sepet..kena wat plastic srgery..awk tu cntik sgt ke??hehehe..gurau2 je

    ReplyDelete
  12. adik xmau bangun dowh.

    ReplyDelete
  13. eh,tak la hot macam awek dr negara sebelah ye. aku sarankan mereka berpindah ke korea selatan utk menjadi lebih cantik dan sexxay

    ReplyDelete
  14. Anonymous said...
    unfappable :-(

    anonymous 00:49: unfapable?

    bitch please...

    fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  15. dah tau benar dah dorang buat surgery yg artist2 korea selatan ni. tp aku bukannya minat pn walopun aku pompuan mude. rase mcm jambu tersangat2. lelaki nyer pun rambut panjang tutup dahi tutup telingat, eiii dah mcm nk jd pondan dah aku tgk. baik aku gi minat artist lelaki rugged with stubble and short hairs and all.
    cuma ade certain lagu je la yg aku minat, tp tu pun sebab rentak dia, bukan sbb tarian ke rupa ke.

    yg aku tak bleh blah ramai btul nk jd artist cm korea skrang. arrghhh... termasuk ler budak2 muda artist mesia ni. *facepalms*

    ReplyDelete
  16. Dunia nak kiamat.

    ReplyDelete
  17. forever alone kalau aku duduk korea utara ni

    ReplyDelete
  18. gmbr no 5.: "hi i'm cute. don't mess with me or i'm gonna cut your fucking balls with this bayonet"

    ReplyDelete
  19. "POP ur K-POP loving ass..."
    Wakakakakakakakakakak
    xD

    ReplyDelete
  20. hairy pussy kompom...

    ReplyDelete
  21. lucu tngk org menangis2 kematian kiom jong ill, sampaikan yg buat pengumuman di TV pun sambil menangis2..

    tak tau lah ori atau fake..
    atau pun latihan selama betahun2

    ReplyDelete
  22. yang cantik-cantik semua da pi korea selatan..
    tinggal yang barai je lah kat situ..
    takkan itu pun i nak ajar...
    ok..i love k-pop!!! kbye!

    ReplyDelete
  23. Houston, we have faceproblem here.

    ReplyDelete
  24. dayah jelita pon cute jga..

    fapfapfapfap..

    ahhhhhhhh..

    ReplyDelete
  25. tapi aku rase yg first tu owkey

    ReplyDelete
  26. betis bunting padi. haha

    ReplyDelete
  27. 1001 kisah pelik berkaitan Mendiang Kim Jong-il dan rakyat Korea Utara ...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/trivia-1001-kisah-pelik-berkaitan.html

    ReplyDelete
  28. i seriously think chicks with AK47 sexier than plastic chicks dancing their asses off

    ReplyDelete
  29. aku akui memeng ramai org korea,china xde la lawa sgt..tapi kalau korang dah jupe korean girl yg btol2 lawa..memeng lawa..mcm yoona

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails