Thursday, 29 December 2011

Serius Fakta - Fakta Yang Depressing Hari Ini : Kanser Vs Peperangan


Hail Amerikkkuh!



Laporan asal CalamitiesOfNature via REDDIT

18 comments:

  1. cara ahli freemason berbelanja menghabiskan duit rakyat

    ReplyDelete
  2. ballsack teabegger29 December 2011 20:09

    ketigaxxxx

    komen dulu bru bace,kahkahkah

    ReplyDelete
  3. getting boring everyday..

    ReplyDelete
  4. Cancer ko mamposs sorg2 xde effect economy capitalist...terrorist attack abis lingkup bisnes...bomb hoax by terrorist pon more then enuff dah to shut-down entire flights operation....duit tu beb duit....

    Hope this will justify the spending...huhuhuhuhu!

    ReplyDelete
  5. does anyone here know the difference between MILLION and BILLION??....


    bodoh piang sorang2...baik jd anon cam aku tapi pandai..

    ReplyDelete
  6. haha yg highest bar tu punya laa lama nk habes scroll smpai bwah.LOL

    ReplyDelete
  7. meluat n menyampah org yg suka sgt tulis 'kah kah kah' ni...cam sial.

    konon2 ko ketawakan org berdekah2 walhal benda yg ko tulis tu lagi lah nampak ko tu bodoh.

    (general comment-bukan utk anon kat atas tu ye...)

    ReplyDelete
  8. ixora, cara gelak pun nak jadi isu ke? Meleis shialll. hal kecik pun nak jadi isu. macam bagus.

    ReplyDelete
  9. Nie mnunjukkan spending US kt sstem prtahanan brhasil bla statistik mnunjukkan jumlah kematian akibat serangan pngganas kurang......by the way abah aku menteri di jabatan prdana menteri...so...better korang jaga2.......

    ReplyDelete
  10. Abah aku najib jaga bapak ko tu hahahhaaha kang x makan anak branak pinak korang

    ReplyDelete
  11. ANON 22:59,

    MILLION IS VALUE
    BILLION IS PASARAYA

    PLEASE THINK BEFORE POSTING, ANON

    YOUR SINCERELY,
    ANON

    ReplyDelete
  12. Even if its true, this only shows how much they spent for the war, but not how much they get in return for the oil n etc. They r not that dump to have invested those trillions without having a proper economics point of view first. Everything is calculated, but perhaps maybe, things went beyond their calculation, well yes, they are suffering a huge economic crisis now. THANK GOD.

    ReplyDelete
  13. Syukur malaysia aman.. budjet negara banyak kepada kesihatan dan pendidikan.. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  14. NWO bro, NWO. macam tak paham je amerika punya menganjing.cancer mana bikin profit. iraq ada oil. those iluminati bastads.............

    ReplyDelete
  15. "ANON 22:59,

    MILLION IS VALUE
    BILLION IS PASARAYA

    PLEASE THINK BEFORE POSTING, ANON

    YOUR SINCERELY,
    ANON "


    HAHAHAHAH cam gampang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails