Wednesday, 21 December 2011

Serius Shit - Mari LIhat Jasad Kim Jong Il Dan Cara Pegawai Kerajaan Korea Utara Meratapi Beliau(12 Gambar)


Rip Dear Leader

Dear Leader yang dikasihi jutaan rakyat Korea Utara meinggal dunia 2 hari lalu. Hari ini jasad beliau dipertontonkan kepada rakyat jelata Korea Utara Darul No-Kpop. Pembesar-pembesar negara memberi penghormatan terakhir kepada mendiang yang berhati mulia dan mengikut laporan rasmi media Korea Utara ialah pemain golf terbaik dunia. No seriously menurut laporan media disana Kim Jong Il pernah bermain golf dan total shots beliau ialah 18 pukulan untuk padang 18 lubang. That means,18 hole in ones. Super guy. Malang Tiger Woods tak berguru dengan beliau.

Anyway Korea Utara kini dibawah pimpinan anak beliau Kim Kardhasian Kim Jong-un (28). Rakyat jelata yang ingin melawat boleh memberi pengormatan terakhir dan meratapi kematian beliau di Kumsusan Memorial Palace di Pyongyang sehingga 28 Disember ini. Selepas itu jasad beliau akan dibawa keliling Pyongyang sebelum diletakkan didalam makan keluargabeliau. Semoga roh beliau dirahmati Marx , Engels , Lenin dan Kim Il Sung. #Sarcasm






Laporan asal Reuters

54 comments:

  1. 2ND....OR 3RD?......YEEAAHHH...

    ReplyDelete
  2. you forgot Chairman Mao

    ReplyDelete
  3. wonder if their weeping legit or not?.....kui3... :P

    ReplyDelete
  4. ko xnk plak citer psl anak dia trpksa wat plastic surgery smata2 nk bg muka dia sbijik mcm ayah dia..

    ReplyDelete
  5. cam kene pakse nanges jer nih

    ReplyDelete
  6. Is it me or that all north koreans are so scared shit so much that they became so good at fake crying?

    ReplyDelete
  7. pigshit la 1st scond third smua nih!!!

    ReplyDelete
  8. "Korea Utara Darul No Kpop" Heheheh

    ReplyDelete
  9. THIS IS SAD...HAIL Kim Jong II!!!

    ReplyDelete
  10. k-pop camnilah.. nangis pun ada style

    ReplyDelete
  11. ni bukan kpop la, kpop tu plastik!!!!

    ReplyDelete
  12. wah macam Snow White. Siap masuk keranda kaca. okbye.

    ReplyDelete
  13. mana anak dia yang hensem, anak seken last tuh??

    ReplyDelete
  14. aku x leh thn laa mcm mana kim kardaSIAN hampir tjebak dlm artikel nie..LOL

    ReplyDelete
  15. total communist, wondering kalo pengerusi kumpulan public bank punyer funeral

    ReplyDelete
  16. Pic last buruk shial. Babi buruk. Xley blah arr.

    ReplyDelete
  17. sapa tak nangis, nnti kene fucuk upside down jonkor style bro... LOL

    ReplyDelete
  18. weiii.. gambar second last tu, yg tengah tu mcm Abon la.. haha..

    ReplyDelete
  19. Dah macam fake dah aku tengok semua ni nangis, ke memang pelesu? Heh heh

    ReplyDelete
  20. anak dia mcm muka babi ler... mak dia fakap dgn babi ker...

    ReplyDelete
  21. gmbr last geng2 penjilat bontot menangis... sampai org tu mampos pun nk bodek gak.... LOL

    ReplyDelete
  22. huduh gila depa ni qeyaw.....

    ReplyDelete
  23. hello nufags, ya semasa hidup Kim Jong II ni antara ditaktor yang agak kejam jugak lah, sila google "the worst dictactors" and u will see Kim Jong II in the 1st rank of the worst dictactor in 2009 kalau tak silap, btw RIP non-kpop leader.

    ReplyDelete
  24. benci betul aku kat org yg suka komen 'first' kat blog ni...diorang ni apsal?

    ReplyDelete
  25. Harap header BS bole tukaq kpd kepala KJI sebagai penghargaan drpd rakan seperjuangan. Sekian

    ReplyDelete
  26. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat...amin

    ReplyDelete
  27. I guess Kim Jong-il IS actually...
    ill.
    YEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

    ReplyDelete
  28. kaki bodek sume tu yg nanges..

    ReplyDelete
  29. tipu arrr nangis2 ni..balik rmh,,masuk bilik lompat2 kegeriangan

    PLAYBOY LINDSAY LOHAN (10 gambar)-enter with your own risk

    ReplyDelete
  30. La aku ingat kim jong II ni baik sgt smpai derang serius melalak. tp diktator terkejam pulak...eh siyes aku tak paham apesal si arwah ni femes sgt. -_-

    ReplyDelete
  31. Hish, bodek apenya bai, kantoi tak nangis esok-esok kene bunuh terus kot. Sini tak bodek busuk-busuk pun tak dapat tender je weih.

    ReplyDelete
  32. 1001 kisah pelik berkaitan Mendiang Kim Jong-il dan rakyat Korea Utara ...

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2011/12/trivia-1001-kisah-pelik-berkaitan.html

    ReplyDelete
  33. obe, lu ada tengok trailer game HOMEFRONT tak?

    ReplyDelete
  34. kaki bodek(1% dari populasi korea utara) = nangis sedih betol~
    rakyat jelata(99% dari populasi korea utara) = nangis KEGEMBIRAAN~ anak dia muda la umur 28, senang kot nak tumbangkan~

    ReplyDelete
  35. Hail Kim Jong...
    The only leader who hate America. America = Freemason. We need more people like him to take down the Freemason country.

    F' all hater, suck my dig bick.

    ReplyDelete
  36. 18 shots in 18 hole course?..are u sure abang obe. other source said 38 under par on 18 holes course (with no fewer than 11 holes in one)..anyway tu pon dah godly..dear leader Kim

    ReplyDelete
  37. semoga rohnya dapat berehat di neraka bersama abg nuar peliwat kebangsaan 1Malaysia. upah budak2 turunkan bendera, what a sick joke.

    ReplyDelete
  38. tu la. aku tgok semua menagis, mcm fake ah.. klo tgok dia nyer video tu lagi ah.. smpai berguling2 nangis. aku pun jd naik pelik....

    ReplyDelete
  39. I poop. K poop.

    ReplyDelete
  40. All who attend this funeral lokk like a bunch of super ass kisser. haha

    ReplyDelete
  41. ☑Osama Bin Laden (54)
    ☑Muammar Gaddafi (69)
    ☑Kim Jong Il (69)

    Ramai pebenci Amerika meninggal satu demi satu tahun ni.

    ReplyDelete
  42. @Che Armad : x cukup 1001 kisah pelik pasal beliau..aku sunatkan hang lagi skali.

    @sallehsi: sila masuk sekolah balik utk belajar pasal sarkasm dengan lebih mendalam.

    kosa kata : lobtch (loe bitch?) apa pelik2 kosa kata aku dapat kt blogserius hari ni?

    ReplyDelete
  43. @funaki : sempat lg lu nk berpolitik kat sini..umngok btol..aku sokong brader adam!brani tegakkan kebenaran..ckp x srupe bikin..mansuhkan ISA kunun..agaknyer ko ni kaki bodek najib...hahaha

    ReplyDelete
  44. ko pahal kutuk2 dear leader ni obe! aku peminat setia dia tau.. n im still weeping..huhuhu..

    p/s-dh la kematian almahrum gadaffi aku x habis berkabung lagi..:(

    -----ALIA

    ReplyDelete
  45. dulu mak ak penah cakap, time allahyarham tun abd razak meninggal dunia, semua rakyat menangis n sedihh.. same la mcm nie.. kehilangan besarr..

    ReplyDelete
  46. So, apa kata lepas ni kalau Najib mati kita awetkan mayat Najib. Pasti akan diratapi oleh Panglima Perang...

    ReplyDelete
  47. f.y.i allahyarham adalah panggilan utk org islam yang meninggal, kalo non-muslim kite kne panggil mendiang. nak betulkan ape yang ade sorg brader ckp, 'semoga roh allahyarham dicucuri rahmat' and one more, he's not even muslim, how can you say he'll be blessed when he died, only islam is the religion accepted by allah s.w.t

    ReplyDelete
  48. well pasal diktaktor tue kompem2 ah amerika yg buat,kan amerika nk kausai NK tp pemimpin2 NK x tunduk pada amerika,,hahahah so i guess there will be a new interantional relations between AS dan NK,,well harap anak die berpendirian mcm bapak die ! RIP dear leader

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails