Thursday, 29 December 2011

Serius Kreatif - Miniatur Kereta Usang Oleh Martin Otto Lambert (16 Gambar)


Mindblown!

Martin Otto Lambert ialah seorang artis dari Jerman. Beliau terkenal dengan skill awesome beliau membina kereta pada skala miniature but with a twist. Semua model miniatur beliau ialah kereta dalam keadaann rosak dan barai. But honestly speaking dalam keadaan usang macam ini pun the beauty is still there. Check out the awesome details on all of them. Kalau nak lagi sila ke laman web Martin Otto Lamber disini






Laporan asal Lambert

23 comments:

  1. 1sttt fuck obe

    ReplyDelete
  2. euwww~ anon nak fuck obe?? uurrghh..
    btw, sgt klasik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm., fap..fap..fap..urghhh..ahh...

      Delete
  3. 4rd tusuk

    catwar

    ReplyDelete
  4. gile detail....built to be kereta burok...

    ReplyDelete
  5. Pergh macam kereta berskala 1:1

    ReplyDelete
  6. last ! fap fap fap fap...eh wait... ah.. nvm fap fap fap....

    ReplyDelete
  7. kena hantar Overhaulin nih....

    ReplyDelete
  8. Serius detail...

    ReplyDelete
  9. fuckin lucky #10

    gile detail. da mcm miniature killer dah.

    yours sincerely,
    mr.obe buttlickers

    ReplyDelete
  10. muka die mcm Arsene Wenger je aku tgk..hahaha

    ReplyDelete
  11. aku samakan tahap skill die ni lg lbh dr org buat vintage guitar...kira die tiru scratch tue sume2 secara detail...kalah pekerja2 Fender Custom Shop

    ReplyDelete
  12. holy Schmidt.... diz are very beautiful az its very detail...

    ReplyDelete
  13. cool.. boleh tulis pasal mamat ni tentang hasil kerja die. related dengan blog kereta aku. nice report bro!!

    http://sembang-automobil.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. mmg sgt antik....menarik betul...

    ReplyDelete
  15. ini bukan usang,ini exotic..

    ReplyDelete
  16. THIS IS RUBBISH!!!!WHY U KEEP COLLECTING THOSE SCARP OF METALS?THROW IT OR RECYCLE IT

    -Megat,JB

    ReplyDelete
  17. oh..ni rupanya hobi arsene wenger

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails