Friday, 9 December 2011

Serius Indo - Random Gaya Indo


I can't explain this



34 comments:

  1. aku ingat aku first.ada jugak viewer lagi laju dari aku.shitness. btw,aku pun xdapat nak explain video ni.aku tertekan.nak pergi toreh mata jap.brb.

    ReplyDelete
  2. what in the hell are they thinking? fucking indomee

    ReplyDelete
  3. lol. helmet terbaru dipasaran. boleh mengurangkan carbon dioxide di udara. XDDD

    ReplyDelete
  4. KREATIF TAPI BANGANG indon2...

    ReplyDelete
  5. greener environment perhaps, revolutionary way to reduce carbon footprint

    ReplyDelete
  6. in case kalau diorg trkorban accident, kire tak sia2 la cos bile kna tanam, dgn pokok2 tu skali bleh tanam.

    patut apply kt mat2 rempit Malaysia.

    ReplyDelete
  7. pls don't xplen..just enjoy laughing at 'em. hahaha lol =D

    ReplyDelete
  8. bodo.dari bawak moto pakai pasu bunga baek korang gi melancap oi.

    ReplyDelete
  9. ini 2-3 bulan selepas Gunung Merapi meletus. Mereka buat kempen tanam pokok-pokok yang mereka 'pakai' tu di kaki Gunung Merapi. Inilah keistimewaan Jogja.

    "Istimewa negrinya, istimewa orangnya" :D

    ReplyDelete
  10. ku jejak jalan yang berliku..membara jiwaku..memburu impian....pergh!!!! dah macam gile2 remaja siyyyallll....

    ReplyDelete
  11. arai baru ke ?? fuckin mind blowing

    ReplyDelete
  12. mereka kekurangan OKSIGEN... pokok kan menghasilkan proses PHOTOSINTESIS dimana ia menggeluarkan OKSIGEN dan menerima KARBON DIOKSIDA dari manusia...

    manakala manusia menerima OKSIGEN dan menggeluarkan KARBON DIOKSIDA...


    thats y i think...

    ReplyDelete
  13. senggama minda ~~

    ReplyDelete
  14. haha.. ntah apa2 lah..
    stylo kot bagi yang memakai tu.hehe

    ReplyDelete
  15. tengok dorg punya jalan raya, berterabur. line tak ada main lalu mcm tu je

    ReplyDelete
  16. Treebute to Yogya is a public performance and is meant as a homage to the very green city Yogyakarta. Not only with a lot of trees in the streets and gardens but also with the surrounding of the rice fields. Now a day the city is still quite green but modernization goes fast and changes the city environment. TREEBUTE to YOGA is also a wink to the idea for direct CO2 compensation while driving the motorbike and keeping Yogya green. The tree on the helmet is a Banyan (Beringin) tree which gives lots of shadow and protection and is seen as a divine tree.

    Source:: http://www.saranuytemans.net/birdprayers/Treebute.html


    Don't judge too quick. Setiap perkara yg berlaku mesti ada sebabnya. This is one of their green campaign.

    ReplyDelete
  17. indon selalu dtg dgn idea2 ba nga sin ta.

    ReplyDelete
  18. I recommend them Toyota Prius

    ReplyDelete
  19. Kajian doktor pakar2 mengatakan

    Dengan memakai topi keledar sebegini dapat melancarkan kandungan oksigen ke dalam paru2..Pokok juga bertindak meneduhkan si pemakai dari pancaran UV yang x nampak pada pandangan mata hati pemakai

    info bleh tgk disini

    http://www.wikindon.org.in/green&helmet!#34stupidcowlikeindon/33456/s2

    ReplyDelete
  20. *takleh berhenti gelak*

    ReplyDelete
  21. x terkata untuk 59 saat

    saat yang ke 61

    apa la yang aku tgk ni

    saat yang ke 63,komen aku kat sini

    ReplyDelete
  22. Malingsia lagi jelek..

    ReplyDelete
  23. lol i thought indonesians are stupid. turns out, org malaysia lagi bodoh.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails