Friday, 30 December 2011

Serius - V For Vendetta Versi Malaysia : SRS BSNS


Derp! .. Malaysia Shall Prevail!

Thanks
@ShalizaMokhtar for the tip



64 comments:

  1. Hahahahahahahahahaha!!! Apesal tak pakai topeng Ultraman je? Wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. too long, too slow, too much twitching,

    DIDNT LISTEN!

    im sorry, but im not convinced, should try harder then.

    ReplyDelete
  3. V Mask very the old skool...I prefer the troll mask as the symbol of justice!!So, go get your troll mask and wear it on that night....

    ReplyDelete
  4. Body x tough mcm V. Kurang keyakinan

    ReplyDelete
  5. sound like chinese

    ReplyDelete
  6. NI MUET DAPAT BERAPA NI???

    -Megat,JB

    ReplyDelete
  7. Arghhhh man... was just planning to fap. There goes my intention... fu

    ReplyDelete
  8. Bodoh Obe, ingat kami tak tau ke ko tu. Dah la gemuk gedempol. Setakat baru tengok Vendetta dah nak terover spirit, pergi mampus la.

    ReplyDelete
  9. vendetta pelat cina...

    kahkahkah

    y u no give free mask?

    ReplyDelete
  10. kami sudah gembira di bawah pemerintahan Dear Leader DS1M. kami tak perlu demonstrasi. ini semua agenda pembangkang! jangan jadi kuda tunggangan anwar ibrahim! jangan jadi macai kepada mereka! ingatlah tanpa UMNO, tanah ini tak mungkin memperoleh kemerdekaan!

    AKU LAPAR!

    ReplyDelete
  11. byk komen kutuk2 je kat youtube..sedeyhh!!!.. haha

    ReplyDelete
  12. sloooooow.....Zzzzzz.....

    ReplyDelete
  13. apa kejadah.

    nak revolt ambik inspirasi orang luaq, ambik la hang jebat.

    dah la cakap pelat. skrip? tiru seketoi seketoi.

    cakap la bahasa kebangsaan. bukan semua orang malaysia paham speaking mat saleh pelat hang.

    sikit pun aku tak terpengaruh kahkahkahkahkah

    pegi balik cebok muka la woi!

    ReplyDelete
  14. Lame!!!!!!!!!!

    Noob!!!!!!!!!!

    #LOL

    lanjiouuu lah Forever alone ah beng!!!

    ReplyDelete
  15. aku pun minat gak tengok v for vendetta and very inspiring film tp ni....well...itu hak dia,aku nak buat pa.....thn gelak jelah!
    Malaysia is a peaceful country man!I hope....what more do you want?

    ReplyDelete
  16. Ni mesti Obe ni di sebalik topeng!!! lahanat ko obe!!!

    tapi obe tak minat politik2 ni...Obe pengkritik bidang agama..tahap pope john paul II...

    ReplyDelete
  17. i weep for msia seeing the comments section...

    ReplyDelete
  18. bodoh punya orang.tiru icon negara luar. buat malu je wei. pakai lah icon negara. sejarah negara pun tak tau ada hati nak ajak revolusi. puihhh

    ReplyDelete
  19. no wonder la Indonesian panggil kita Maling. dah terbukti . haha

    ReplyDelete
  20. dgr pelat cina. cina mmg bengap kan bab2 sejarah?

    ReplyDelete
  21. Syaz1 je semangat mempertahankan mamat ni... join la dia occupy dataran bro.. kami kutuk2,gelak2 je blakang screen komputer..hahaha

    ReplyDelete
  22. dah basi. sila guna cara lain.

    ReplyDelete
  23. AbgBotakAbgGondoL31 December 2011 00:31

    Kalau aku jumpa budak yang pakai topeng V for Lanjiao kat dataran merdeka nanti aku ludah!

    ReplyDelete
  24. 1st time aku komen sini even lama dah kat sini..
    revolusi..gelak aku for V. bkn kuda dah..keldai tunggangan..

    ReplyDelete
  25. brapa DAP bayaq dia??
    msti juta sial..
    trok sgt mesia dipandangan dia..
    jd wrganegara lain laa..

    ReplyDelete
  26. Too long to listen.Its not that i don't care for my country, but the act of blaming is just nonsense.Why cant there be any cooperation? or maybe channel it out through the voting/electoral process. V would be ashamed to know about this.

    ReplyDelete
  27. Syazlin,

    mmg la kau boleh kutuk blakang papan kekunci je, nama pun keyboard warrior. kutuk pun sebab kau takde otak nak jawab isu2 yg dia bawa.

    ReplyDelete
  28. sape kate takde..ada2..tapi letak kat lutut.. maklum la,mahasiswa je.haha :trollface.jpg:

    ReplyDelete
  29. To V mask : I dont feel what u're feeling. You r just trying to bullshitting others. If u don't stand with the current system, then do the necessary during the election. Numbskull v mask...show your face. What a dumb trying to imitate others...

    ReplyDelete
  30. kalau cha ya nun alif pegang negara ni . hak ugama kite kemane.. PAS atau BN sahaja.. DAP (Dapat hak, Agama tolak tePi) tak leh pakai. Cakap malay unfair. hang pun sama la.. V? go F**k a Vig*na laa...

    ReplyDelete
  31. macam bodo..sikit pun aku x terpengaruh. disable comment kt youtube plak tu.. kalau berani, kalau rasa diri tu outspoken sgt... x payah la pakai topeng. ckp je terus..

    ReplyDelete
  32. hahaha...da disable komen..tak tahan maki letew

    ReplyDelete
  33. Hanya hasrat hati sorang cina yang tak puas hati.


    blewerrrkk..

    ReplyDelete
  34. Hahaha macam oranf bodoh jer,, aku tahu semua nak ambik kesempatan nak tunjuk hero..... aku tahu ini agenda DAP....... jadi obe otak singkat kononnya berfikiran luar dari kotak pikir video nie bagus utuk blog dier pun jadi pencacai hahahahaha
    sedih

    ReplyDelete
  35. kenapa tak buat occupy sebab agihan ekonomi kaum tak seimbang diantara bandar dan luar bandar... dimana cina pegang ekonomi di bandar-bandar dan majoriti melayu masih mundur dan menjadi pekerja di kampung- kampung.

    Jadi ini yang patut kita lawan tentang ketidak stabilan ekonomi dan monopoli kaum... sapa setuju dengan saya sila pakai topeng TROLLFACE dan ULTRAMAN......
    sebab lawan kita tetap lawan hahahaha

    ReplyDelete
  36. fucking chinese, 3/4 of the video aku dah click youtube link nak curse kat comments. sekali comment section disabled. V for very penakut. dasar pemakan babi.

    ReplyDelete
  37. #LOL

    forever alone ah beng talk about freedom of speech but disabled comment on youtube channel..

    Lanjioouuuuuu punya forever alone ah beng

    #LOL

    ReplyDelete
  38. video disable comment! penakut, sila pegi mati sorang2~

    ReplyDelete
  39. dalam pakatan ada 3 big boss ... Anwar, kapal, Nik Aziz ... depa semua nak rasa jadi perdana menteri dengan agenda masing2 ... agak kalau pakatan menang PRU 13 sape la yang jadi big boss ... kalau bagi anwar, nik aziz sure kata bagi aku dulu ... aku dah lama, umur pun tak panjang. sama gak dengan kapal ... boleh pening camni ... renung2kan & selamat tahun baru ...

    lagi satu ... barisan nasional ada 1 big boss ... dalam ape jua organisasi ... baik dalam family, company, persatuan & pertubuhan haram hanya ada 1 big boss ... 2,3,4 boss kalu ...

    ReplyDelete
  40. lepak-ing la not lapak-ing, cakap pun tak betul nak revolt. pakai mask vandetta pulak tu. pakai muka sindri la kalau berani hahahaha!! obe jgn cakap tu ko buat suara chinese lol.

    ReplyDelete
  41. Student mesir demo...

    Ko pon nak demo...

    Org luar buat occupy...

    Ko pon nk buat occupy...

    Xde original langsung perjuangan v ko ni...
    Setakat nk pkai topeng v pastu nk buat kecoh!

    Lg 1 aku tgk demo2 kat negara nie bajet nk weekend jer...isnin nk masuk keje/kelas...bodoh....

    Ni lagi PENGECUT Bajet org ramai nk sambut new year bk buat demo....
    LAME ASS....

    ReplyDelete
  42. mcm mane like boleh banyak dari dislike ni..klik dislike if cant maki on the comment section please ! its tonight !

    ReplyDelete
  43. people's comments pun kenot handle, fail v. v for vagina = pussy. disable comments like pussy.

    ReplyDelete
  44. dear sir, go read this month pnya times, how to revolt, all the pain and the cost before u do something like this.is it really worth it to revolt?pemimpin msia ni dh ckup diktaktor ke nk revolt?

    last time i heard the gov gives away free money to each family.bkn nk ckp our gov so good n flawless. it just x smpai masa nya lagi nk revolt. maybe tnggu lagi next 10 years when theres no longer cheap medical treatment n school fees.ok?

    ReplyDelete
  45. Malaslah nak buat demonstrasi lagi. Asyik-asyik melayu jer kena simbah air gatal, gas pemedih mata ngan rubber bullet. Yang kena pukul pun melayu, yang tukang pukul pun melayu. Melayu pukul Melayu. Bangsa lain apesal tak join ? Nampak sangat pentingkan diri sendiri. Bangsa lain duk gelak-gelak jer tengok kita. Lan Qiao sungguhlah. Ko nak demo, demolah sendiri. Aku serik.

    ReplyDelete
  46. bodoh stupid piang.

    penakut punya ultra faggot pakai topeng nak buat revolt

    che guevara dulu telanjang je muka dia buat revolt

    fuck anonymous, fuck ddos 'hacking'.

    hidup BN!

    ReplyDelete
  47. Selamat petang Jimbit jimbit sekalian

    ini video versi BM dan ada comment seciton

    http://www.youtube.com/watch?v=B0GpZwOqlzE

    enjoice

    ReplyDelete
  48. aku bukan penyokong bn dan aku bukan racial hatred. tapi cina camni nampak beno berselindung dibalik 'revolusi untuk menukar kerajaan' dengan hasrat nak merampas hak2 bumiputera.cakap bahasa malaysia pun tersekat2 agaknye ape lagi pasal sejarah malaysia. kalau jenis ni masuk politik biar kau bn atau pembangkang aku takkan sokong kau. buto nak ambik hak bumiputera.aku benci giler bila sesetengah cina cakap mereka di treat sebagai second class citizen.kepala bapak kau sial.padahal negara malaysia ni semua cina dah sapu( sebab umno babi yang bagi kat depa.pukimak pengkhianat negara) pastu nak langsi cakap camtu.sebab orang melayu tinggal ada keistimewaan dibidang pendidikan je.tu pun kau orang nak rampas gak? bukan melayu je yang racist tapi cina yang tamak pukimak.pastu plak bila aku tgk kat page MURTADS IN MALAYSIA pun banyak nama cina je yang komen kutuk2 islam. aku tak benci cina tapi kalau perangai macam babi kau nak harap aku suka kau? silap2 kena tebas kepala kau baru kau tau sial.ade jugak cina yang baik. jiran2 aku baik tapi ada sesetengah tu memang dah tak nampak patriotik lansung dah.cakap melayu pun tak reti. ape buto kau dok malaysia tapi tak reti cakap melayu? dulu zaman mahathir aku masih ingat pertubuhan2 cina memintak 10 tuntutan kaum cina kalau nak dapat undi mereka. tak ke ada udang disebalik batu tu?

    bn memang fuck. tapi aku harap bila pr menang diharap supaya perlembagaan msia dipertahankan. bukan ketuanan melayu tapi ketuanan islam. this earth belongs to ALLAH, jadi sebagai umat yang menyembah ALLAH, kita layak menjadi tuan dimuka bumi ciptaan ALLAH. kalau islam jadi tuan, nescaya bukan islam pasti hidup dalam keamanan dan kemakmuran jugak sebab islam itu mejaga hak bukan islam juga.ketuanan melayu tak macam tu.umno babi cakap je ketuanan melayu tapi hak2 dan tanah2 orang melayu habis dijual ket orang cina.melayu paling kaya pun rangking sepuluh dibawah bukan melayu.itu yang kau cakap ketuanan melayu tu? KEPALA HANJING KETUANAN MELAYU CIPTAAN UMNO BABI!!!!!!!

    ReplyDelete
  49. DENGAR LA CAKAP CINA BABI NI. SEMUA BENDA TAK BETUL. GI BUAT NEGARA SENDIRI LA. SEMAK BETOL! CAKAP PON PELAT. TUTUTUTUTUTUTUTU CECECECECECECEC. PTTUUUIIHH!!!!

    ReplyDelete
  50. VoilĂ ! In view, a humble vaudevillian veteran, cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity, is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified, and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition! The only verdict is vengeance; a vendetta held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose, so let me simply add that it's my very good honour to meet you and you may call me V.

    ReplyDelete
  51. ape cerita this forever alone ah beng semalam?

    Mak tak bagi keluar ke?

    #LOL

    ReplyDelete
  52. lame copycat. jean-paul marat can do better.pffftttt

    ReplyDelete
  53. DAP, PKR & PAS!! Go to hell!!

    ReplyDelete
  54. @ Al-Saacheznie... bukan kerja pembangkang k..nie group tak sokong mane...jangan la nak tuduh sebarangan...kumpulan nie cuma memperjuangan hak2 rakyat....ape kate ko join dak2 nie...baru ko tahu...jangan nak main tembak jer.....

    ReplyDelete
  55. AnonymousJan 3, 2012 04:52 PM
    @ Al-Saacheznie... bukan kerja pembangkang k..nie group tak sokong mane...jangan la nak tuduh sebarangan...kumpulan nie cuma memperjuangan hak2 rakyat....ape kate ko join dak2 nie...baru ko tahu...jangan nak main tembak jer.....

    -TAK PAYAH NAK 'GROUP-GROUP' sangat la... jijik orang mendengarnya... ghuahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  56. nie bnyk tgk dvd nie...xpon cina babi mne tah yg wat event nie yg sememangnye ade udang di sbalik batu...korang lom dgr lg polis mlaysia tembak mampos si demonstrasi2 poyo nie kn?bile malaysia dh huru hara mcm kat mesir bru korang tahu...selagi keistimewaan orang melayu x terjejas x perlu la korang nk ikot sngt demnstrasi poyo nie...bile mlayu tertindas sngt2 aku join korang nk demo kee...nk perang ke...please jngn gado sesama melayu..assalamualaikum..

    ReplyDelete
  57. AnonymousJan 23, 2012 09:34 AM <--- KOOOO TEEEE anon

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails