Friday, 30 December 2011

Serius Cool - Lomo Spinner 360 : Ambil Gambar Lomo Secara Panoramik (8 Gambar)


Hipster shit

Hai Hipsters sekalian? Anda benci digital? Ada duit lebih untuk develop filem dan ambik gambar artistik? Whatever! Ini dia Lomo Spinner 360 yang direka khas untuk kemahuan hipster shit anda. Kamera ini mampu mengambil gambar secara 360 darjah. Tarik picu dibahagian pemegang dan kamera ini akan berputar sebanyak 360 darjah dan pada waktu yang sama mengambil gambar panoramik. Ia dijual pada harga USD 151.49 sebuah. Expensive piece of plastic hipster crap! LOL





Laporan asal Pocket Lint

16 comments:

  1. mana nak cari nih... nak3!!!

    ReplyDelete
  2. barang baek nih! tp nak cari kedai mau cuci gamba susah beb!

    ReplyDelete
  3. NI NGAM SANGAT NI TUK AMBIK PIXS SEX SECARA BERAMAI2X HAHAHAHA

    Megat,JB

    ReplyDelete
  4. siapa tau mana nak cari ni dalam msia?

    ReplyDelete
  5. anon

    kat rip curl klcc ada..
    tp bukan version ni..
    dia plain hitam..

    ReplyDelete
  6. dekat click shop ss2 ada.. murah.

    ReplyDelete
  7. handphone pon dah boleh buat skg dah. :P check it out. http://ummuaisyahmohdros.blogspot.com/2011/12/johor-darul-takzim.html :P

    ReplyDelete
  8. beli on9 kat ROFLCAM...taip je kat fb,roflcam...mcam2 jnis kamere analog jual c2,lomo,holga...lau nk develop film pn leh kat c2...nti die cuci n scan msuk cd,then leh uplod kat fb,hehe...stakat ni,roflcam hrge pling murah n servis terbaik =D

    ReplyDelete
  9. haiihh...tak lama lagi hipsters ni jadi macam orang2 amish.

    ReplyDelete
  10. iphone 4 ada application panorama :) boleh tahan juga:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails