Tuesday, 27 December 2011

Serius Hot - Holy Shit Selena Gomez (8 Gambar)


HNGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!

Damn you Bieber! Brb.................







Laporan asal HotCelebs


51 comments:

  1. 1st! Gilalah cantik!@

    ReplyDelete
  2. sy mahu ini untuk teman tido!!wahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun buat tmn tidur kalau ajak main sex mesti dia suka main puas2

      Delete
  3. Mak aku lagi hot.

    ReplyDelete
  4. Superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb!!!!!!

    ReplyDelete
  5. geram tgk ktiak die.mesti wangi.

    ReplyDelete
  6. toceng....toceng...

    ReplyDelete
  7. baru nak minat SG, alih2 JuBor ni usha pulak.. JuBor, Jubor

    ReplyDelete
  8. mesti bieber nak maen dgn selena ni kat kolam ni jugak,fap3x bunyi air berkocak~~~
    Megat,JB

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn nk mimpilah bieber nk main dgn selena aku bunuh dia baru tahu.dia x sesuai dgn lebih baik aku dn selena jer org lain x perlu nk sibuk dn tgk blhlah aku main dgn dia dlm kolam blhlah fap fap mesti dia suka.

      Delete
  9. BORING ZZZZZZZ I tak suke Selena Gomez

    ReplyDelete
  10. I see tze mole!

    ReplyDelete
  11. alah..biase tgok cermin je nampak muka ni..

    ReplyDelete
  12. hard to not fap ahhahaa

    ReplyDelete
  13. ini bukan selena gomez ini katy pery la...

    ReplyDelete
  14. exploitation at its' best.

    ReplyDelete
  15. aku bajet cup A ni.. it would be nice if she got cup B ..owmmm

    ReplyDelete
  16. aku ingt artis meleis jer yg suka amik gambar basah mcm ni taruk dalam buku mangga lulz

    ReplyDelete
  17. Anon 27 December 2011 02:06

    Aku setuju dgn kau... ketiak dia nampak mcm wangi.. ingin aku menjilatnya...

    ReplyDelete
  18. jilat je la monitor tu, tak sama tp serupa...hahaha

    ReplyDelete
  19. she make me feel horny... lol

    ReplyDelete
  20. Football

    Association

    of

    Penang

    .........approves.

    ReplyDelete
  21. saya suka jilat ketiak

    ReplyDelete
  22. she's hot, she's beautifull, she's sexy, but somehow she turn me off. maybe muka childish sgt kot...

    ReplyDelete
  23. Kenape 8 je? Obe! Kau usahakan dapatkan pic bogel die pulak ok? Boleh fap nanti.

    ReplyDelete
  24. Semua muka fapper =.=

    ReplyDelete
  25. Fap!! Fap!! Fap!! Argh!!!

    ReplyDelete
  26. tunang keling kau tu tak marah ke abepig?

    ReplyDelete
  27. tak lawa . tetek kecik macam buah oren potong separuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetek kecik biar seksi dn hot kalau setakat tetek bsr apa yg bestnya

      Delete
  28. ben xii kte tetek dia cm oren separoh.. tapi lau bg pondan x de tetek pun dia layan

    ReplyDelete
  29. to @Elros Alcalime "Bieber is one lucky girl",
    epic comment is epic :))

    ReplyDelete
  30. Anonymous said...
    ini bukan selena gomez ini katy pery la...

    27 December 2011 02:43


    -BODOH-

    ReplyDelete
  31. selena gomez ke katy pery ke.. yg penting mantoppp .. babi

    ReplyDelete
  32. ini bukan katy perry, bukan selena gomez

    inilah MAIMON TALIB

    ReplyDelete
  33. awwwwwwwwww yeah

    ReplyDelete
  34. BREAST DIA LICIN MCM TELUR. WUWWUUUUUUU~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk jer aku jilat breast dia kalau hisap puting dia mesti best ni

      Delete
  35. memang hot la..utng biebir..

    ReplyDelete
  36. Woooww.. hots, verry good, i like it

    ReplyDelete
  37. even though breast die kecik die still nmpk hot..she's got the sex appeal.. xpyh trying too hard to look sexy

    ReplyDelete
  38. perghh kalau mandi dgn dia kt kolam skrg mesti best kalau blh bogel terus x payah nk pakai baju dlm atau mandi blh main sex terus mmg aku bagi fap2 lah asalkan x ada org tgk sudah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails