Sunday, 11 December 2011

Serius Coll - Gitar Bass 24 Tali


Awesome!


Now give me UKELELE 100 tali


22 comments:

  1. Ini pun ambik dari 9gag juga..

    ReplyDelete
  2. video x best. top comment dia best lol.

    ReplyDelete
  3. xyah nak jamming ramai2 camnih.. dier sorg pon da ok.. haha

    ReplyDelete
  4. peh aku sangka ramai yang ngefuck ciptaan ini. tak sangka ada ramai tard yang suka gitar bass diinvent menjadi sampah.

    ReplyDelete
  5. "Optimus Prime called
    He wants his dick back" LOL

    ReplyDelete
  6. cilok 9gag. xde kredit pun

    ReplyDelete
  7. ada org hacked account sy dan upload content tanpa beri kredit..

    ReplyDelete
  8. buto 9gag,nie cilok dari diggest nie

    ReplyDelete
  9. yeah lucky one.
    follower anda nombor 8800.
    boleh lah ke blog saya pula nanti

    ReplyDelete
  10. Macam bentuk konek je.... Apa kesialan gitar bass macam ni. Shit, manusia makin lama makin bangang!

    ReplyDelete
  11. butoh la sapa cakap cilok dari 9gag. nk kene bg kredit kat 9gag buat pa, terang2 dari utube. bodo piang hangpa ni.. xdak benda lain nak komen. takhabes2 nak kondem orang.

    ReplyDelete
  12. :knizamk:

    bhgian mana tu yg kena cilok? kejam siot..

    ReplyDelete
  13. jenglot

    Tu la perangai manusia..perasan baguih n dia ingat klu org lain kebtulan post sama dgn dia mula la ckp org cilok dia punya idea..konek btul..ntah2 dia sendiri pun cilok org punya idea..aku ada gak tjumpa benda ni pun kat utube terang2 tp mals nak post kat FB/Blog..nnt ada pl org meroyan ingat kita ambik idea dia. dalam tenet ni smua open source jd sesiapa boleh pakai smuber just terpulang kat masing2 nak bg krdit ke tak (tu hal dia la) tp kita jgn perasaan lebih pula mcm ada seorg komenter kat atas ckp org hacked dia punya blog tanpa beri krdit haha..(ke saja dia nk troll kot)

    ReplyDelete
  14. Coll rhymes with troll, lol

    inb4 herp herp derp 9gag derp

    ReplyDelete
  15. le 9gag meme derp .

    ReplyDelete
  16. macam bangang je bunyinya. rather use standard bass. obepig nak cool jugak? takpe nnt i give violine 42 tali punya yah

    ReplyDelete
  17. Taken from 9gag.com dumbshit.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails