Tuesday, 13 December 2011

Serius WTF - Gaya Merompak ATM Yang Ganas Di China


FUUUUUUUUUUUUUU

Lepas ni gua nak pergi ATM gua make sure gua pakai helmet. Ini sangat WTF dan FFUUUUUUU. Kejam! Kejam! This useless piece of shit bernama Xu Guode dan sudahpun ditangkap pihak polis setelah berjaya merompak beberapa orang dengan teknik kejam yang sama. Total loot dropped? RMB 80 000. Aku berharap tak ada mafakka di Malaysia tiru gaya ni. That would be senggama atas bro!

In B4 Slowpoke Snorlax



25 comments:

  1. kalau xnak orang tiru, jgn la share.. adessss -_-

    ReplyDelete
  2. sakit doส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

    ReplyDelete
  3. Cuma sami shaolin jer dapat tahan, sebab kepala keras macam batu

    ReplyDelete
  4. klau kat malaysia, klau dia kna tgkap ngan civilian mau kaki tgan dia patah lpas tu huhu

    ReplyDelete
  5. oh my what the fuck sial. viewer discretion is advised, but fuck man, seriously. omai

    ReplyDelete
  6. Aku tunjuk kat mak aku

    Dia kata,ni dah pernah tunjuk kat tv

    Dia x heran

    ReplyDelete
  7. Fak. Silap-silap boleh mati kena hentak belakang tengkuk. Sial duit punya pasal.

    ReplyDelete
  8. perghhhhh giler hati keringg!!

    ReplyDelete
  9. Withdrawal jgn lupa tgk sekeliling kita.and kalo bleh withdrawal masa siang hari masa ada guard. Thanks obe sbb share. Appreciate it. Kdg2 kita xterfikir bahaya keliling kita

    ReplyDelete
  10. ni da msuk buletin utama jumaat ri2.. demn slowpork

    ReplyDelete
  11. pasni atm nk kna ade rear view mirror.

    ReplyDelete
  12. aku jarang curse, lg2 sbb aku pmpuan yg baik. (cheh haha) but..

    SHIAAAAL! DAMMMMN! SHIIIIAT! TAK GUNA PNYA PEROMPAK! sakit hati tgk cara rompak cmni. suke2 dia jerr

    tula pasal mmg sejak dulu aku lg prefer draw duit mase ade org ramai skit mcm kt shopping complex, atau yg ade guard je. pastu aku slalu sngt tgk skeliling walopun tak habis lg draw duit.
    tp org kate kalo bnde nak jadi, jadi je kt mane2. tu sebab la kena slalu bace doa pendinding setiap hari.

    eee.. patutnya bila tgk bnde cmni kena ckp Nauzubillah... semoga lpas bnyk kes2 rompak kt atm.

    ReplyDelete
  13. geez i hate terdelete secara tak sengaja. "semoga lepas ni dijauhkan dan dilindungi dr bende2 cmni.. lepas tgk bynk sngt kes2 rompak kt atm."

    ReplyDelete
  14. Wanker!Thats all you ever be too!!

    ReplyDelete
  15. tak boleh tolong...nanti kena saman kalo tolong...tutttttt

    ReplyDelete
  16. ni lah sebab kite kene laksanakan hudud. yhis is not a joke.

    ReplyDelete
  17. b + C

    Back kick (game double Dragon III)

    ReplyDelete
  18. bapak ganas siot. spe buat camtu kat aku, kalau dapat memang mati pecah kepale lah org tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails