Tuesday, 20 December 2011

Serius LOL - Pemuda Myspace Marah Mahasiswa Facebook Kurang Ajar


Parodi For The Win

LLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULZZZZZZZZ BUTHURTTTTTTTTTT Imminent! Video ini sangat win! Satu lagi video leh KyoPropaganda. Dah follow belom di Youtube dan Twitter. Talented bunch of fuckers!

Thanks @FazliTaufek for the link



54 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. lol
    baca skrip.
    time ramai-ramai 'ppuii' tu ada yg sampai jatuh spek. wakakakaka

    ReplyDelete
  3. semua adalah Top top Friend!

    ReplyDelete
  4. haha.classmate ak pon ad gak.rugi lak x join depa ritu.

    ReplyDelete
  5. AKU LAPAR!! TOM!! MYSPACE!! TOM!! MYSPACE!!

    ReplyDelete
  6. sbb tu mahasiswa xleh join politik...diorg xyakin..ckp pn gagap2 tgk skrip

    ReplyDelete
  7. ludah meludah ni dah jadi trend pulak. jangan lupa air ludah campur kahak gelas besar yang gua pesan semalam, kurang manis! nak bagi kat golongan barbarian ni semua.

    ReplyDelete
  8. lawak ler be budak ni.. :)

    ReplyDelete
  9. ahaks!susah sgt nak bc skrip kat tgn tu,sorg pegang ler kadbod kat belakang kamera,jd xlh nmpk kedunguan tu LOL

    ReplyDelete
  10. jatuh spek tu sumpah kelakar babi. aku ulang banyak kali kat 0:40 tu. hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha sumpah aku tabik kyopropaganda

    ReplyDelete
  12. Bengong xleh nk ajar, Bodo xleh nk ikuk...hahahahaha

    nFx
    noframex.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. hahahahhahahahahahha

    i cant be serious on this,this is epic

    ReplyDelete
  14. Blog Serius memang bagus mendidik kita supaya serius.Jika nak berak kena serius inkan pulautk menentukan pimpinan pentadbir Malaysia.
    Sedemikian , marilah rakyat Malaysia serisu mengundi calon Pakatan Rakyat pada PRU13 nanti.Jangan bagi satu kerusi pun pada Barisan Nasional. kalau kesian pun bagi Najib jer menang di Pekan, biar dia terkonting dalam Parlimen nanti.

    ReplyDelete
  15. wow

    Attention Whore spotted = PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 at 20 December 2011 13:44

    ReplyDelete
  16. apahal PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 ni.. kamon la.. jgn la nak berpolitik kat cni...tak kira la ko BN ke PKR ke bebas ke ape ke kan.. letih la cite pasal politik malaysia ni.. semua hipokrit...

    ReplyDelete
  17. barisan2 gay t'ungul nk puii! jugak...lanqiu!!

    ReplyDelete
  18. kyro-propa-panda20 December 2011 15:24

    ko igt letak mka n.ajis bole dtg politik kt sini...puiiiii...
    bangkai pny org

    ReplyDelete
  19. ini hebat sehingga OBE juga tidak mampu untuk mencipta idea lawak seperti ini...zaman Obe sudah berlalu~~~~

    ReplyDelete
  20. da bace dialog.. cm bodo nak ngaku ganster..
    gua jumpe lu tepi jalan, mati lu kna sapu~
    berani kuar umah r.~!!!

    ReplyDelete
  21. 4 thumbs up!!

    politikus..
    1. Berjuang demi poket sendiri..
    2. Berjuang demi rakyat (untuk poket sendiri)

    ReplyDelete
  22. bodoh all of u

    ReplyDelete
  23. puiii obe!!!

    catwar

    ReplyDelete
  24. seorang pegang telur at 0.58.haha

    ReplyDelete
  25. mana satu ko ni obe??

    ReplyDelete
  26. lu orang jgn jadi bodoh la. skrip letak atas meja tu just an act of sarcasm. baca skrip pun an act of sarcasm. ptuiii.

    ReplyDelete
  27. Abang aq pn ada lam vdeo nih..mengamuk abis mak aq tgok..haha

    ReplyDelete
  28. Anon 12:47
    Kau yg dungu dan slow kot.
    Boleh aje nak letak kadbod kat camera tu. Bukan diorang tak pernah buat.
    Saja je nak sarcastic.
    nk tunjuk clip Panglima Ludah is staged. x ikhlas.
    jgn slo sgt.

    ReplyDelete
  29. Parti PAS pukima stop promoted parti ko kat sini ok...tak bosan ke dgn politik.. Aku lebih rela kerajaan malaysia jatuh di tangan kafir dari jatuh di tangan PAS puiiiiii aku ludah pas.puiiiiiiii gi jahanm dengan tok guru..

    ReplyDelete
  30. Anon 04:1515
    Ada lg baiknya kalo lu yg jd kapir bro. Sbb lu trlampau bodoh tanpa batasan..

    ReplyDelete
  31. Obe bagi salam kat FB.... Gempak!!

    ReplyDelete
  32. THIS IS FULL OF WIN!

    semua bnda diorng buat mmg sarcastic.
    angkat towel busuk kt blkang xleh blah.

    well, at least the video quality is way much better than the so-called panglima.

    ReplyDelete
  33. cilake..lepas pegang telor pastu bau (cover: gosok2 hidung). memang cilaka ini budak2..hahaha

    ReplyDelete
  34. hahaha, dia perli la, bukan baca skrip...
    xnampak kat video panglima ludah 2 macam dia baca benda..
    haha

    ReplyDelete
  35. walopong berjuang utk poket sdn or rakyat tp kita sebagai RAKYAT ada hak memilih ..paham! kalu yg berjuang utk rakyat menipu kita tukar balik 5th lagi dari kasi kat UMNO penipu kaut kekayaan negeri kita masuk poket depa berpuluh tawon..jgn jd bodoh!!!

    ReplyDelete
  36. kalo x salah kyopropaganda ialah mamat yg jatuh spek tuh.....kalo x salah ar....hehehehe....kreatip gak bebudak uitm lendu nih...hahahaha

    ReplyDelete
  37. org yg paling bodoh adalah org yg xfaham video ni hanyalah sarcasm.

    ReplyDelete
  38. so kalau bg kat pas, pas takkan makan duit rakyat?

    seriously???!!!

    BN=Pembangkang same je..

    nak dapat projek kene bayar poket wakil rakyat...

    the wakil rakyat bagi anak bini makan pakai duit tu.. beli kete besar.. rumah besar.. cetak poster untuk kempen seterusnye..

    kalau kau betul2 wakil rakyat tak payah kempen pn rakyat cari kau suruh jadi wakil..

    politishit!!

    ReplyDelete
  39. ramai sungguh yg rase dia pandai, org lain semua bodoh....btw this is a great parody

    ReplyDelete
  40. KAFIR SIAL MAMAT NI ---> anon, 21 December 2011 04:15...saje nk provoke, kimak lu anon, ckp je la ko ni non-bumi..abis cter

    ReplyDelete
  41. Fuck to PAS!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails