Thursday, 22 December 2011

Serius Cool - "Kad Kredit" Penyelamat Nyawa Khas Buat Mereka Yang Manly (8 Gambar)


The REAL Don't Leave Home Without It

Kad Kredit sudah jadi seakan keperluan bagi orang Malaysia. Kemana sahaja kita pergi ada bank offer kad kredit. Me? I have none coz to be honest if I cant pay for something then I wont berhutang to own it. Simple really. Anyway aku nak buat satu exception hari ini. "Kad Kredit" dibawah aku nak kerana ia boleh digunakan untuk situasi harian. Paling best tak perlu berhutang bila menggunakannya. Tool Logic CC1SB ialah kad kredit yang di McGuyverkan Ia mempunyai pisau, pemutar skru, pembuka botol , tweezer dan kompas yang dibina dalam. Sungguh awesome! Harga sebuah Tool Logic CC1SB ialah USD 17.79. Soalan hari ini ialah;

"Adakah Tool Logic CC1SB akan digunakan oleh teroris dimasa hadapan untuk melakukan 911 versi 2.0?"




Laporan asal Amazon

58 comments:

  1. anon 1st sakai puiiiiii #abang ludah

    ReplyDelete
  2. Peh ! Elok juga aku ada satu . Second

    ReplyDelete
  3. first pantat? oo mmg patut la pun komen gini.

    ReplyDelete
  4. this kinda remind me of belt with gun

    ReplyDelete
  5. pernah nmpk ade jual kat dlm tesco mutiara damansara. kedai jual pakaian seragam unit beruniform.

    ReplyDelete
  6. first pantat mak ko!!!

    ReplyDelete
  7. 1Malaysia adalah satu gagasan bagi memupuk perpaduan di kalangan rakyat Malaysia yang berbilang kaum, berteraskan beberapa nilai-nilai penting yang seharusnya menjadi amalan setiap rakyat Malaysia.

    ReplyDelete
  8. Tunggulah 2-3 tahun lagi....

    ade versi made in caina dekat kedai dua ringgit.

    ReplyDelete
  9. Bukan lelaki je nak. Pompuan pun teringin nak benda ni. Utk keselamatang

    ReplyDelete
  10. sempoi abis...

    http://kozumiro.com/

    ReplyDelete
  11. Elok bagi sedara mara kat jail

    ReplyDelete
  12. abah ko yg first comment tu...xde keje lain ke stalker blog obe gila2, mlm2 mesti ko lancap gamba obe

    ReplyDelete
  13. last ! pantat anon !

    ReplyDelete
  14. aku lagi last la, puki hanjeng

    ReplyDelete
  15. orang diatas----fap fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  16. memang terbaik.. simpan dalam dompet je

    ReplyDelete
  17. aku la last, cipap busuk!!

    ReplyDelete
  18. steady COOL.....
    tpi time kne kidnap tu, dompet kne amik... ~~~ errr.... :}

    btw... aku last... pntat da kembang siak!!!

    ReplyDelete
  19. nih chuck norris punye kad pokemon.

    ReplyDelete
  20. aku ade benda alah ni 15tahun dlu dah ~ pakcik aku punye ~ slowpoke !

    ReplyDelete
  21. [WTB]Tool Logic CC1SB

    Price: offer me, lowballer gtfo

    ReplyDelete
  22. obe penipu cakap if cant own xnak berhutang

    tp dia x sedar keta dia pon hutang bank lagi...

    belum kira dosa yang dia hutang dengan orang ramai lagi

    ReplyDelete
  23. i have one. really convenience. and also dun have credit card. better paid cash. tapi certain benda macam kereta masih hutang bank la.. hehe.... ^_^v

    ReplyDelete
  24. Anon yang bangang bergaduh pasal comment ni boleh pergi mampus .

    ReplyDelete
  25. kad kredit mmg byk menolong...kehkehkeh

    ReplyDelete
  26. 1malaysia adalah mak kau

    ReplyDelete
  27. anon 17:19.
    kau ingat apasal sebb utama Obe ganti kejap gambar dia kat atas tu? Anon 1st ni la punya pasal. Tengok gambar obe berhelmet menyebbkan kestiman tanpa tara, utk pantat anon first tadi.

    ReplyDelete
  28. Marilah kita bersama-sama menyokong parti Barisan Nasional dibawah kepimpinan Dato Seri Haji Najib Tun Razak. Beliau sungguh berhati mulia sehingga sanggup bersusah payah serta bergadai nyawa demi keselesaan dan kesejahteraan hidup rakyat. Ayuh!

    ReplyDelete
  29. "Adakah Tool Logic CC1SB akan digunakan oleh teroris dimasa hadapan untuk melakukan 911 versi 2.0?"

    I feel this joke is too lame from a comedian who won an award like you obe.

    ReplyDelete
  30. Aku penah dapt...P1 bagi aritu as free gift...hahaha..tengs P1 WiMax..hohohoho

    ReplyDelete
  31. Rakyat Malaysia kena SERIUS memangkah masa Pilihan Raya ke 13 nanti. Pilihan hanya Pakatan Rakyat.
    Kuncinya ...pangkah yang bukan lambang dacing. Lepas ketepikan lambang dacing..anda pilih samada lambang bulan(PAS), Lambang mata(PKR) atau roket(DAP).wallahualam.

    ReplyDelete
  32. kompas tu memang cara, boleh cek arah kiblat

    ReplyDelete
  33. Undi BN! Najib penyelamat bangsa Melayu terhebat. Beliau sentiasa berkorban jiwa dan raganya buat bangsa Melayu. Beliau sanggup hidup susah demi bangsa Melayu. Jadi marilah kita memangkah BN... Ingat BN lupakan yang lain.

    ReplyDelete
  34. poyo gila ayat obe.. nenci sial poser mcm obe.. acah2 kaya.. dah la buncit hodoh..

    ReplyDelete
  35. obe tgh sedap melayan pantat korang bising-bising kat sini

    ReplyDelete
  36. jadinye ko takkan beli ape2 aset la cam rumah ke tanah ke.. rumah harge makin naik, kaya sungguh kalo boleh letak cash terus nak beli rumah.. nanti kene bom lak.. hahahahaha..

    ReplyDelete
  37. Hoi babi! asik mencarut je nkorang. haramjadah. si obe ni pulak bangang! sensor la komen2 carut! dasar gemuk pemalas!

    ReplyDelete
  38. ape mncarut2 ni syg...

    ReplyDelete
  39. @ANTI BABI

    Obe gemuk2 pemalas pun...bakal bini dia lawa dow.

    ReplyDelete
  40. bagi lak serangan gay...macam dalam video ni....http://www.youtube.com/watch?v=jMg43jI7WM4

    ReplyDelete
  41. obe! sila update blog! kalau x aku bom perot ko!

    ReplyDelete
  42. bhahahaha..bodo memasing. korg keluar kan ayat2 'manis' tu bkn bole kacau traffic blog budak gemok ni

    ReplyDelete
  43. Shortcut to Blogserius

    blogserius.my
    blogserius.tk

    ReplyDelete
  44. cool and useful. especially for women. women need this for self protection..

    ReplyDelete
  45. perempuan semua jahat25 December 2011 at 11:06

    dan dan for protection. japgi pakai serang awek yang kacau balak.

    ReplyDelete
  46. boleh lulus kat airport security x ni?

    ReplyDelete
  47. mesti xlepas airport security ni kn?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails