Monday, 19 December 2011

Serius Bodoh - Bila Kawan Ramai Keliling Kita


Inikah contoh kepimpinan Melayu Bangsa Terpilih Islam?

Bila kawan ramai kita
Cakap besar tunjuk belang
Tapi bila sorang-sorang.......

Google the rest of the lyric. Lagu Butterfingers ini famous dowh..Just so u know. Kami bukan kuda Anwar. Kamu bukan kuda Pembangkang. Kami kereta kebal Merkava yang akan melanyak politik perkauman dan kaut sendiri parti kamu. Setakat ludah Merkava apa ada hal? 120mm shell coming your way in the next PRU. Don't fuck with golongan muda!

Oh... lepas ludah takbir ye? Bagus.

Thanks Leemy Lu for the tip on our Facebook





Dan ini REMIX yang lol .. Thank @EmanTheHalia #LMFAO




111 comments:

  1. pak lah pernah berkata... ini.. ini ini.. bodoh.

    ReplyDelete
  2. fuck this ugly fatty so called 'panglima'!!!

    ReplyDelete
  3. i commented in youtube but i'm gonna comment again!

    muka semua stok rempit x skola jelez dgn bdak skola tnggi2.
    mahasiswa bkn nya blaja mmbabi buta n x amik tahu lngsung psl negara.
    we do know, better than you guys pakcik pakcik sekalian.
    we learn, compare, and follow the best even though its against the dominant.
    mahasiswa ada pndapat sendiri, sbb diorng ada otak, diorng blaja politicl science, diorng blaja sejarah dunia, diorng belajar falsafah n byk lagi.

    jgn slahkn golongan muda klu mata diorg dh celik dan pendapat bertentangan dgn korg.

    and because of this vid, i lost my respect to pemuda umno.u guys should stop acting like a child when u supposed to be a role model.

    ReplyDelete
  4. it reminds me of some al qaeda's vids after they bombed something. ok mari nyanyi ramai2! "ludah mahasiswa!" - nyanyikan dengan rentak dari band indie hujan yg bertajuk ludah amerika.

    ReplyDelete
  5. gangster nih,,, dah la pakai rantai pastuh takbir pulak... syabas2 menunjukkan kebodohan yg nyata

    ReplyDelete
  6. kalau hari-hari makan 10 treler paper utusan dengan pastu pakai pulak songkok lambang umno tu, inilah jadinya.

    obe, lu nikah esok, gua pesan lu check dulu dalam songkok lu ada lambang umno ke tidak, mana la tau kot-kot ada pulak panglima-panglima phtuii ni buat dajei kat lu.

    p/s: aku tak pernah terfikir laungan takbir suci tu akan dihina serendah ini.

    ReplyDelete
  7. Shrek hitam blaja meludah

    ReplyDelete
  8. tak tido lg ke?

    ReplyDelete
  9. aku ad bnyk asgnmnts nk kne anto... mggu ni last lecture...fap..

    ReplyDelete
  10. eee...bodolah penjilat nie...lantak p la diorg nk turun kan bndera aku.korang nie smua layak jilat bontot aku sja.UMNGOK FOREVER LOSER

    ReplyDelete
  11. memalukan lah...

    ReplyDelete
  12. stupid meleis.
    buat malu kaum je. ptuih

    ReplyDelete
  13. kesian sungguh ameno ni, sanggup guna mat rempit berantai anjing sound kat mahasiswa. kalau betul nak ludah bagitahu tempat dan masa. we all akan turun !

    ReplyDelete
  14. politik kat negara ni serabut sungguh. sokong sini salah, sokong sana hancur. korang fikir sendiri nak sokong mana. aku sokong BN pasal aku tau apa hujungnya bila sokong PR. moga BN menang lebih 2/3 PRU 13 ni amin. #ikhlas

    ReplyDelete
  15. Serius POYO macai Najib bin Bik Mama......

    ReplyDelete
  16. hidup pemuda umno! musnahkan studen yang tak sedar diuntung. tak habis2 menjadi pencacai anwar ibrahim. baru belajar sikit dah rasa pandai, pemimpin kerajaan pun mahu ditentangnya. bodoh

    ReplyDelete
  17. penjilat pungkoq najib. dia bajet najib tengok video dia nanti, najib panggil dia, jumpa tepuk2 belakang cakap syabas ka apa. mangkaq, bodoh piang.

    ReplyDelete
  18. sebab kiteorang belajar la , kite orang tau mane kaca mana intan..
    cube ko tyer samseng dlm video ni.. suruh blaja agame x nk, blaja akdemik x nk, nk jadi samseng je.. ni la jd nye.. klu samseng kt videi ni blaja agame x de nye pakai rantai pastu nk takbir.. org mcm ni ko nk sokong, aku pon x paham la..

    ReplyDelete
  19. secara gentle aku amat2 x setuju ngan cara diorg dlm video nih...byk g care ar nak kalo x puas ati. bkn mcm nih ar beb...kalo marah smpai rabak anak tkak, ludah smpai bertong2 saliva tu pon kalo masalah x solve pon x gune....hmmm aku pon ahli UMNO gak...dgn ini berasa malu ngan video nih.....huh...arap2 xde g yg buat video yg seperti nih lagi....

    ReplyDelete
  20. Mamat ni bukan arman yg geng perkasa tu ke? Keh keh..time ac mizal kantoi tu dia jugak konon2 backup...sah sah scam bangang pn nk backup..melayu konon. Duit suma tu...ni menyalak cm anjing ni bajet lps ni najip amik jadi calon pru la ni... Mahasiswa tak kenang budi kerajaan? Kamon la..duit yg kitrg blaja tu/biasiswa tu duit kitrog gak. Bli mcd kna tax, makan mamak pn tax,skang dapat gaji pn kna tax..duit tax aku rosmah buat bli beg tu yg bengang tu.

    ReplyDelete
  21. yg mahasiswa bangang...cas mahasiswa masuk univ. igt dah pandai??yg ini pun bangang...org atasan xda nk emo lebih2 ..lu siap buat vids nk kutuk2 sound?bodo!....org bijak pandai ada akal takkan buat apa yg mahasiswa tu buat and takkan buat apa yg gemok nih buat....wise man never be in the highlight..MORON!!!!

    ReplyDelete
  22. pd pendapat aku sbg aktivis bebas. Mahasiswa tu x patut buat perkara sedemikian. nak komen nk tegur ajib pon gunalah saluran yg betul.klu diberi peluang nak ludah, aku pun nk ludah juga. klu muke rosmah yg dia nk turunkan tu xde hal la.. damn yu Mahasiswa terlampau!

    ReplyDelete
  23. budak2 ipts kimak ni yang banyak sokong pembangkang.. mmg la layak panglima hitam nisound..dah kurang ajar..
    Begini la tuan2 sekelian politik ni so complicated ..susah nak terangkan,setiap tindakan politik ada maksud2 tersirat dia yng rakyat biasa tak akan faham.. Dan susah juga kita nak tahu siapa yang berada di pihak yang benar..

    senang gini selama kerajaan BN perintah tak pernah korang tak cukup makan kan..ekonomi pun ok,hak bumi masih terpelihara. kalo korang bagi kat pembangkang apa jaminan yang dia akan buat lebih baik dari kerajaan sekarang? orang nak kuasa macam2 janji boleh tabur bila dapat kuasa janjinya ntah kemana..yang budak2 bodo ni semua percaya bulat2 apa pambangkang cakap ingat masuk U dah pandai sangat la.. JGN lupa pambangkang ada PAS pukima tok guru nik aziz..mati lu.

    ReplyDelete
  24. to brader bukit bintang..

    kt Universiti aku guna saluran y betul, bg memorandum kt Kementerian Pelajaran Malaysia..tp ko taw apa pihak universiti buat? MPP y terlibat dlm pnyerahan tu smua d gantung tugas serta merta..apa kejadah stakat bg memorandum pown kne gntung tugas...

    btw ak dr universiti teknikal malaysia melaka..n aku yakin smua universiti pown sama jgk..

    ReplyDelete
  25. i am utm, najib & umno is fcuk!!!

    ReplyDelete
  26. @Anon 04:49: Xlah. awal lagi, kan malam ni ada UFO singgah Malaysia. Gi amb kamera, ready atas atap dgn iPad sambil baca blog serius.

    ReplyDelete
  27. *semua ini nak dapat publisiti murahan...setakat gambar PM diturunkan dia dah mengamuk..sedangkan selama ni agama dia dipijak depam mata dia lari memejamkan mata* adakah dia beragama islam atau beragama UMNo??

    ReplyDelete
  28. Aku la buat semua tu..mai la ludah muka aku..

    ReplyDelete
  29. aii pencacai umno senyap je...x nk balas ke??teruk korang kena ludah ..hahhaa...

    ReplyDelete
  30. bodo mcm lembu..memalukan org melayu jer..aku rasa lembu pong malu di samakan dengan UMNO bongok neh!

    ReplyDelete
  31. kawasan korang ?
    tak jaga kawasan la tu.. kalau tak mcm mana kejadian ni boleh berlaku..

    apa2 pun.. sama2 bangsa sendiri korang nak keras.. dengan bangsa lain bole plak dok berlembut2 yer..

    iskh iksh..

    ReplyDelete
  32. pelajar tu patutnya belajar kat kolej swasta lepas tu yuran bayar sendiri dan kalau kau nak lawan kerajaan pun lawanlah sukahati mak bapak kau tak de orang nak kisah pun ini tak tiap bulan kau makan jugak duit yang kerajaan bagi tak gentle langsung.

    ReplyDelete
  33. Rasulullah s.a.w bersabda, “ Orang yang paling gagah perkasa di antara kami semua itu ialah orang yang dapat mengalahkan nafsunya di waktu marah dan orang yang tersabar di antara kamu semua itu ialah orang yang suka memafkan kesalahan orang lain padahal dia kuasa untuk membalasnya.” (Diriwayatkan oleh Ibnu Aby Dunya, Baihaki dan lain-lain)

    ReplyDelete
  34. masa aku bergelar mahasiswa dulu, tak ada lah pulak kes2 macam ni.. aku sendiri pun tak ambik port hal di luar kampus.. dasyat betul student zaman sekarang ek.. banyak sgt masa sampai boleh berpolitik.. ni mesti spesis hantar assignment lambat ni..

    btw, brader pemuda umno pju.. drp gaya kau bercakap dan tindakan yg kau nak buat tu, nampak sgt takat mana je level IQ kau.. orang mcm ni ke yg nak memimpin masyarakat?

    ReplyDelete
  35. memalukan melayu n islam.islam xaja a..mcm ni..ludah2 p2 ckp Allahhuakbar...sedih.bangse lain gelak kan je...

    ReplyDelete
  36. agak2 kalo panglima dulu2 tgk panglima zaman moden yg bulat2 ni, dyorang nanges tak????????

    ReplyDelete
  37. @kay kerek; biasala, dyorang sentap sbb benda boleh setel cepat tp lambat sgt proses. sekali si jamal tu bg tros kat TPM, baru masing2 kelam kabut. cuba kalo benda yg melibatkan keuntungan pihak dyorang? laju je lulus

    ReplyDelete
  38. Macam obe cakap kanan coke kiri pepsi due2 tak boleh nak pilih. due dtangkan keburukn. Tapi bagi aku BN dulu dah lain. yang mperjuangkan kemerdekaan dan ke arah memperjuangkan nasib kerabat dia sendiri. memperjuangkan harta.

    Najib lawat sane sini. "1 Malaysia" je la najib mampu buat. iaitu benda yang mampu die DIKENANG lepas tak memerintah.

    YANG KANAN AKU TAK FAHAM SI ATASNYA. YANG KIRI AKU TAK FAHAM GABUNGAN MEREKA.

    SO HARUS KEMANA? mohon sniper .

    ReplyDelete
  39. to mr porn ..
    mmg slama krajaan bn memerintah mesia aku ckup mkan dgan kos yang tinggi, ekonomi ko kate ok, tpi ak xstuju ngan sume 2..
    lau bagi kat pembangkang mmg dyeorg xjanjikan mcm2 sbb dyeorg hanya mahu menegakkan agama islam dahulu. so ak xde masalah ngan pas ngan tuan guru nik aziz nak menegakkan islam...

    ReplyDelete
  40. Time student layan counterstrike lagi best dari ikut politikus

    ReplyDelete
  41. @ UTeM students...
    UTeM is FTW!!! asrama xde siap2 lg tp wajib ddk menumpang hostel MMU n etc 2 tahun..smpi aku pn ddk pahang darul MAKMUR ni..FTW!!!!

    ReplyDelete
  42. mat saleh pun xmacam korang ni!!!19 December 2011 at 14:43

    inikah org melayu?
    inikah yg dikatakan melayu?
    macam bangang pun ada...!!!!

    ReplyDelete
  43. obefiend likey meany pussy...19 December 2011 at 15:05

    @muroza..hari2 dah si obe ni belasah puki si mean tu kawin amenda lagi..kawin dah..nikah je belum

    ReplyDelete
  44. to bell
    "dyeorg xjanjikan mcm2 sbb dyeorg hanya mahu menegakkan agama islam dahulu." lucu jgk la ko blh percaya..

    ko ingat diorang kisah ke pasal nk menegakkan agama islam suma tu?? xdak... sapa yg nk menegakkan islam dalam pembangkang? PAS?? PAS pn dah jauh terpesong.. dulu konon nk buat negara islam, skrg dah tukar jd kearah negara berkebajikan.. kenapa?? sbb ikut telunjuk DAP.. satu ja target pembangkang, nk hapus kan keistimewaan bumiputra dan agama islam.. mcm dari sejarah jgk ko dah tgk mcm mna British blh campur tgn.. sbb ada org2 yg gila kuasa, dorg guna org2 yg gila kuasa ni sbg boneka utk dorg capai dorg punya tujuan sebenar..

    oh.. berbalik kpd mahasiswa.. aku rasa mmg mamat dlm video ni, dlm video ja kencang lebih.. but still, aku rasa mahasiswa2 yg turun haritu pn bengap.. terlebih makan kata2 pembangkang.. ingat kuat sgt.. padahal, makan dan yuran belajar pakai jgk duit ptptn, kalau yg ipta tu mkn lg duit kerajaan.. ingat bijak sgt ka kalau masok ipt..? belajar bg habis dulu pastu ko nk buat apa ko buat la.. kalau masok ipt, belajar pn x blh habes, xyah la buang masa nk demo2 segala bagai.. ambek buku study bg lulus exam dulu..

    ReplyDelete
  45. duit kerajaan = duit umno?

    cintakan negara tak semestinya kena cintakan kerajaan

    ReplyDelete
  46. fuck panglima melayu...antr kt palestin tgk..berani tak ludah muka zionis..ngan budak2 berani la

    ReplyDelete
  47. indon hari tu hina lagu negaraku, bakar bendera kita. takde pulak dorg ni nak ludah? ni bodoh je ni berlagak kuat, dorg ingat mahasiswa ni mcm budak2 je.

    ReplyDelete
  48. Takyah cakap banyak...kite tunggu next PRU...kalo pembangkang kalah lagi,kite cube lagi next PRU...next PRU....next PRU....sampaila puak2 UMNGOK N BN ni lenyap....

    ReplyDelete
  49. Ada ke sesape yg tgk vid apa yg student tu buat kt najib sampai panglima hitam ni marah sngat?,walau apa pun,tindakan meludah ngamuk2 ni memalukan la.. Ini bukan panglima..gunakan lah saluran yg betul

    Mereka yang mixed video tu dan post pun kerja pondan..pergi la berdepan dengan panglima hitam tu..x kan mereka yang konon menghina najib tu cuma sorang je..orang dah ajak open jangan lah menyorok pulak..x jantan la beb

    ReplyDelete
  50. ptuih... takbir! yadayadayada, ptuih... takbir! yadayadayada,
    ultra-melayu lvl 666.

    ReplyDelete
  51. ade budak tempat aku name rahimi(bukan name sebenar)..die peminat setia armand ....lol

    ReplyDelete
  52. malas tukar ip la obe19 December 2011 at 18:00

    pada aku dua2 org tak betul..dua2 wat perkara yang merugikan..sbb ada orang2 macam video di atas ni lah yang buatkan aku tak berapa 'gemar' dgn umno/bn..tu sbb aku lebih suka tgk kan je..

    tapi papepon pendapat aku, aku rasa yang rugi sendiri nnt kita jgk..dari bergaduh sesama sendiri, musuh yg nyata tu lagi suka tgk kita tak united.

    aku sokong kalau ada parti baru dalam kancah politik malaysia yg btl2 memperjuangkan malaysia secara profesional bkn cam gaya bdk2 seperti di atas.

    say no to umno/bn/pkr/pas/dap (sume xbleh pakai)

    do not believe in the government, but believe in your country.

    ReplyDelete
  53. Tak stabil ke kerajaan BN ? Aku rasa malaysia makin maju. Pelabur ramai masuk. Dlu PAS bangga dengan suara rakyat bodoh kat timur tengah. Demo dan buat rusuhan sampai bertukar kerajaan, Kerajaan kukuh jadi lemah. Mesir - 2 kali tukar kerajaan semenjak tumbang. Libya - US dah start pam minyak, kerajaan tak stabil plak lagi. Adakah Malaysia akan menurut jejak langkah bangang seperti diatas ? Aku harap tak. Moga Malaysia makin maju dibawah BN.

    ReplyDelete
  54. xfaham aku..
    segelintir(byk jgk)umno ni makin lama, makin banyak benda bodoh dia buat . bg taik ,pastu makan balik. ludah then bertakbir (pakai rantai). dude, bukan UMNO yg bg rezeki , Allah yg pemberi rezeki. believe in Allah. bukan UMNO 'PEMBERI REZEKI'.

    ReplyDelete
  55. Anonymous said...

    Tak stabil ke kerajaan BN ? Aku rasa malaysia makin maju. Pelabur ramai masuk. Dlu PAS bangga dengan suara rakyat bodoh kat timur tengah. Demo dan buat rusuhan sampai bertukar kerajaan, Kerajaan kukuh jadi lemah. Mesir - 2 kali tukar kerajaan semenjak tumbang. Libya - US dah start pam minyak, kerajaan tak stabil plak lagi. Adakah Malaysia akan menurut jejak langkah bangang seperti diatas ? Aku harap tak. Moga Malaysia makin maju dibawah BN.

    19 December 2011 18:37



    HAHAHAHAHA

    SHIYT

    ReplyDelete
  56. woah bn cyber trooper da mai oi..

    pesanan buat armand: bini kau ko kutip kat kelab malam mana?

    ReplyDelete
  57. muka tak boleh belah,.haha..
    cakp senang la,.ikut slauran la,.ikut ini,ikut sana,..tu retorik semata-mata,.aku dari uitm,.aku da jemu kena kerah pegi program universiti yg berunsurkan politik umno,.awal2 orientasi na kena brainwash,.x caya?tanya budak2 uitm ,orientasi da kena brainwash politik umnooooo,..kata tak leh pilitik dalam universiti,tiap kali ucapan berbau politik umno,..igat pelajar bodo sangat ke???

    ReplyDelete
  58. point terbaeek pakatan rakyat nak mengalahkan lembu-lembu gerombolan...gunakan video ini time berkempen nanti..dont worry..anak muda fully support pakatan..UMNO/BN, bak kata JAMBU, "APE PON TAK BOLEH"
    Cit tui!!!....

    ReplyDelete
  59. bagi akula bn dulu zaman mahadir dan anwar memang ok. dulu kita kena serangan ekonomi pun boleh survve lagi. sebab ada dua orang genius pegang.(aku rasa kau orang pun tau yang dua2 ni dunia iktiraf kebijaksanaan memerintah diorang). tapi lepas mahadir negara kita sudah agak menurun dibawah bn. paklah baik tapi lemah.aku tak faham asal orang turunkan dia. la ni najib plak memang dah out dah. dah la bodoh, tak nampak lansung dia ni pandai manage negara.satu malaysia jela idea dia.tu pun ape benda yang boleh majukan negara pun aku tak tau. najib pandai manipulasi je.putar belit pandai.dah la banyak giler benda2 tak best jadi bawah dia. altantuya la, bini dia dok perabis juta2 la, projek lembu la, hutang negara makin meningkatla, macam2 la. dulu time mahadir ngn anwar aku merasakan betul kita makmur.nak belajar luar negeri dapat duit banyak.bonus gaji best.pokoknya best la dulu.

    tapi sekarang hidup susah beb. harga barang naik, harga minyak naik, bonus dah tak best cam dulu,sekarang keja housement pun dah tak dapat elaun overtime dah.tax pun bertambah.semua ni aku rasa sebab negara kita sudah tidak kuat ekonomi lagi.aku rasa negara kita sudah makin sedikit duit bukan sebab dampak kejatuhan ekonomi eropah dan amerika, tapi lebih kepada kegagalan najib kelola wang negara. rasuah dan salah guna kuasa dan duit terlalu teruk. kadang2 tender yang harga segini bila dapat kat kroni jadi dua tiga kali ganda. aku rasa tu la masalah kat msia ni. aku bukan orang politik dan menyampah kat politik tapi aku punya konklusi menyatakan bahwa penyebab negara kita makin down adalah sebab UMNO. silakan le kau nak cakap aku pembangkang ke ape tapi sumpah aku tak penah pun join mane2 program politik.

    satu lagi kita melayu sama melayu dok gaduh pasal politik last2 bos2 cina gak yang gelak besar dapat tender dan projek2 mega daripada kerajaan.melayu habuk pun takdak. kalau kau nak betah pendapat aku ni tgk la senarai orang kaya kat malaysia.ade orang melayu? sorang je dari sepuluh orang terkaya. itu sudah menunjukkan siapa yang dibela sebenarnya kat msia ni.melayu masih jauh tertinggal. takat beli waja ngn myVI je la melayu mampu.

    ReplyDelete
  60. konon nya panglima, tapi hanya mampu ludah.

    ReplyDelete
  61. Bangang tul sapa yg anggap duit kerjaan = duit umno. Duit tax kita..sbb tu la kalau kita nampak kerajaan salah guna duit rakyat kna tegur...ni tak abeh2 duk ckp tak bersyukur la...tak mengenang budi la..

    ReplyDelete
  62. alhamdulillah...ok r tu pas ludah baru takbir...daripada pas ludah blk, pas kata ALlah mencarut, takbir plak..erm...perjanjian 100 tahun kemerdekaan dah semakin hampir tempohnya...ingatlah wahai kaum melayu semua (yang pernah tau le pasal perjanjian 100tahun)

    ReplyDelete
  63. nama pun mahasiswa der...kencing pun bercabang lagi...xpernah alami pun pe yg dirg study psl sejarah...lahir2 idup dah senang...

    ReplyDelete
  64. tindakan yang paling Patriot ialah menegur pemimpin nya sendiri...Aku xsuka BN sebab BN main hudoh nk menang politik...tv dia pegang.xjantan lansung....PR aku suka bab2 depa blanja sebab laporan audit pun puji negeri2 pembangkang tp xsuka kalau bab2 perangai yang trtentu baik penyokong atau sesetengah pemimpin..tp hudoh lagi la perangai puak2 umno ni..

    ReplyDelete
  65. Wahahaahahahaahahaa...giler babeng yang remix tu buat aku tak benti gelak...hahahahahaah~~!!

    ReplyDelete
  66. sape yg lahir2 hidup da senang? najib? rosmah?

    ReplyDelete
  67. tentang marilah tentang marilah tentang bersama sam

    ReplyDelete
  68. KIMAK ORG MALAYA KELAHI SAMA SENDIRI..LAST2 HASIL BUMI ORG SARAWAK JUGA KORG TELAN MELALUI BONEKA KORG KETUA MENTERI TAIB MAHMUD!!KORG JAGA TAIB SELAMA 30 TAHUN MELAUI PENIPUAN UNDI PERAS UGUT ORG SARAWAK!I VOTE SARAWAK KELUAR DARI MALAYSIA AND SECARA OTOMATIK NYA PJANJIAN MALAYSIA TERBATAL!!HIDUP BORNEOOOO

    ReplyDelete
  69. haaakkkktuuuuiiihhh!!!!ko ludah bini ko dulu la sbb tunjuk lurah lbih sgt...bajet pkai rantai pastu laung2 takbir ingt dh bagus...ni la kudis2 yang boleh merosakkan orang islam..SERIUS BODOH MANTUL2!!!!

    ReplyDelete
  70. politik2..disebabkan politik,alim ulama kena kutuk,disebabkan politik..org boroi leh tunjuk gengster,disebabkan politik..mahasiswa yang dulunya org panggil harapan negara..si boroi nak ludah.kita kat malaysia ni perang xde,krisis ekonomi xde,penjajahan negara lain xde.tp yang merosakkan kita sume ialah politik.ada parti pemimpinnya disabit kes isu moral,ada parti yang luluskan pembukaan pusat hiburan smpi pagi,ada parti yang amik warga indon,mynmar,philipine jadi warga negara untuk dapat undi banyak.tolak cmpur bahagi darab..rakyat menderita dan berpecah,pemimpin dapat untung dapat berbilion ringgit.org luar x kcu negara kita..org dalam sendiri yang wat kcu bilau

    ReplyDelete
  71. aku ludah muka mapa semua aku ludah aku ludah aku ludah....deyyy brader panglima, hg ingat hg punya panlima ja ka?? habeh kami punya panglima nak letak mana ha??setakat sembang bagi orang bimbang, x dengaq tarik muka sekupang, bunyi macam ribut pi macam siput, lagi bek xpayah wei....ni dia nana tanjung pulau pinang tunggu ampa kat komtar...ampa berani ampa mai turun sini la wei FUCKLIMA...cehhhh pooodahhhh!!

    ReplyDelete
  72. Muka stok bawak RXZ,EX5,LC dengan Wira, rim cat kaler neon.

    ReplyDelete
  73. abang long kawasan dah bersuara

    ReplyDelete
  74. korg buta n bodoh..ini semua konspirasi jahat illuminati ni demi menyesat umat melayu..tgok pak cik pakai songkok tu..nampak mcm segitiga..spt kite tahu segitiga iini adalah unsur piramid yg mengecas energi neggatif..tgok mamat yg ludah2 tu,die baca jampi sihir freemansong disudahi dgn ludah tu..sapa yg tgok kompom sesat...abg2 long kt blakang tu semua tipu je..agen freemansong tu..tgok arrival la beb semua ada lam tu.

    ReplyDelete
  75. Bunch of Fat Ass guys fighting over another fat Ass Guy, Thats Sooo Gay, hahahaha

    ReplyDelete
  76. aku pn mahasiswa..tp, xde pn cri psl ngn org2 politik. yg gi trunkn bendera najip ape hal..lantak die org la...sebok2 nape? yg penting result kite 4 flat!! bru bley fight ngn cina n macha...ahaha..otak letak kt lutut ke? nnt nk kne ludah plak 2..aduh..wat nama mahasiswa buruk je la....haih..

    ReplyDelete
  77. satu je aku nak ckp pasal video kat atas ni...

    sekor-sekor dalam video ni cam pokemon...

    sekian....

    ReplyDelete
  78. untuk sapa2 yang rasa ekonomi Malaysia mantap..Info Ekonomi Negara :

    a] 12 th berturut2 kerajaan Malaysia mengalami belanjawan defisit.

    b] 10 th berturut2 Malaysia gagal mencapai sasaran pertumbuhan ekonomi.

    c] 4.7% purata pertumbuhan ekonomi 2001 - 2005, sedangkan sasaran adalah 7.5%

    d] KDNK negara adalah lebih kecil dari KDNK Singapura bermula dari tahun 2009, kali pertama dalam sejarah ia berlaku.

    e] 325 billion ringgit wang PETRONAS diambil antara 2007 hingga 2010. Ini bermakna purata setahun adalah 81.25 billion ringgit.

    f] 53.3% adalah kadar hutang negara berbanding KDNK dalam tahun 2009, melonjak naik berbanding kadar 35.1% dalam tahun 1998

    g] 3 kali ganda peningkatan perbelanjaan kerajaan yang ditampung oleh wang PETRONAS dan hutang dari RM 68 bilion [1998] kepada RM 214 bilion [2010]

    ReplyDelete
  79. ek eleh emo x betempat budak gemok..panglima pekebendenye kalo dah boroi sekor2..time najib dihina sebok backup nk jilat jubo najib..time hukum islam dihina bagai xde nye ko nk kisah plk..pegi mam!

    ReplyDelete
  80. oi aku rasa panglima gemuk dlm video tu wat video ni sj nk syok2 kot. mcm prank video pn ada aku tgk.

    ReplyDelete
  81. tu la aku cakap. lepas mahadir ngn anwar dah tak pegang malaysia je terus jatuh msia. sebab mahadir ngn anwar educated. genius dua2. la ni pemimpin2 umno mana nak educated sangat. lemau je otak. asik fikir nak kuasa je. pastu guna cara mahadir untuk kekal berkuasa.( contoh cam fitnah kes liwat anwar). dulu mahadir boleh buat benda tu sebab dia pandai berkonspirasi.dia tau camne plan betul2. skang ni pemimpin2 umno yang otak tak berapa nak pandai pakai cara mahadir. pastu nampak benor nipunye. sebab mike2 suma tu bodoh bebenor. tak macam mahadir. mahadir tu jahat jugak tapi kepala hotak dia genius aku akui. la ni umno takleh nak majukan negara sebab pemimpin depa otak takda dah cam che det.

    aku bukanla pakat nak sokong anwar gila2 sebab aku tgk dia pun cam ada sumthing wrong ja. tapi at least anwar tak merosakkan negara (seperti orang2 umno cakap bahwa anwar naik negara rosak tergadai) seteruk najib la ni. habis syarikat yahudi semua dia bawak masuk jadi konsultan dia(apco). dulu anwar penah pegang jawatan dan malaysia tak rosak pun dulu. ekonomi rancak je waktu mahadir ngn anwar gabung dulu. so sape yang cakap anwar perosak negara aku rasa baik korang fikir dulu la bebaik.jangan pakai emosi, pakai otak. tengok najib tu lagi merosakkan negara. lagi bahaya sebab dia merosakkan negara secara diam2. kita orang bawah sesama melayu islam dok pung pang pung pang gadoh, maki2, dia gelak besar sebab dah perbodoh kita semua. kalau msia rosak, dia dah tentu ada stock simpanan duit rompakan hasil negara boleh pegi tempat lain. kita yang takde ape2 ni nak pegi mana? merempat ditanah air sendiri?

    sekali lagi aku kutuk kerajaan sebab aku observe hal2 yang terjadi dalam negara.dua2 pihak(kerajaan dan pembangkang) aku ambik tahu. aku bukan balaci pembangkang. aku tak minat lansung politik. yang aku harap orang islam kat msia unite. yang buat taik dimalaysia, yang menjahanamkan malaysia moga2 diorang cepat2 turun dan mamposla senang citer.lebih2 najib tu.benci giler aku tgk muka dia.takde cahaya iman lansung.bini dia pun sama.best giler kalau dapat tendang dia punya muka.pergh.....

    ReplyDelete
  82. aku pelik lah orang yang bersyukur tak bertempat ni. abis tu kalau kerajaan silap takkan nak tutup mata je? ilang 250 juta xpe,asalkan dpt rm500.macam tu? aku xminat politik tapi aku sangat2 benci bila tgk korupsi berlaku depan mata dan kita duk diam mcm takde apa yg berlaku.

    oh, and sebagai mahasiswa, duit yang kami blaja tu (read:ptptn) adalah pinjaman, pastu kami bayar balik. dan itu pun duit rakyat sebenarnya, dtg dari cukai etc. ko ingat bn tu kaya raya sgt ke nak bagi ko duit? duit tu dtg dari sapa? cuba ko mintak 30 000 duit najib tu dia nak bagi tak? dulu umno dihormati,tapi sekarang disebabkan pemimpin2 yg korup, orang da susah nak respek depa ni

    ReplyDelete
  83. jgn skali2 brader, kau x tahu betape suci & dasyatnye kalimah `allahuakbar' tu, taubat la, x sesaat, setengah saat pn x, hrp kau sedar...

    ReplyDelete
  84. wahai tuan hamba timur, molek benar buah pandangan dan tuturkata tuan hamba.hamba berkenan benar membacanya. (Hhah! ini baru bercakap gaya panglima!, yeah)

    ReplyDelete
  85. knapa muka diorg smua mcm berpenyakit?? mcm OKU pn ada, ingat ganas la pki rantai smbil buat muka retard,dah la ludah tangan sndri, btl2 sial...jmpa dia,ramai2 pkul bahagian otak dia ni..

    ReplyDelete
  86. Duit kerajaan, duit kerajaan, duit kerajaan. Tak habis-habis duit kerajaan je alasan dorang.. Nampak sangat sekolah sampai SRP/PMR je.. Kah kah kah.

    Duit kerajaan tu duit rakyat laa bangang! Kerajaan mana ada duit.

    ReplyDelete
  87. if u watch a 'movie', dont watch the ending and make ur own conclusion. watch from the beginning to understand, then baru conclude.

    org terpelajar sepatutnya faham menurunkan bendera orang lain means disrespectful. even indo turunkn jalur gemilang depan kita, kita akan panas. however, i have to agree these people terlalu ikut hati yg panas. should calm abit...

    ReplyDelete
  88. ni sambungan video ni : http://www.youtube.com/watch?v=Mz5oohVmjzM&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  89. ada orang tak tau bezakan "TANGGUNGJAWAB KERAJAAN" dan "JASA KERAJAAN"~
    bagi education loan, subsidi, bina jambatan/jalan tu TANGGUNGJAWAB KERAJAAN bukan JASA KERAJAAN~ mane government dapat duit ?? dari cukai tuan2~ duit kerajaan ?? tidak, itu duit rakyat! kepada penjilat bontot UMNO, cuba bagitau aku apa jasa kerajaan ?? jgn bagitau aku ape tanggungjawab dorang(mcm membina jambatan fail 7.6 juta tu), ak nk tau apa JASA dorg~

    ReplyDelete
  90. dari aku tgk video "bodoh" men ludah2 tuh lg best tgk video kedua..tergelak sekor2 aku!! LOL

    ReplyDelete
  91. ini siyes post of the year....

    fukken winrar

    ReplyDelete
  92. meh sini muka korg semua aku ludah..bab berpolitik no.1 satu semuanya.muka OBE gemuk pun aku ludah

    ReplyDelete
  93. abang besar sudah keluar, ingat lu sudah mampos! hahahaha

    ReplyDelete
  94. haha..brade ni lebih2 la...dia ingt dia sapa...sampai bila nak jadi pencacai...anak najib bertunang dgn org mana?blaja kat mana?bini dia...si rospah babab...beli cincin x nak ngaku...pastu nak org panggil dia my lady...wht the tut u r..u the fatut retard u know...brade gemuk,wt the tut lu mebebel mcm babi kne blacan...apa tujuan parti pembankang ni ada??utk menegakan keadilan la...suara rakyat..x smua govern buat betul..klo slah x kan kita nak diamkan....ngok bgek!aku bleh ngundi next year...so beware the power of mahasiswa....nnt nak tgk brade shrek ni jadi kuda anwar kak bila another mahasiswa trunkan bendera pr..dasa pencacai...fuh...nasib bini ko cun...fuh..sdap dpt main...haha

    nama sy tong sam pah!

    ReplyDelete
  95. ala biar je la..doraemon nk belaja men ludah2 tu..

    ReplyDelete
  96. Aku ok jer... Kalo budak tu x buat, ade org lain akan buat... kalo so kol panglima tu x buat, ade jer org lain buat... sebab ade org terlalu bijak dan ade org yg terlalu lembu...

    Kalau citer pasal Jasa Kerajaan, dari dulu x abis, xde kesimpulan pon...

    Kalau citer pasal pemerintahan pembangkang pon, xde kesimpulan pon, bersimpul2 ade...

    Tapi yg pasti aku akan sentiasa berdiri ditengah, untuk pro contra, tiada pro kontra tiada kesilapan dan ketelusan...

    ReplyDelete
  97. saya rindu zaman mahathir..huhu

    ReplyDelete
  98. ala, tunggu aje la pilihanraya.. bnyk pilihan muka2 ahli politik yg korang nak pijak2..gambar ada, t-shirt ada, poster ada..baik pembangkang atau penyokong..

    ReplyDelete
  99. KERANA SEORANG ANAK MUDA..1 UMNO KECOH~

    ReplyDelete
  100. BABI NI LAWAK TAHAP CIPAN SIAL, LAGI2 PAT KUCING TEKEJOT TU, HAHAHAHHAHA, HABIS LA UMNO PRU13 NI..

    ReplyDelete
  101. serius rendah gler minda org2 dlm video ni, nk mmimpin dgn tnjuk perangai bruk...UMNO = ASS
    all UMNO spporter = LICK ASS

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails